Copilasi de iulie-august 2004 (126)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Aci`s ca ma apuca` gatitu si prajitureala

Giulia mai are bubite, imi vine sa mor cand o vad asa pe corpu` ala slabanog , o ung cu Panderm sper sa treaca, in rest, veselie mare la noi, acu` 10 minute a adormit. Si sa nu uitam, azi a vomat, ca deh, nu s-a mai intamplat demult. Dupa care a inceput cu seaa, seaa (tradus ce`i aia) de-mi venea sa-i strig seaaaaa

Marcelle - subscriu si io la vomitat de la gustul dulceag al medicamentelor ... la noi numai motiv sa fie, in rest vomitam Pupam si pe Bianca sa treaca si febra asta si rosu`n gat repede de tot !

AndreeaB - bine ca ne scrii, azi ai absentat de tot. Imi pare rau ca Alexia mai are febra. sa treaca ! ( nu`s foarte inalta, 174 cm, da` m-am riscat la niste tocuri in noaptea aia )

Philip - si pe voi va tzukam sa treaca racelile si febra lui Pupi , tot vroiam sa intreb, da` cu costumatia aia misto` unde veti merge ? Aia de tigrisor

Kim - va fi Luca inalt ca`l dai la baschet !

Carmen - are gusturi domnisoru` tau !!! Nu ne mai pui poze si cu Ilinca, nu am vazut-o demult

Despre mine: am fo` la dok, sunt ok, ovaru` meu e sanatos, fara nimic dubios, doar sa iau anticonceptionalele si ca protectie contra chisturilor. Asa ca, m-am linistit si dorm bine sper inca o juma` de an. Am revenit la medicul meu initial, nu m-am mai dus la cel cu care nascusem, asta e un om asa de bland si asculta omu` si raspunde foarte frumos la toate intrebarile. Mai rar asa ceva !

Sunt prin zona, va pupacesc muuult muuult de tot ! Si mai pup si restu de bolnaviori sa le treaca

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Hi

Azi n-am deschis calculatorul...am stat mai mult pe afara...profitam si noi de toamna asta frumoasa.

Marcela, super...super pozele....nu ma satur sa ma uit la ele.Ai fost o frumoasa ...si domnisorica nu mai zic...

Nicole, la borcanase nu am vazut carne de porc...dar am vazut de mile...eu nu i-am dat.Peste, vita, pui, miel...

Olivia, migrena pleaca si afurisita nu uita de mine...se intoarce!!.Acum o ora am luat o fiola de algocalmin si mi-a trecut.Nu ma mai duruse capul de o saptamana
Am gasit pompitza de care spuneai tu...Are 2 furtunase subtzirele legate de un tub.Un furtun se pune la copil si din celalat furtun tragi mucisorii.Nu am folosit ca Andreea s-a facut bine.Costa 1,30E

Multa sanatate la puisorii cu febra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andreea B..poate moata este mai sensibiloasa....eu sper sa nu fie nimic...noapte buna...
Daria..si eu am vrut sa zic..ce inalta esti...dar mi-a fost frica sa nu te superi:)
Felicia ..aia este ! Este foarte buna...Eu sper sa nu ai curind nevoie de ea..Cind ai zis ca plecati acasa? Cum a ramas cu actiunea bb 2?
Dana...unde umbli? A mincat Ricardo astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

da,aici sunt,acum a adormit,record pina acum,am fost afara toata ziua si era prea agitat.A mincat si dea lui si de-a noastra.
Carmen,stai linistita si noi am trecut prin de-astea,chiar mai nasoale,trece pe masura ce cresc,si eu eram flesca de suparare,acum cind vede ca se saruta pe la tv:bleah,isi schimba saliva!!!

Andreea multa sanatate lui pupi si de la noi.
Marcela si Daria,aratati super amindoua,sexi de nu se mai poate.va invidiez busturile,eu am cel mai mic numar posibil la sutien.Planuiesc un implant,ca deja am complexe.
madame cuscra ma provoci,da?las ca incep eu:ultimele din Ricardo Octombrie.
http://community.webshots.com/user/doraly105
felicia,daca-ti mai dau un pupic,trece?hai ca-ti dau si doua,poate au efect.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Dana artati super! Ricardo ...tot cu tine seamana

Mergi la inceput

hai mai Olivia,aratam ca la balaceala in nisip prin parc.daca ne aranjam,aratam nitel mai bine!!!!maine ma vopsesc ciocolata si cu suvite in fata bej.Abia astept,ca m-am saturat de blond spalacit.si toata garderoba mea actuala contine boarfe maro,asa ca trebuie sa-mi schimb si parul.Asta mult al meu.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

incet incep sa cred si eu ca prislea imi seamana,mai ales ca Mario mi-a spus dimineata ca Ric e leit ma-sa,ca nu vrea sa manince.Am cam slabit si-s tare certata cu mancarea,dar am mai avut asa perioade si au trecut.am sa i-au iarasi ceva vitamine,poate-mi revine pofta de mancare.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Imi pare rau ca ai inceput sa slabesti...nu vrei sa facem schimb de metabolism?

Mergi la inceput

Cu mare placere,dar in ultimele poze aratai super ,de ce-ti trebuie alt metabolism?abia ce ma bucurasem ca am trecut pragul de 50 si uite ce incep sa scad iar.lasa ca-i mai bine ca tine,eu daca bate vintu putin,ma da jos.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata.
daria, si io vroiam sa-ti zic ca pari inalta, da` m-am luat cu iubirile lui fii-miu si am uitat, oricum zic io din ce vad in poza aia, ai avut prestanta de nasa, la fel si marcela. bine ca esti bine dupa controlul de ieri.
marcela, ati fost frumosi cu totii, da` cel mai mult mi-a placut rochia nasei mici si buchetelul ei
marcelle, cu seringa de la nurofen ii dau toate medicamentele, am mai discutat aici, sa stii ca le ia, daca e nevoie o tin putin de miini, da`n ultima vreme n-a mai fost nevoie cum ma vede cu ea, cum casca gura.
ema, imi plac pozele, arati super bine, vreau sa te vad ciocolatie in cap, astept pozici. si eu zic ca ricardo iti seamana
andreeab, nu stiu cu cine seamana, si eu ma indragosteam repede da` nu ma dadeam de gol, eram rusinoasa foc. ma gindeam la alexia, nu cumva are probleme cu gitul? pupici brunetei, uf!
andrea, philip, andreea, ce fac cupiii?
pupam toti copiii bolnavi sa le treaca repede!

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput