Copilasi de iulie-august 2004 (126)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Carmen - am citit si m-am speriat, sincer, foarte tare ...
Kro - special pt. tine si cine mai vrea sa rada
http://community.webshots.com/photo/467394879/486702759JhMhUW
Plec la medicu`ala ... ca au trecut mai bine de 6 luni de la ultima vizita, tineti-mi pumnii sa nu se vada ceva probleme pe acolo
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
Dorsilia spune:
buna!
n-am mai scris mare lucru, de citit citii doar astea 3 pagini...si va doresc sa vi se faca puii bine si sa se cuminteasca cei ce-si necajesc mamica
ce sa zic? io nu-l pot baga pe Danut la oala noastra, nu stiu cum, da nu-mi iese. Sotul mananca la firma pranzul, eu mananc acasa din ce-mi trimite mama la caserole, cand mi se termina, pe joi-vineri comand pizza. In weekend cam gatesc porc la tava pt noi, si uite asa nu se potriveste cu meniul ratonului.
El nici nu e maestru la rontait inca, abia de ceva vreme papa din mana doar pufuleti, ceva paine unsa cu unt/almette/pateu, masline, banane, struguri, fornetti (cu astea se mai ineaca uneori)....cam asta mesteca mancand din mana. Daca-i pun in lingura nepasirat nu-i convine. N-are nici masele deci il cam inteleg si pasuiesc momentan.
Cizme nu i-am gasit sa-mi convina, i-am luat ghetute de la Oradea, faine, de piele moale, inalte peste glezna, neimblanite, cu care merge f bine.
revin
philip spune:
da, suntem tot raciti, de mine nici ca ma intereseaza, da pupi a facut si febra, mi-a adormit la 5 juma in masina, am mers la dr. viroza, rosu in gat, nici un medicament, nici macar de febra sa nu-i dau, doar tylenol daca nu poa sa doarma. l-am culcat la 9 aseara (la dr am fost la 8) si a dormit neintors pana la 8. evident e suferind,se intinde pe jos si tot tacamu.
pupam si ceilalti copilasi bolnaviori
andreea, unde esti? cum e alexia?
philip&andreea
copilasi dragalasi
carmenp spune:
may, mey, numa` copii bolnaviori... andreea, pupam pe pupi si sa va treaca repede!
mama`lu`giulia, nu-mi amintesc sa fi citit ceva anume de vreun doctor, intuiesc numa`, cum a fost?
andreeab, ce faceti voi?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
kim222 spune:
Pupici la toti copii bolnaviori...
Daria..am vazut pozele..Giulia o scumpa...chiar si cind are nervi:)...imi place mobila din camera ei....Arati foarte bine ...
Roxi..daca ziceti voi ca a crescut asa o fi..eu imi doresc un baiat inalt...ce deh eu sint o mamica pitica:)
Carmen..poate ai fost..dar eu nu te-am vazut:) Despre Ionut..eu cred ca este o faza normala...o etapa in dezvoltarea lui. Nu pune mare accent pe asta cind ii faci morala...Si apropo de asta...am inteles ca se difuzeaza si-n Ro..Supernanny..este o emisiune foarte educativa...eu nu pierd nici una..la noi exista si alta similara..Nanny 911...
Ziceai de canapele...fiecare cu dilema lui..eu tot ma gindesc daca merita sa le aduc in Ro....fiecare cu ale lui
Andrea ...da asa a fost si cu Luca ...dupa febra ..pierderea echilibrului..deci stai linistita. Sa aveti o noapte usoara!
Andreea B..ce faceti?
Alice...am vazut eu ca ai lipsit ieri....
Irina...bine ai reaparut...
Cristalina..asa cum a spus si Simona....acest test da rezultate fals pozitive...si nu sint decit doua variante..ignorat(daca poate) sau facut aminiocenteza..
kim222 spune:
Marcela ...am vazut pozele..frumosi toti trei....imi place poza...Dansez...Si apropo ..pe ce programezi ca sa iasa fundalul estompat..pe portret?
carmenp spune:
olivia, morala a fost pe seama faptului ca n-a dormit la gradinita si c-a deranjat ora; astazi am reluat discutia si da, el o iubeste pe sandra si simte inima-n oki cind o vede . l-am rugat cind mai vrea sa pupe o fata s-o intrebe mai intii daca vrea... oricum, in seara asta am vorbit si cu educatoarea, andreea avea dreptate, in seara asta era f vesela si-a recunoscut ca aseara cind a fost sotul meu sa-l ia pe ionut era in toane mai proaste, ha si ca nu are, la gradinita, un comportament diferit de ceilalti copii. in seara asta am fost cu el la un renumit dr oftalmolog din iasi si i-a pus acelasi diagnostic "fals strabism".
andreeab, andrea, andreea ce faceti? ce fac cupiii?
plec la nani, noapte buna schimbu`1, spor la treaba schimbu`3.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
carmenp spune:
plec la nani da` dupa ce va arat marea iubie a lui ion ut, sa mai spuna careva ca are gusturi proaste http://community.webshots.com/photo/476946989/486883694fnZbci
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
Marcelle spune:
Fetelor, mamicilor, dragutelor!
Multumesc mult pt raspunsuri,
Din pacate nu am mai putut intra ca mi-au murit calculatoarelele.
Unul cu un bai altul cu altceva de imi venea sa urlu!
Deci am fost luni la medic, Biencuta a inceput de luni sa faca febra si face intr-una pana la 39.1 ii creste-scade, si tot asa.
II dau antibiotic (Cefaclor) cu mare greutate, il vomeaza, novocalmin sup, ca pe gurita nu vrea sa ia nimic.( sunt dulci si nu ii plac)
Mi-a spus ca are rosu in gat si ceva streptococ. Ne chinuim rau de atunci cu febra si luatul anyibioticului, pe care il bag in 50 ml ceai, pe care daca il simte nu-l mai ia sub nici o forma.
De mancat a inceput sa mamance, nu f, bine , adr totusi mananca ceva.
Fetelor, nu reusesc sa va citesc si acum am acces restrictionat(sotul) vrea la calc, daca avem numai unul, deci va las, si va multumesc din suflet pt raspunsuri.
Multi pupici la pitici si la mamici.
Sanatate la toti copilasii
Marcela si Bianca cea cuminte
ANDREEABANICA spune:
Buna seara!
N-am intrat azi deloc,am avut musafiri peste musafiri,ca de s-au speriat oamenii domnule,ca ma descurc oare atatea zile singura,cam tarzior ce-i drept ca au trecut deja 2saptamani de cand sunt singura,dar oricum apreciez....mai bine mai tarziu decat niciodata!
Fata din pacate nu e bine,nu stiu ce poate sa aiba,azi nu a facut febra deloc,dar seara iar s-a ridicat la 38.2,nu stiu ce sa mai zic...cred ca maine il vizitam pe nenea doctoru'....
Andreelor,of,numa Andree cu copilasi bolnaviori,pupacim pe toti sa treaca mai repede.
Carmen,las fata ca trece si faza asta si-or sa vina altele si altele...pupici iubaretului...auzi da cu cine seamana asa iubaret?
Marcela am vazut pozele,sunteti o familie frumoasa,frumoasa.
Daria,ce spaima ai tras,te-am vazut si pe tine ce freaza mistoaca ai avut...cum fu la doctoru'de pasarici,e totu'ok?Auzi da inalta esti fata,cati metrii ai?
Marcelle,sanatate multa si voua!
...in rest pupam pe toata lumea si ne auzim maine speram cu vesti mai bune!
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru