asthenozoospermie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Oana,pe unde umbli?Anemona,iti multumesc din suflet pt raspunsuri si pt calmul pe care l-ai avut sa-mi raspunzi la intrebari.sper sa ajungem si noi la rezultatul tau cat mai repede.oana tu nu te mai gandi la nu stiu cate inseminari.gandeste ca poate ai un bebe in burtica.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

LUCIA urologul i-a dat trimitere sotului pt o ecografie testiculara,echo duppler...zice ca in mod frecvent,problema motilitatii e cauzata de o vena ingrosata pe unul dintre testiculi,impiedicandu-l sa functioneze normal..
Si ca daca se confirma aceasta vena,se indeparteaza printr-o operatie foarte simpla...
Cind vom avea rezultatul ecografiei ne va spune ce e de facut...
Sotul tau a fost la urolog?

Mergi la inceput

A fost la urolo,dar nu a facut nici o ecogtafie,doar i le-a luat outele in mana si a spus ca e totul ok,ca sunt la marimea normala si ca e totul ok.de asa ceva eu nu am auzit.sa ma ti la curent cu tot.ai mess?putem vb pe mess?pupici!

Mergi la inceput

Fetelor,nu mai stie nimeni nimic nou despre aceasta spermograma?Eu luna asta speram asa mult ca voi face un ,am muncit asa mult la capitolul,ieri mi-au venit rusii si sunt cu nervii la pamant.Asta e!nu ramane decat sa astept ianuarie sa fac FIV.Cred ca,cu o asfel de spermograma nu am sa ajung eu pe cai normale.imi ajung § ani si jumatate de disperare si de suparare.D-zeu sa ne ajute sa ajungem si noi mamici.Sa aud numai de realizari la capitolul.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

LUCIA scuza-ma ca nu ti-am raspuns pina acum dar nu mi-a mers internetul...
Vorbim pe messenger...

Pupici

Mergi la inceput