asthenozoospermie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Anemona,la tine FUV a reusit din prima?ai mei doctori idioati la primul FIV nu mi-au facut ICSI,abia acum la al doilea imi fac ICSI.Sper sa-mi reuseasca FIV+ICSI,ca nu stiu ce se va intampla de data asta daca nu raman.Ma duc sa ma arunc in Rhein,ca nevii mei sunt la limita.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Lucia, da, am avut norocul sa reusesc la prima incercare. In general atunci cand problema este la barbat si se ajunge la FIV, se face automat ICSI. Se face FIV simplu doar daca spermograma este perfecta. Dar uneori nereusita nu depinde numai de asta, este si chestie de sansa. Poate sa fie totul perfect facut si totusi sa nu se obtina o sarcina, nu depinde numai de medici.
Dar sigur data viitoare o sa ai sansa de partea ta si ne vei da vestea buna.
Eu consider ca este important si repausul de dupa ET, cel putin in multe cazuri stiute de mine a contat statul la pat macar o saptamana. Altii neaga contributia repaausului, dar fiecare are experienta lui.

Mergi la inceput

Anemona,unde ai facut FIV?cat costa in ro FIV+ICSI?nu stiu ce sa fac.sa vin acasa sa fac sau sa raman aici in germania?capul meu este pur si simplu terminat.nu mai judec,ma gandesc unde sa fac FIV dar inca sunt indecisa.PUPICI!

Mergi la inceput

Am uitat sa te intreb:acum esti ,sau deja ai nascut?felicitari pt reusita.cat timp te-ai chinuit sa ajungi la acest rezultat?PUPICI!

Mergi la inceput

Lucia, eu am facut in Bucuresti la Medsana (clinica privata), cu dr Denisa Protopopescu si embriologi greci (clinica este a unor greci care au clinica si la Atena, unde se face FIV). Costul pentru FIV + ICSI a fost de 2400 euro. Cred ca si acum cam tot atat este. Separat a fost medicatia, pe care am dat cam 600 euro.

Anemona
http://community.webshots.com/user/anemona112
http://community.webshots.com/user/denim1213

Mergi la inceput

Am nascut in iulie 2004, fetita mea are un an si trei luni. Asteptam bebe de ceva ani, cam noua ani. Nu pot spune ca am facut toti anii astia mari eforturi, dar in ultimul timp am cam umblat si eram stresata ca trecea timpul. Aveam 36 de ani cand am facut FIV.

Mergi la inceput

Este o comoara,sa-ti traiasca si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de printesa ta.Un bebe super reusit.apropo,cati embrioni ti-a transferat ca sa ajungi la rezultatul asta super?Inca o data,SA-ti traiasca comoara!PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Anemona sa-ti traiasca comoara!
Adevarul este ca si varsta isi spune cuvantul....
Eu, la cei 30 spre 31 de ani ai mei, am timp de pierdut pe inseminari (mi-am dat 1 an), dar nu mai am timp de pierdut pe cale naturala, caci am pierdut vreo 11, pe aceasta cale.....
In 11 ani de casnicie nu am incercat lunar, dar vreo 2-3 ani, pusi cap la cap tot sunt de incercari pe cale naturala si nimic (nici macar vreun avort menstrual).
La mine situatia (fizic si psihic) e excelenta, de aceea eu sunt asa convinsa sa merg pe calea ISA, inainte de FIV......

Si eu si Lucia am folosit cuvantul 'comoara' simultan..... Ce iti e si cu intuitia feminina.....

Mergi la inceput

Comoara ta,este bucatica rupta din taticPUPICI!

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor, sa dea Domnul sa se intample si la voi cat mai curand. Da, este tati goala, dar ce e mai important e de la mine.
Lucia, eu am avut 7 ovocite recoltate din care s-au fecundat 6. Am transferat 3 embrioni si mai am inca 3 pe care as vrea sa-i transfer. Poate anul viitor in toamna. Astept sa mai creasca fetita, caci acum am o perioada foarte grea, ea ma solicita mult si nu prea as avea sansa sa stau la pat sau sa protejez bebeii dupa ET sau in timpul unei eventuale sarcini.

Va pup !

Anemona

Mergi la inceput