Pieptul de pui....rulada..

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Ba da ,fii atenta la reteta ,iti garantez ca e senzational.
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

va dau varianta mea de rulada, e f. simplu de facut,e gustoasa si aspectuoasa.
carnea se bate ca pt. snitele(poate fi carne de pui sau porc), se sareaza, se pipereaza.pe lungimea bucatii de carne de pune o feliuta de sunca (afumata sau nu) sau kaizer, slaninuta, ce va place, un varf cutit usturoi pisat (e bun si fara), optional o feliuta subtire de castravete murat.se ruleaza felia si se prinde cu o scobitoare.
se asaza rulourile in tava de cuptor cu ulei, apa, sare, cu sau fara o foaie de dafin si se da tava la cuptor la foc mediu spre tare; ca sa nu se usuce carnea, se poate acoperi tava cu o folie de aluminiu.
cand carnea e facuta, se presara printre rulouri ciuperci(de preferinta din conserva, ca sunt gata fierte) si se acopera fiecare rulou cu o felie de cascaval sau cu branza topita. se mai lasa 10 minute la foc mic spre mediu, fara folie.
arata ca in reviste si e si f. bun!

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Super ideile de rulada de pui - o sa fac si eu pentru ziua lui Stefan (deja ma gindesc la meniu) - oare merge si rece rulada cu ficatei?

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

"oare merge si rece rulada cu ficatei?" - eu o pregatesc ca aperitiv rece. Taiata rece, arata spectaculos :)) dar trebuie un cutit foarte-foarte bine ascutit.

Q

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput