Pt fetele din USA . Preturi coafura
Se tunde cineva acasa / sau la coafeza acasa in usa????? as vrea sa stiu cam cat ar trebui sa cer pt un tuns cu aranjat daca merg acasa la client ( pana in 10 mile) . Dar pt un suvitat?????
michelle7
Raspunsuri
nicolethea spune:
Buna Michelle7, nu stiu cat de mult iti va folosi experienta mea pentru ca la mine la "tara" nu se compara preturile intr-un oras mare, dar am platit 25$ pentru tuns si aranjat cu peria. Inca sunt in cautarea unei coafeze bune pentru ca din pacate singura care-mi place este destul de departe de mine. Pacat ca nu stam mai aproape ca mi-as fi dat podoaba capilara pe manutele tale
O zi super
If you don't think about the future, you can't have one.
piticutz spune:
quote:
Initial creeata de michelle7
Se tunde cineva acasa / sau la coafeza acasa in usa????? as vrea sa stiu cam cat ar trebui sa cer pt un tuns cu aranjat daca merg acasa la client ( pana in 10 mile) . Dar pt un suvitat?????
michelle7
Imi pare rau ca nu mai tin minte ce tarife a zis ca are o coafeza care a venit sa o tunda pe una din babele mele de aici, mi se pare ca, cu tot cu bacsis, pentru un permanent si un tuns (parul era scurt si a taiat doar putin, ca sa ii dea forma mai mult) a luat 50 de dolari...Da nu bag mina-n foc.
Daca vrei, zi-mi si iti pot scrie pe privat nr de telefon de pe cartea de vizita a coafezei, ca poti suna si doar numai ca sa intrebi de tarife...nu?Ca si potentiala clienta...of course...
ligeea spune:
Pai sa ne tundem in SUA ca aici si tunsu e mai scump (michelle cred ca te muti repede innapoi dupa ce auzi preturi )
Eu -vosit par de lungime medie si facut suvite (de 1 culoare )1800.000-adica vre-o 72 USD
Prietena de-a mea vopsit par mai scurt nitel in acaju-roscat -1.600.000 .
Oana_B spune:
Eu am fost o data la o tipa acasa si mi-a cerut 30 pentru tuns, spalat, vopsit, suvitat. I-am dat 40 ca mi-a fost rusine de cat de ieftin a fost fata de salon.
La salon aceeasi treaba ma costa 115.
Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii
Bic spune:
$15 la Super cuts. $15 am platit, $15 a facut. Mi-a facut un par cit claia in crestet, chica de anii'80, iar cinci luni m-am sculat ca cumafaia dis-de-dimineata.
In Ro: citeva sute de mii, s-a imbunatatit situatia.
Inapoi in SUA: $47 cu tot cu bacsis (avea doar de aranajat un pic); in sfirsit am ajuns in anul 2006 cu tunsoarea. Si sint din nou frumoasa cind ma trezesc dimineata din somn. 
Concluzia mea: cit platesti, atita face.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Bombonicaaaa spune:
Eu am o coafeza care vine acasa cand am nevoie ,iar ca pret e cam jumatate din pretul oficial de la salon . Pe un tuns ,vopsit si suvitzat am platit ultima data la salon $120 asa ca i-mi convine mai mult sa vina ea acasa la mine .
Oana
de
Iustiana Noemy(4.11.1999) si
Jasmine Neidyn(28.12.2005)
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica