Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 3
emilyjeuly spune:
'neata fetele!!!!!
pot sa va spun ca am avut un cosmar legat de nunta. am visat ca incepuse nunta, biserica si toate cele iar eu nu eram imbracata si aranjata, nu aveam buchetele pentru domnisoarele de onoare si altele. asta a fost un cosmar al naibii!!!!!!!!!
voua vi s-a intamplat sa visati tampenii de-astea legate de nunta?????????
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
anamariame spune:
Jesia, Krelia si Oana, si eu sunt fan palarii. Eu vreau sigur palarie la cuninia civila, deja stiu cum va fi costumatia mea. Faza cea mai tare e ca nu mi-am luat inca material, dar am deja bijuteriile.Eu nu prea am mai apucat sa intru pe la miresici, dar raman in continuare pe pozitii, in sensul ca nu s-a amanat nunta. Va mai citesc din umbra, din cand in cand, ce-i drept, ca nu prea pot tine pasul cu voi.Nu stiu inca nimic despre rochia de mireasa pe care o voi purta, dar am sa pun in curand niste poze cu rochitele mele preferate, sa imi spuneti ce parere aveti.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
tigrutz spune:
Buna fetelor
Jesia, incearca sa nu mai pui la suflet tot ce se intampla la munca, peste tot sunt probleme. Cred ca nu trebuie decat sa-ti vezi de treaba ta, s-o faci cat mai bine posibil si sa-i tratezi cu partea dorsala
Rexanne spune:
[font=Tahoma]Salutare fetelor!
Desi va urmaresc de foarte multa vreme, pe diferite subiecte, m-am hotarat abia cum sa ma inscriu pe forum, mai ales ca si eu voi fi miresica in 2006. Mai precis pe 2 septembrie 2005, asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta... Nunta va avea loc la Rm Valcea si speram...ce mai , speram sa ne iasa cum trebuie, ca deja am inceput sa ne zbatem...Am rezervat deja restaurantul, si saptamana asta mergem sa vedem de biserica...
Va doresc o zi minunata!
Rexanne spune:
Scuze ....2 septembrie 2006....se pare ca nu si-a facut efectul cafeaua de dimineata....
krelia spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
.... si eu voi fi miresica in 2006.
Hai sa traiesti si bine ai venit printre miresici!!!
Te-am trecut pe lsitutza!
Daca vrei, spune-mi restaurantul, sa-l scriu si pe el
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
magdala spune:
quote:
Originally posted by jesia
Fetelor sunt cam suparata trec printr-o perioada foarte proasta cel putin la serviciu unde parca toata lumea s-a intors cu fundu in sus.Si cei care nu-mi sunt sefi au inceput sa-mi dea ordine ........auzi ce-mi zice o cretina ca tre` sa fac nu stiu ce o chestie care de fapt nu e treaba mea si zica ca "asa vrea ea"
Ii salut dimineata nu-mi raspunde mai nimeni........e tare greu.Ieri am fost la o alta "colega" in birou chiar cand trebuia sa plece la masa si o rog daca tot are biroul liber sa-mi dea voie sa ma uit la "televizorul ei" (desi e cumparat din banii firmei)ca eu oricum nu plec in pauza de masa si raman la birou......si-mi zice ca nu "nu-ti dau voie ca asta o sa devina o obisnuinta si poate te prinde sefu aici" imi venea sa o omor dar asa e cand esti cel mai mic toti isi bat joc de tine
Buna dragele mele.
Si eu pe aici putin.
Eu zic sa-i lasi in treaba lor caci nu merita sa te consumi pt. prostii. O sa vina si randul lor..
Cam la ce pret e o palarie din acelea de pe site. Ca imi lua si mie ochii una din ele.
Giova, ai grija de tine si de bebitz. .
Mai vb cand ne-om mai scrie.
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!