Miresele anului 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 2
emilyjeuly spune:
quote:
Originally posted by dana_ene
Emily, ma bucur ca te-ai simtit bine la nunta.
Ai cumva idee ce formatie a cantat ? Finii mei inca sunt in cautare de formatie si ma gandeam sa le dau informatia asta.
Daca nu stii, nu-i nici o problema, am intrebat numai.
Mersi !
Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
nu stiu cum se numea formatia , dar o sa incerc sa aflu si iti dau un PM.
Emily
Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste
http://photos.yahoo.com/emilyjeuly
http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by krelia
a.cicel, merge, e interesant...insa, n-am inteles cum vine aia - "pe rama sa fie paza noastra"...ca la data nuntii m-am cam prins cum ar putea sa fie scrisa...dar...o poza pe rama....
jesia, cam da
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Intr-un coltisor, undeva, pe rama ceasului (asta fiind lata), sa fie imprimata poza noastra (eu si iubi). Inca nu ne-am hotarat ce forma sa aibe ceasul. Si mai trebuie sa facem rost si de pozele nasilor. Sau sa le prelucram pe cele pe care le avem.
dana_ene spune:
Emily, esti dragutza . Mii de multumiri pentru oferta.
Desigur, daca se poate, cum spuneam.
Daniela (24+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
jesia spune:
Neata fetelor.........pot sa zic ca sunt zombi ca aseara am fost la niste prieteni si am reusit sa plecam de la ei cam pe la 1 noaptea .....si la 6:45 m-am trezit si nu mai pot de somn
o si o zi buna pt fiecare
krelia spune:
Neatza si de la mine...tot zombie!!
Inca n-am beut si nici n-am fume vreo ...
....bine macar ca azi va fi ceva mai cald afara...
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
ooana spune:
Neata...eu inca dorm chiar daca am ajuns la servici!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
jesia spune:
Fetelor sunt cam suparata trec printr-o perioada foarte proasta cel putin la serviciu unde parca toata lumea s-a intors cu fundu in sus.Si cei care nu-mi sunt sefi au inceput sa-mi dea ordine ........auzi ce-mi zice o cretina ca tre` sa fac nu stiu ce o chestie care de fapt nu e treaba mea si zica ca "asa vrea ea"
Ii salut dimineata nu-mi raspunde mai nimeni........e tare greu.Ieri am fost la o alta "colega" in birou chiar cand trebuia sa plece la masa si o rog daca tot are biroul liber sa-mi dea voie sa ma uit la "televizorul ei" (desi e cumparat din banii firmei)ca eu oricum nu plec in pauza de masa si raman la birou......si-mi zice ca nu "nu-ti dau voie ca asta o sa devina o obisnuinta si poate te prinde sefu aici" imi venea sa o omor dar asa e cand esti cel mai mic toti isi bat joc de tine