Bebelusi de iulie-august 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Simonaci79 spune:
Roxanuta si Tia- bine ati venit!
Irina- eu nu mai am aceasta problema cu kk pt ca am fost si eu o data stricata la stomac si i-am dat-o si lui si de atunci ne tot chinuim ca face de cel putin 2 ori pe zi, si i-am dat si ceai de menta si smecta, dar nu f des, pt ca imediat dupa ce-i dau face numai o data oe zi si iar incepe dupa 2 zile. Sper sa se regleze de la sine ca eu sunt tare constipata si nici nu stiu ce sa mai mananc!
Oana- stiu acum dar atunci nu stiam. Am zis si eu ma demult. Acum l-am "promis" si eu unei prietene care trebuie sa nasca in jur de 10-15 nov o fetita si abia asteptam sa o vedem!
Eu azi am fost la dr cu Mario pt controlul de 3 luni dar nu am gasit-o pe dna dr ca avea o inmormantare in familie. Voi merge joi iarasi!
Si mi-am facut si eu azi vaccinul antigripal. Sper sa nu aiba efecte adverse nici de febra si nici cu alaptarea (apropos de ce intrebai tu Irina)
Despre diversificare nu stiu ce sa raspund, abia astept si eu sa vb cu dna dr sa vedem ce ne zice.
Eu sunt suparata acum ca mai am cateodata niste scurgeri sangerii si nu stiu daca este normal. Ciclul nu mi-a venit inca. Dr a zis ca poate fi normal in timpul alaptarii dar daca ma ingrijoreaza ceva sa ma duc sa-mi faca o eco. Nici nu stiu ce sa fac ca nu prea am chef sa ma mai duc iar pana acolo cu copilul. Spre sa treaca si sa nu fie nimic grav! A mai patit cineva asa ceva?
Simona si Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simonaci79 spune:
Roxanuta- kk verde am inteles de la dr noastra ca face din cauza ca tranzitul intestinal este accelerat (este putin stricat la stomacel) si intradevar in cele mai multe cazuri trece de la sine (am avut si noi de 2 ori si a trecut) Daca nu trece intr-o sapt sau 2 dr mea a zis sa-i dau jum de pliculet de Smecta in 25 ml de ceai si intr-adevar a avut efect. Sper sa-ti foloseasca!
Simonaci79 spune:
Vad ca noi tot contra curentului suntem si tot singura bantui pe aici! Ce faceti fetelor? Dormiti? Somn usot la toata lumea!
blackpanterro spune:
Roxanuta, bine ai venit printre noi!!!
Si Aidan a avut kk putin verde, dr nostru a spus ca e ok, ca bebe trece prin tot felul de transformari si ca uneori va fi verzui.Eu zic sa nu te stresezi ca va trece...si la noi a trecut repede.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Albinutzza/Albinutzza.jpg)
Albinutzza spune:
Neatza fetele
Luca ieri recuperat de sambata&duminika, a dormit la greu, iar acum doarme (e 8.30 dimineata), de aseara de la 10. MIHNEA GABRIEL (Monica) , sa fii sanatos, sa te facimare si frumos si un dram de norok sa ai
Roxanuta, bine ai venit . Cred ca cu greutateqa care o are Remus, intri la listutza de cei mai maricei la nastere. KK verde cam toti copii de aici au facut. Si Luca face, bine noi mancam si diversificat, si face si tare uneori, dar nu trebe sa te sperii. Asha cum zic fetele, mai cu seama ca alaptezi, s-ar putea sa fie de la ce ai mancat tu
Albinutzza & Luca bondarelu'
07 Iulie 2005
POZE LUCA
http://community.webshots.com/user/bondarelu
POZE NOI
http://community.webshots.com/user/albinutzaa/1
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tia/Tia.jpg)
Tia spune:
multumesc pentru primire, fetelor
da, am inceput serviciul, mi s-a terminat concediul pre/postnatal...
pe schema primita de la dr. nostru scrie sa incepem cu sucuri de mere sau morcovi de la 3 luni jumate. pe lista era trecuta si portocala, dar mi-a zis s-o las pe mai tarziu ca ar fi alergenica. ok, am zis sa incepem la 4 luni cu suc de morcovi ca cica daca ii dai intai mar, exista riscul sa respinga morcovul, nefiind la fel de dulce.
cum e cu faina de orez? sau de porumb? ce marci imi recomandati?
pupici si o zi buna va doresc!
Alexandru (14 iulie 2005)
![](bibe.gif)
caterina71 spune:
Neatza dragutzelor
Multumim frumos de urari, chiar ca am avut multe evenimente in week-end.
Si Alexandra mai face kk verde, dar ei ii dau fier de 1 luna, asa ca e de la fier, si de o saptamana face 1 data la 2 zile si miroase a fier. Stiu de la mine din sarcina, ca am luat fier timp de 6 luni. Si ii spun ca pute kk atunci cand o schimb si rade toata, isi stranga si pumnicii si rade din burtica.
Albinutzaa, n-am facut pozele la centru pe CD pentru ca am gasit doar cu 7000 lei pentru poza, si cum am vreo 10 filme... Am tot zis ca trec intr-o zi pe la servici pe la mine 2 ore si scanez toate negativele si le iau pe CD-uri si mi le prelucrez acas. Dar vad ca nu mai ajung, o sa-l bat la cap pe sot sa le scaneze la el la servici, macar cateva poze de la botez, sa le avem in album.
Fug ca se aude fata facand kk, n-a mai facut de sambata dimineata, asa ca merg s-o tin de manutza, ca sa ne incordam amandoua, am vazut ca-i place. Revin dupa schimbat...
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
ankak spune:
Buna dimineata fetele!
Codruta, posibil nici sa nu apara reactii la vaccin! Am inteles ca se poate si asa! Si noi trebuie sa mergem , dar asa mii de teama, ca mai amin. Nu pot amina totusi prea mult ca dr. e pina la 12 la program.
Da, Ella, am intrebat din prostie , "da' zaharul l-ai fiert cu apa, nu?" si zice : "nu". Imi venea sa ma sui pe pereti... Si a mai facut o gafa acu' vreo saptamina. Am trecut la 5 capacele de lapte praf la 180 ml apa, si-i spun, da' ea care uneori nici nu ma baga in seama ca mai si vorbesc ceva, o intreb dupa citeva zile in care il lasasem pe Matei la ea citeva ore pe zi : "cite ligurite pui?" "pai 4 ca de obicei" Sa ametesc nu alta...
De aia nu se satura Matei... Lasa, cica , ca nu pateste nimic... Se dezechilibreaza, mama!!!
In rest mama buna, cred ca din prea mult zel face astea! Nu prea ma confrunt cu ce spun fetele despre soacre.
Irina, eu nu mai alaptez de la 2 sapt. deci n-ar fi o problema, insa nu ma pot vaccina pt. ca sint alergica la proteine din ou. Si cum toate vaccinurile sint crescute pe proteine din ou... Cred ca ar trebui sa intrebi dr.Cred ca de la intii ma duc si eu la sala...Abia astept! Mai scad cotele apelor cin ma bag in cada!
Ma duc sa-i dau sa manince, apoi plecam la vaccin...uf!
revenim cu date "tehnice" dupa control!
Pupici!
Anca si Matei (26 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ancaknacoschi/my_photos
peca spune:
buna fetelor
revin si eu dupa o pauzuta caci noi am fost iarasi in spital
dar de data asta fara motiv....daca pot spune asa...alarma falsa....adica in duminica in 16.10. eu mi-am serbat ziua, am avut casa plina de musafiri, iar luni bb meu a mancat f. rau...adica dimineata la 8 - 170ml, pe la 11 - 50ml, la 12 iar 50 ml si la 14 iar 170ml, apoi la 18 - 50 ml, si nopatea la 1 l-am trezit sa pape cand iara 170ml, mi-am facut griji, caci el mananca tot la 3 - 4 ore intre 130-170ml....asa ca marti cand am sunat sa imi faca programare pt. U4, am intrebat ce motiv ar putea avea pt. asa o dereglare...mi-a spus sa ma duc miercuri la control cu el....i-au luat urina si a gasit infectie dr. suspecta ca e de la rinichi...si cica nu e bine deloc asta pt. bb-ei asa ca miercuri dupamasa ne-au internat
i-au pus perfuzie....a fost un chin si pt. el dar si pt mine si sot sa vedem....i-au luat sange si urina...seara la 10 mi-au dat rezultatele...ambele ok...nici urma de infectie...joi dimineata inca o urina iar ok...asa ca dupamasa i-au facut ultra la rinichi si iar ok....asa ca vineri am venit acasa
(proba de urina de la cabinet sa facut cu betisor ca cele de ph...si la spital mi-au pus ca sunt f. nesibure)
asa ca noi o ducem din peripetie in peripetie...dar sper sa nu mai vina ceva ca incaruntesc.....iar daca ieri nu mi-a facut kk, a facut azi moale si "puturos" ca nu am putut sa-l schimb imi venea sa ..el de obicei face mai "puturos" dar azi parca le-a intrecut...asa ca tati a trecut in actiune
caci oricum incepea sa isi piarda antrenamentul
@Katink....ai scris undeva de o carte cu jocuri pt. bb....cum ii spune caci si eu m-am uitat prin librari...dar pt. bb sub un 1 nu am gasit cine stie ce
@ cineva a scris de ex. de gimnastica pt. bb-ei....daca era link mi-l dati si mie?
si daca tot e vorba de gimnastica....am postat www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60348" target="_blank">aici ... si as vrea si parerea voastra....am facut post acolo caci as vrea si parerea parintilor care deja au folosit asa ceva....
peca si Niko
_
peca spune:
ah si inca ceva caci mi-am amintit....cand am fost cu el marti la cabinet...m-a intrebat dr. daca ii dau miere....si mi-a INTERZIS sa ma apropiu cu vre-un strop de miere de copil pana la 1 an.....si apoi mi-a dat un articol decupat din ziar sa citesc....este deja al 3-lea caz anul cesta in de. cand un copil moare din cauza miere....cica le provoaca rana pe canalul respirator si se sufoca...acolo scria ca cea mai rea si periculoasa este mierea de albina
o sa caut pe net cand am timp articolul....dar daca ii considerati imp. intrebati si voi dr. vostru daca stie de asa risc...si ce parere are.
uitati www.gesundheitslexikon.de/ghl_honig_babies.html" target="_blank">aici, e din pacate in germana, duce la Botulismus , care este o otravire....
iar [="http://www.healthgoods.com/Education/Health_Information/Children_Health/hold_honey_baby.htmNiko
_