Bebelusi de iulie-august 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce faceti mamicilor???
Uite eu vin cu propunerea de intanire in parc a bebelusilor?Ce ziceti?

Dar saptamana viitoare ..ca saptamana asta noi avem botezul!

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Gacicutzele mele dragi, in sfarsit a venit sotul acasa si mai respir si eu. Bietul de el e rupt de oboseala, dar parca intinereste cand vede fata. Acum se intretin amandoi.
Irina, Ioana a facut niste falcutze tare dragute, se vade ca acum ii merge bine.

Ella2000, eu nu am de gand sa bag alimente pana dupa 5 luni, daca pot alapta pana atunci. Ma gandesc ca are timp apoi toata viata sa pape diversificat, laptele de la mine e limitat temporal.

Tia, bine ai venit. Si doctora mea mi-a zis sa-i dau suc dupa 3 luni, intre mese, dar m-am hotarat sa nu fac asa, avand in vedere ca inca mai am lapte. Sper sa mai rezist.

Caterina, sa va traiasca crestinica.

Ma duc ca-i e foame.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

Scumpii de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Cati la multe lunu inainte cu sanatate Alexandrei!!!
Mona nu-i asa ca e super la masaj?? EEe ce bine ca-ti vine si acasa!! Eu merg la sala unde faceam si miscare la masaj da tare e bine zau asa o data pe sapt ma simt ca o regina.
Oana vad ca au acelasi program bebeii nostri avantaj tu ca poti sti dinainte de la mine ce te asteapta daca o tin tot asa
Tia bun venit printre noi! daca nu mai alaptezi, in cartea Mama si copilul scrie ca diversificarea se incepe mai repde la bb care papa formula deci nu vad nici un motiv sa nu incepi sa-i dai suculetele. Noua ne-a recomandat dr sa incepem sucul de morcovi acum la 4 luni si noi papam san deci e absolut ok.
Ella acelasi lucru ti-l pot spune si tie. Eu inca alaptez insa de azi am inceput si sucul de morcov cu Andrei insa el are 4 luni joi. Si eu zic ca la 2 luni e mult prea repede.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Ankak, cum adica sa nu fiarba ceaiul?Incep sa ma turez eu.....

Monica, sanatate multa ...Sa va faceti bine! cat despre imunitate, la cat se spune despre laptele matern... vred ca te-ai enervat!

Anis, am luat-o pe urmele voastre... astept de samb sa faca kk Paula!!!

Irina, ma bucur ca mai dai vesti pe aici Pupici Ioanei!

Mamini, sper ca la noi sa ninga la fel ca anul trecut de ziua mea in 16 noiembrie... Sa vedeti ce dulci sunt la prima zapada cand le e ... poate teama sa o calce!

Irda, sa creasca maare Daria!!!!

Acusor, nu o fi lipsa de vit A? cica laptele matern face minuni....

Cat despre vaccin nu am fost inca chemata si a depasit deja 2 sapt! Sunt de dat la ziar unii doctori! dar eu ii dadeam inainte un supozitor Novocalmin sau Paracetamol ... ce aveam. sau sirop Calpol!
si doua ore nu-i dadeam nik pe gurita!

Ma cheama datoria!!

Pupici, Ella2000 si printesele ei Paula (15.08.2005 )si Iulia (10.09.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Tia, bine ai venit printre noi!!! Sa inteleg ca ai inceput munca????

Ella, Mona,

Ella, n-ar trebui sa suni tu daca ei nu dau nici un semn???

Ioana, si eu incep masajul saptamana asta, am gasit pe cineva sa-mi vina acasa , o sa fac de 2 ori pe saptamana, de-abea astept!!!

Katink, a crescut tare frumos Emma, sa fie sanatoasa!!!

Apropos fetelor, voi v-ati vaccinat antigripa??? Eu vreau sa ma vaccinez, dar ma intreb daca nu cumva afecteaza lactatia???!!!

Pupam cu drag

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Irina, sa ai grija cu vaccinul antigripal ca vei face gripa.Aici asa este, injecteaza virusul ca sa te faca imun.
Eu nu l-am facut niciodata si nu il voi face, nu am avut gripa niciodata.Sotul meu il face in fiecare an ca asa este regula in marina si de fiecare data se imbolnaveste.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gyly spune:

Fetelor, vreau sa va spun ce am patit noi dupa vaccin. La vreo trei patru zile Dinu a facut panaritiu la degetul mare de la piciorul drept, iar la alte 2-3- zile i-a aparut si la degetelul mare de la stangul. Doctorita mi-a zis ca e reactie de la vaccin. Asa ca aveti grija. Daca vi se intampla betadina cu comprese rece cu rivanol.
Irina sa-mi spui si mie cat te costa pe sedinta si cum te simti. M-ar tenta si pe mine.
Noi am inceput sa-i dam suc de portocale lui Dinu cate 2 lingurite si treptat marim.
Pupici si noapte buna.

Mami Gyly si bebe Dinu
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Buna ziua! Vrem si noi sa fim in listuta! Prichindelul meu Remus Andrei s-a nascut cu 4,75kg pe 9 iulie, Apgar 9.9. Papa san la 3 ore, nici nu vrea sa auda de biberon. Acum la 3 luni jumate are 7,600kg.
De cateva zile a inceput sa faca kk verde! S-a mai lovit cineva de asta? Doctorul zice ca e "stomac bug" si ca se trece de la sine. Eu stau ca pe ace ca nu prea imi vine sa cred...Daca aveti vreo idee..ar fi de mare ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

copilul meu iar plinge seara pina adoarme cu orele...
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Mai bag si eu putin nasu ca Andrei inca nu a adormit si e deja 11 aproape....
Mamini si Andrei mai trage cate o portie de maraiala seara asa de control, asta dupa ce radem ne jucam si zambim cine mai intelege probabil oboseala da de ce nu doarme, si apoi de ce se mai si trezeste in timpu noptii offfff. O noapte linistita!
Irina ma bucur ca si tu te apuci de masaj sa te simti si tu bine, si san stii ca tare bine face si la oase si la musculatura in primul rand. Eu fac deja cu anticelulitic tare mai e bine! Chiar asa tu cat dai pe sedinta ca-ti vine acasa? Eu merg ca de obicei la sala si dau 250 sedinta (o ora = masaj general). la amandoua!
Roxanuta bun venit printre noi, sa iti traiasca bebe Remus Andrei care e un voinic vad E posibil sa aiba diaree, sau ceva ce nu i-a priit din alimentatia ta dar cel mai bine daca persista intreaba medicul. Numai bine!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput