Oligospermie (14)- putini, da' (ne)buni!
Raspunsuri - Pagina 9
M Oana spune:
Am vazut emisiunea vineri noaptea, dar am vazut de la luna a 5-a, ceea ce pentru mine e un vis asa de indepartat.....
Mi-as fi dorit sa vad prima parte a emisiunii, cu primele zile si primele faze..... Daca afli cand o mai difuzeaza, suna-ma la orice ora, dar sa fie partea de-nceput....

diciu spune:
salutici...
Madanaam vazut si eu emisiunea la National Geografic....si vineri cand a fost prima parte...si duminica cand a fost toata....impresionant...si a fost fain c-am vazut-o in grup...noi doi si proaspetii fini...se uitau baietii cu gura cascata...si le-a placut mai putin faza cu nasterea de la sfarsit...
MOana...iti tin pumnii...procedezi intelept cu semnele...in fond daca o fi sa fie...ai tot timpul sa fii la inaltime dupa aia...
...din pacate emisiunea numai mai apare ca reluare in programul de pana pe 3 noiembrie....dar imposibil sa nu o mai dea mai incolo....se cheama "In pantec" si in programul on-line de pe net....o poti gasi daca o vor relua...
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
barbye spune:

Salutare....da chiar liniste,desi va citesc in fiecare seara....noutati nu am....doar ca mi-am amenintat sotul ca dupa sarbatori imi fac laparo si pe urma insamantare......S-a c-am speriat...dar ata este ii trece lui....Ieri mi-am imperechiat catelul asa ca daca ramane va fata de revelion......voi fi bunica....
daca nu eu macar ea...![]()
![]()
![]()
Mirela
diciu spune:
barbye...gand la gand cu bucurie...si eu astept sa intre catzelusa mea in calduri...s-o vad cu daia mici...la ei merge repede...o data si gata...s-a prins...la noi e mai greu![]()
natashica.....nu intelegeam ce-a zis petro..il intrebam si eu asa..
anda
DICIU&LICIU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
Natasha71 spune:
Eu am inteles, dar am vrut sa-l incurajez... nu-i asa Petro, ca duci dorul seratelor noastre literare? Ca eu il duc...
barbye spune:
Da cu cine o dai la inperechiat?
Sa vezi ce am patit eu....Ieri am iesit cu ea afara ....si hop in timp ce se juca cu un catel( se mai jucase ea...ca santem vecini de bloc)a sarit pe ea....si asa au stat c-am 30 de minute.Sa ma fi vazut pe trotuar ce stateam..La noi jos langa bloc este Cab. veterinar si am fugit sa aduc DR. ca sa-mi spuie parerea , sa nu fie catelul mai mare.....Iti dai seama ce va iesi Pichinez imperial cu bison....Corcitura....Dar eu ptr azi vorbisem cu o doamna cu aceiasi rasa ca a mea.......asa ca sunai stapana ii cerui scuze si ata ete.Sanatoasa sa fie ea...
Mirela