Oligospermie (14)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

ups...lasa iubita...corciturile sunt mai destepte si f haioase...plus ca bishonul si pechinezul saunt haiosi amandoi...dar esti sigura ca s-a intamplat?..adica au stat fundulet un fundulet lipiti pret de 15 min?...bine ca n-a fost unul mai mare...putea s-o raneasca...
a mea este teckel maron...si o dau cu un alt teckel maron cu negru....gasit pe net...binenteles...amandoi o frumusete...ce va iesi.....

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Ei asa mai merge,v-ati trezit la viata.Noi am fost in perioada cu mucus si am avut treaba.Noutati nu, asa ca a intervenit o stare de veghe pe DC,ma uitam si nu-mi venea sa cred cum treceam de pe pagini mici pe pagini mari.Cand am vazut ca cineva a postat un nou subiect oligospermie era sa lesin.Cum sa nu duc dorul Natasho la seratele literaro-artistice.Speram totusi sa citim compunerile Oanei dar o mai lasam o vreme sa fie sigura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Diciu si Barbye mai fetelor sper sa fiti "bunicute" pana de sarbatori (daca asta va doriti). Cred ca o combinatie intre pechinez si bishon ar putea fi extrem de dragalasa. Eu am un maidanez, stau la curte, si pot spune ca este ff inteligent. Din pacate e si ff timida (e o catelusa) si cred ca a trecut printr-o experienta traumatizanta. A fost sterilizata de echipa lui Base, cand era inca pe strada, si de atunci nu mai are incredere in oameni. Noi o iubim toti si vorbim cu ea mereu, si ea pare f fericita cand venim acasa, dar nu ne permite sa ne apropiem de ea. Noi o iubim asa cum e, dar uneori ne intristeaza cand o vedem ca se sperie si de umbra ei (la propriu).

:Dana

Mergi la inceput

Madana...Barbye s-ar putea sa fie bunicutza de cutzu pana la revelion...eu nu stiu...inca astept sa intre in calduri fetitza caine...imi pare rau de catzelusa ta ...
si n-am uitat faza cu cinstea......

anda

DICIU&LICIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Diciule.....30 min. au stat cred ca i-a placut...numai pui sa faca....DAca ramane....va fi greu ptr buzunar de nascut va naste sigur de revelion ca am inperechiat-o pe 31 oct ...+ 2 luni cat tine pui...ata ete.Voi merge peste o luna cu ea la eco, ii voi lua vitamine, va manca doar bunatati....

Mirela

Mergi la inceput

Barbye....cred ca va ramane...
eu stiam ca gestatia dureaza 2 luni 2 saptamani si 2 zile......nu mai vorbesc de pofta de papa dinainte...prima mea catzelusa mi-a golit congelatorul...
poate ne cearta acuma careva ca in loc de conceptia la om...vorbim de conceptia la caini...

anda

DICIU&LICIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Iouuuu despre conceptia la caini nu-s ce sa spui...., dar pot sa spui cum e cu conceptia Seatului cel Ros' ca mai am cateva zile si fac testu'....
Test drive-ul + plata avansului..... Sper sa fie cu 2 liniute pana la urma, ca la cat m-am zbatut....

Cat despre copii, mai am de asteptat vreo 3-4-5 zile.........

Mergi la inceput

Oanica...pai eu ce crezi ca fac sambata sau duminica printre altele?...astept vesti bune de la voi trei fete cucuiete...
imi pare tare rau ca n-am fost si eu cu voi duminica...era cat-p-aci...dar faceam pipi prea des......mult succes!

anda

DICIU&LICIU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Hai sa fie cu noroc Oana si la una si la alta,dar mai ales la alta.Succes tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

MOana tin pumnii pt. tine.

:Dana

Mergi la inceput