Oligospermie (14)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Nounoutzo: merci pentru sfaturi si pentru disponibilitatea de a ajuta. Ai un stil simpatic de a aborda lucrurile.
Iepurico: mai incearca ; merita.
Madana: si acum ce va zice sotul tau cand va afla ca l-ai trimis degeaba la analiza,si tre s-o refaca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Hello baieti si fete care credeti ca sotii au probleme cu . Daca aveti timp si ceva cunostinte de limba franceza, am gasit un site cu info complete conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii cu clasificari, analize etc. Adresa este: http://www.aly-abbara.com/livre_gyn_obs/termes/sperme.html#oms
Bafta!

"Speranta moare ultima"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Salutari dragi confrati de salon!
Peterpan pune-ne si noua o muzica frumoasa ca sa ne mai destindem, te rog! Ca mai am mult de stat, pardon de muncit si mi-ar prinde bine un fond muzical.
Madana nr. de la cabinet este 322 19 83. Are consultatii la cabinet doar marti, programare se obtine usor, pentru o prima abordare ( daca te hotarasti pentru ea) ar fi mai bine la cabinet, zic eu, are mai mult timp acolo de discutii.
Sper ca vineri sa mai facem si noi o numaratoare in vederea inseminarii.
Carmencita poate apare si un test pozitiv, ziua minus 3, nu?
pentru voi toti

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Petro dar tu chiar crezi ca o sa-i spun ca analiza aia nu se pune? Vad eu ce-i spun. Cand a facut spermograma era ff stresat (amandoi eram) si pot sa profit de chestia asta. Oricum, nu ar fi chiar o minciunica, nu crezi?

Thea_m multumesc frumos pentru raspuns. Spui ca te pregatesti pentru inseminare? Bafta multa, tin pumnii. Dar cabinetul unde il are dr. Moisa? Eu stiam ca ea e la Giulesti. Are si cabinetul ei particular?

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Madana, si unde il pui sa o repete, la Matei sau la cabinetul Moisicii? eu te sfatuiesc sa-l trimiti la Matei, spermogramele facute de ea sunt "recunoscute" de toti medicii ca fiind valide...si stii cum e, daca tot o mai face o data, cel putin sa fie ultima, mai ales ca nu-i prea convine...

Oana, si daca ramai care vrei sa-ti monitorizeze sarcina, Moisa sau T.?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Oana, nu stiu nimic in general de scorul cervical, doar am auzit ca al tau in special e maxim, deci sa-l stapanesti sanatoasa si victorioasa!.
Cat despre maratonist, problema e ca daca e prea mult balast pe drum, iti imaginezi cat de bulversat va fi, saracul, ca acolo, inauntru, nu chiar toate drumurile duc la doamna ovocita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Amely voi vreti sa o iau razna? Ce e Matei asta, un cabinet, un dr.? Si unde se gaseste? O sa-l fac acolo daca e asa recunoscut. Ca daca-i mai cer si a treia oara proba de al meu cred ca fuge in lume.

:Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Madana:De repetat tre sa mai repete oricum de vreo cateva ori,vezi sa nu inceapa sa-i placa.Zi-i ca prima a fost doar de proba.
Bubulina1:multumim pentru ca te gandesti la noi.Am vazut si niste articole interesante din F As postate de tine.
Doamne ce muzica v-as pune eu daca as sti cum,asa ascult singur din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Buna seara!
Zburatorule, mersi pt schimbare! Poza asta imi place!
Greule, ce muzica asculti tu acolo? Daca va spun ce ascult eu cand sunt la volan... va dat seama si cum sofez...
OANA, s-a rezolvat situatia, ziua 1! Luna asta fac si eu prima inseminare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ma Danooo hai sa o luam incet. Trompele si ovarele cum sunt? O HSG ai facut, ca acum te trimit la o laparoscopie... Ceva anexite prin tinerete?? Avorturi cu complicatii??
Ti-ai monitorizat ovulatia sa vezi ce foliculi si endometru ai?
LH-ul, FSH-ul, estradiolul cum sunt?
Saua turceasca a fost la moda prin anii '70, acum se ia in calcul numai tomografia sau RMN-ul. La valori la limita maxima Moisica nu se uita, caci al meu o avea ceva mai mult peste maxim, dar mi-a zis sa-i las hipofiza in pace ca stresez omu' degeaba.
Moisa are cabinet particular langa Mall-ul vechi. Cand suni intrebi exact adresa, caci eu nu mai stiu strada (stiu doar etajul 1, ap. 5).
Matei e o doctora de la spitalul CFR 2 (langa Sofitel), cea mai buna in numarat si la care Moisa se uitaaaaa, caci recunoaste valoarea ei. Altceva???
Raspund si la PM.....
Bubulina multumim de informatii, sunt tare folositoare .
Thea M iouuu cred ca a noastra Carmecitaaa cam are greturi de la ziua minus 3......
Nounou de aceea avem nevoie de o a treia persoana pentru a-i arata drumul.... Ce ti-e si cu ziua de azi, nu mai are omu' intimitate....
Greule dar de ce nu-ti chinui putin degetutele pentru a gasi solutia de a ne pune muzichie??
Aoleooo, scriam concomitent... Deci greturile pe care le simteam eu erau de la ziua 1... Te ghidez in lumea inseminarilor, scumpa mea, caci am la zile de experientaaaaa......

Mergi la inceput