Oligospermie (14)- putini, da' (ne)buni!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Pana in decembrie nu fac nimic.Apoi in functie de rezultatul spermogramei ma voi decide.Cred totusi ca voi mai apela la cateva inseminari inainte de FIV,poate cine stie.Am sa va cer sprijinul cand va fi cazul,sa-mi puneti pile si sa-mi dati informatii.
Hmmm 20 mil cu motilitate A+B,pai de unde nene ca daca ai avea asa nici n-ai mai ajunge la inseminare.
Si totusi eu nu gasesc explicatia faptului ca ei tre sa fie multi ca sa razbeasca unul.Ca si cum daca ar participa un singur alergator la maraton acesta n-ar avea nici o sansa sa termine cursa.
Nounou nu-ti pune sperantele in azot ca asta presupune o a doua incercare (sau in cel mai bun caz pentru al doilea copil).Poate castigi si la loto cine stie,dar tre sa cumperi macar un bilet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cica unde sunt mai multi si sansele de maratonisti fruntasi sunt mai mari...
Al meu, fara sa stie ca tre' sa doneze sambata pe la pranz, a hoinarit pana la 8 dimineata , iar in cursul noptii de vineri a mai si consumat vreo ceva pahare de vin rosu si vreo 2 de wisky..... Abstinenta era de numai o zi jumatate si tot a reusit sa doneze 10.000.000 cu motilitate A+B, caci pe restul nu i-am numarat...
I-am zis Moisicii ca eu nu fac copii cu un alcooolic, dar ea a insistat ca "astia sunt cei mai buni!!!", iar important e alcoolul consumat in ultimele 3 luni, care a fost cu toooootul cat in seara precedenta donatiei.....

Nounoutzo poate vine maratonistul, cand nici un calcul matematic nu mai crede in el........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greuceanu spune:

Oana ,pai poate asta o fi reteta succesului si noi nu stim,acu daca ma gandesc mai bine noi ne tragem din Daci si dansilor le cam placea trasu` la masea.Dupe care donau si ei pe unde apucau.Si totusi s-a perpetuat bine specia.Ia sa trec si eu pe homeopate vinicole rosii.
Da al tau e campion tata.Sa nu-mi zici ca de la pastilutze vine cu scorurile astea.Sau poate nu tre sa stii ca donezi si sa fii luat prin surprindere.Si atunci vei fi si tu surprins ce dai din tine.Cine o mai sti.Pai sa facem galerie la maratonisti atunci.
Hai ai nostrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

Greule, ai cuplat gresit, io ziceam ca-mi conserv, pur si simplu sperantele, ca daca nu apuc acum sa le pun undeva, simt ca se duc ...
Si la loto tragem pe toate partile, ca sa zic asa ....
Multa bafta si inspiratie, ca si de asta e nevoie, am simtit pe pielea mea .. instinctili, cum s-ar spune ..
As vrea sa-ti spun din nou, totusi, daca vei incepe sa te gandesti sa vii in Bucuresti, sa ajungi la Matei, e lider necontestat in domeniu ... in pot da detalii pe pm ..
Pana atunci incearca sa te stresezi cat mai putin si poate Greuceanca o sa verse din ciocul ei ceva apa vie, pentru insetatul de tine ...
OANAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Sa ne aduci vestea cea mare peste mai putin de doua saptamani! Rezista, fetita, stai si tu mai cumintica, sa se prinda ghidusii in scorul ala cu stelute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Neata,

Observ ca aseara subiectul preferat de discutie a fost din domeniul sportului. S-a pus de ceva galerii pe aici si vin si eu ca in situatii d'astea fac o galagiee "hai ai nostri"

MOana spermograma a fost facuta la V. Babes.

:Dana

Mergi la inceput

Nounoutzo stii ceva de scorul cervical???? Ca crez ca la ala te referi, iar eu mi-s cam nestiutoare in domeniu.... Daca stii, spune si la fata.....
Madana puteam sa jur ca e vorba de Victor Babes. Iubita mea, am si eu un extemporal dat la acest spital si nici un medic nu vrea sa se uite pe el ,caci cica nu are nici o relevanta.
Peste 10 medici au zambit vazandu-ma cum flutur rezultatul de la Victor Babes:
- volum 3,3 (la celelalte spermograme in mod constant a iesit peste 4)
- pH 7,2 (la toate celelalte 7,8)
- numar 70.000.000 (la celelalte intre 20-50.000.000)
- mobilitate la 1 ora - 65% (la celelalte maxim 35%)...... ETC

Nu te baza pe Victor Babes in domeniul spermogramelor, caci e pe lista neagra (e ca si cum mergi la un ginecolog dintr-un spital de neurochirurgie....).....

Cat despre joc, eu incerc sa fiu cat mai buna pe teren, acum trebuie sa mai vrea si astrele..... si sa nu ma puneti sa stau potolita, caci nu pociiii.....

Mergi la inceput

MOana nu ma speria te rog. Eu abia l-am convins atunci sa dea o proba, a doua oara nu stiu daca mai reusesc.
Vreau oricum sa-mi schimb dr. si oscilez intre Moisa de la Giulesti si Tutunaru de la Elias. Si ei sigur o sa ma puna sa repet o parte din analize (poate chiar pe toate). Cred ca o sa ma duc la Moisa pana la urma (poate imi spui tu cum sa-mi fac o programare la ea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare gasca,

Eu va citesc ca si pana acum. Rau stau la capitolul fapte.
Nu Greule nu am reusit pt ca nu am apucat sa incerc (mi-a picat reteaua acasa si nu o rezolv decat poate in week-end iar la servici nu poci).

Hai pupici la toti

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Madana pana maine dimineata, gasesti si raspunsul la PM, stau asa de prost cu timpul......
In ceea ce priveste cei 2 medici, eu i-am incercat pe amandoi si merg pe mana Moisicii. Tutunaru te va taia laparoscopic indiferent de analize si de problemele sotului...
Moisa pe spermograma facuta la V Babes nu se va uita.....
Ce alte analize mai ai?
Telefonul ei mobil e 0722/563166, iar pe cel fix nu-l gasesc in graba asta..., dar pana maine dimineata dau de el, daca nu se indura altcineva sa ti-l spuna....
Tu poti sa ma intrebi ce te intereseaza, iar cand ma intorc la pupitru (pe seara) am sa-ti raspund...

Mergi la inceput

MOanaok, eu as merge pe mana ta, ca tare imi esti simpatica si apoi esti singura de pe aici pe care o cunosc in persoana (deocamdata).

analizele mele:
- examen Mycoplasma si secretii
- detectie Ag. Chlamydia trachomatis
- analizele hormonale (prolactina peste limita)
Astea toate si spermograma lui Ionut facute la inceputul lui august la V. Babes..

Eu am repetat prolactina in septembrie (la Medsana), si mi-a iesit mai mica dar tot peste limita. Si am mai facut, tot in septembrie, si radiografia sa turceasca.

Cam astea sunt. Cu exceptia prolactinei toate sunt ok.

Intrebari am cu carul, ca la dr. la care m-am dus pana acum nu prea am obtinut raspunsuri.

Probabil ca mai sunt o tona de alte analize pe care trebuie sa le fac, nu? Adica vroiam sa stiu daca din analizele astea o sa poata dr. sa-si faca o idee cat de cat despre mine.

Aaa, am facut si Papanicolau si a iesit bine.

Saptamana viitoare cand o sa faca Ionut controlul endocrinologic vreau sa ma duc la Moisa cu ele.

Cam astea sunt.

Mergi la inceput