Bebelusi de nov-dec 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

quote:
Originally posted by fulguletz
...david nu precepe nici romana ...de o sapt incerc sa-l fac sa-mi arate nasu si pe el in doare in cot...

poate daca-i zici sa-ti arate putza intelege

Raluca, ai mare dreptate: faptul ca stau toata ziua la serviciu ma face ca, atunci cand sunt cu Alex sa gust la maxim toate clipele. O sa fie bine, o sa vezi!
Alex al meu a facut in cateva zile niste progrese extraordinare. In primul rand ca merge din ce in ce mai bine si mai stapan pe sine (brusc, asta s-a intalmplat in vreo 2-3 zile!), intelege cam ce-i spun, si mai nou avem jocul nostru: stam pe pat in fund fatza in fatza, el morfolind la suzeta si eu ii spun: "da-mi si mie" si incepe sa rada, isi scoate suzeta si mi-o indeasa mie in gura. Apoi i-o dau inapoi, iar i-o cer, iar mi-o da, dar e asa de vesel cand face chestia asta ca-mi vine sa-l mananc nu alta. Este o perioada atat de minunata din cresterea lui si este atat de vesel, incat cateodata simt ca-mi plesneste inima de fericire numai cand ma uit la el.
Am fost si la pediatru si are 10,300 kg si 77 cm :-)
Onitza draguta, daca ati luat decizia atunci mergeti inainte cu ea, dar sa stii ca din proprie experienta iti spun: faptul ca munciti amandoi pana tarziu nu inseamna ca nu puteti petrece timp de calitate cu Paul seara. Si daca tot iei bona de ce nu iei pentru acasa la tine? Intreb si eu.. poate voi ati luat deja in considerare toate alternativele si ati luat decizia cea mai buna.. Sa stii ca sunt seri in care ajung acasa la 9.30 si totusi il mai gasesc treaz pe Alex, facem baitza impreuna, ne jucam si de-abia dupa aceea adoarme. Iar ora aia petrecuta impreuna valoreaza cat un an din viata mea dinainte de-al avea pe Alex.

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Azi am ajuns mai devreme la birou,asa ca am citit si am timp sa si scriu
Onitza,Raluca,gata,ingrosati si voi randurile mamelor "lucratoare"?Si vorba Elizei,de ce nu pastrezi copilul aici si iti iei bona?Va fi mai greu sa-l vezi doar in We...Tu cum o sa faci Raluca?
Si mie imi era mai usor sa o las la Pitesti la mama,nu plateam bona,nu trebuia sa alerg de la servici cu sufletul la gura acasa....nu ma chinuiam de una singura cu ea,fara ajutor..cu toate acestea,prefer sa o tin langa mine,chiar daca de multe ori e greu de una singura.dar nu ma plang.....ca e frumos sa o vad crescand langa mine!Eu am si norocul unor sefi super intelegatori,am program de 6 ore as aca la 15.30 ajung acasa.
Ionela,Paxela,Florypop,Mate,"la multi ani"Sa va traiasca piticutii,sa creasca mari si sanatosi!
Si noi facem progrese in fiecare zi,pleaca in tot parcul singura,fara sa-i pese de mine,imi aduce mingea pe care i-o cer din teancul de jucarii....crestem si ammai e fericita!
Pupici si mai vorbim

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Iar am vb cu Felicia si asa e: pleaca la 14.40, face 3 ore, plus 10 minute minus o ora de la fusul orar face ora 16.50. Na aritmetica ce am in mine Important e sa fim acolo daca putem!

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Try, 10 minute erau din timpul de zbor, nu din fusul orar. Problema mea ca eu n-am stat sa verific ce spune Felicia si ea a calculat in MINUS diferenta de fus orar, nu in plus

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

quote:
Originally posted by andreap

Onitza,Raluca,gata,ingrosati si voi randurile mamelor "lucratoare"?Si vorba Elizei,de ce nu pastrezi copilul aici si iti iei bona?Va fi mai greu sa-l vezi doar in We...Tu cum o sa faci Raluca?

POZE
POZE DE NASI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Eu am sa o las la mama care sta destul de aproape de mine si am sa o vad in fiecare seara acolo iar vinerea o iau acasa. Nu am cum sa o aduc pe mama aici din mai multe motive: stau la 4 si n-am lift iar mama are osteoporoza, ar trebui sa vina pe la 7.30 si sa plece de aici la 19.30 adica n-ar mai avea si ea casa si familie, nu o pot duce acolo pe Maria in fiecare dimineata pt ca ea se trezeste dupa 8 si mi se pare odios sa trag de ea si sa ii stric somnul de dimineata...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ELIZA, din ce spui, ai mare dreptate, problema insa se pune in felul urmator: munca de birou se lungeste pana pe la 7 si cand ma intorc acasa am de citit si de recuperat foooooaaaaaarte mult, asta din ianuarie pana in martie, ca din martie deja sunt plecata toata vara pe teren...nu prea o sa stau pe acasa, ......e foarte dureros pentru mine, ma consoleaza ideea ca e o perioada in care imi intru in ritm si muncesc, iar de la sf. verii il aduc acasa...ca o sa mor fara el atata timp. SI nu prea imi permit acum sa angajez o bona care sa faca si menajul......btw imi trimiti si mie un PM cu cat o platesti pe bona ca sa am idee??? multam

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Onitza, iti zic aici: deci in momentul asta o platesc 5 milioane si sta cu Alex mult de tot, cateodata de la 7 dimineata la 8-9 seara. Dar eu ii asigur si cazarea, adica sta la soacra-mea.
Bona face mancarea si calca toate rufele lui Alex. Cand ajung prea tarziu acasa doarme la mine. In ultima vreme, cu MBAul am multe seri in care ajung la 9-10 asa ca la ora aia nu o mai trimit la soacra-mea ci doarme la mine. Cam asta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Eliza5

Onitza, iti zic aici: deci in momentul asta o platesc 5 milioane si sta cu Alex mult de tot, cateodata de la 7 dimineata la 8-9 seara. Dar eu ii asigur si cazarea, adica sta la soacra-mea.
Bona face mancarea si calca toate rufele lui Alex. Cand ajung prea tarziu acasa doarme la mine. In ultima vreme, cu MBAul am multe seri in care ajung la 9-10 asa ca la ora aia nu o mai trimit la soacra-mea ci doarme la mine. Cam asta..

Multam

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Radu, Denisa, sa aveti numai bucurii.

Darius, Emily, Silviu, Andrei, Jaqueline

Bitsssssssss ce dor mi-a fost de tineeee.Poze cu Kenzulica unde sunt???

Dana bine ai venit!

Fulguletz, lasa copilul sa se descopere singur, ce e ala nas????

Paxela te rog imbratiseaza-i pe Felis si Mihaita si din partea noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Felis si Mihaita ne alaturam gastii virtuale de intampinare... si de la noi si urarea de bine ati venit sanatosi (poate isi aduce aminte cineva si de noi sa le transmita)

Cookie, multumim...suntem un pic mai bine, dar speram sa trecem de asta repede. si de la noi

Fulgu... si noi tot la lectia despre nas suntem...si multumim ca te-ai gandit la noi . De la ce a facut David febra (la noi a fost faringo-amigdalita, si un virus capatat de la mine)? sanatate multa...sa-i treaca repede...

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitzule, felicitari. Banuiam ca ai inceput cumva serviciul, stiu cum este cu lucrul acasa de asta iti urez multa rabdare. Eu ultimele 7 zile nu am mai lucrat si ma simt mult mai bine mai ales ca stau cu Ana si ma joc cu ea. Dar peste cateva zile o sa-mi gasesc eu ceva de facut sa ma simt "om al muncii" . Important este ca faci ce-ti place si-ti vezi de cariera ta.

A fost mama pe la mine, vizita fulger ca de obicei. A ramas uimita cand a vazut-o pe Ana ce progrese a facut in 1 luna. Sa stii ca si eu ma gandesc s-o duc la vara la Moreni, tot asa sa stea cineva cu ea sub ochii mamei, in primul rand pentru aer si soare, ai mei au padurea aproape si mancare de la bunica, ecologica.

Declaram ca Ana merge bine de tot, adica 5-6 metri singurica si fara frica!

pentru cei care implinesc astazi 11 luni: Emily(Ionela-Roxana), Silviu (Paxela), Andrei (Florypop), Christian Gabriel (mate)!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput