Bebelusi de nov-dec 2004 (85)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

cuscra LA MULTI ANI lui DENYYYY!un big kiss pentru primul anisor!

LA MULTI ANI SI LUI RADUCU si la multi dintisori inainte!

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

LA MULTI ANI !!!! ptr RADU si DENISA...sa fiti sanatosi si voiosi..si asteptam de la prima aniversare

Noi, am avut cateva zile de febra, diaree, varsaturi, dureri de burtica...nedormiti...acum suntem mai bine si speram s-o tinem tot asa. Eu sunt racita si cum copilu' era si el mucit...cred ca a luat virusul de la mine, ptr ca si la mine aceeasi manifestare. Am facut iar analize, tot ce se putea si au iesit bine, doar ca aratau o infectie virala...important e ca si de data asta am scapat fara antibiotic...Suntem si la regim cu orez, cred ca i s-a acrit saracu, noroc ca papa...

Bits bine ca ai revenit, cum e in noua casuta? Si Ken...parca creste din apa .

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Onitza!
Ai vazut ca se poate?
Nu-ti mai face atatea probleme cu Paul, important este sa aiba o mamaica multumita si fericita!Eu zic ca daca ai frustrari, de orice natura ar fi ele, bebelusul le simte si este si el afectat...
De acum totul va fi bine, bebe Paul o sa fie pe maini bune!

Bits, cand ne pui poze cu casuta voastra, s-o vedem si noi?
Kenzolino e un adevarat flacaias, bravo!

Aime, de la Sabinuta pentru Vladutu muciosu si mamica lui!
Sa va faceti bine cat mai repede, ne lipsiti pe-aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

la multi ani pentru radu si denisa, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti in viatza.
si sa nu-l uitam nici pe darius, la multi ani! pentru implinirea celor 11 lunishoare, sa fie sanatos si sa o asculte pe mami

avem si noi al treile dintisor...

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by bits
sa va spun despre noi:Ken e super energic,se pare ca nu intzelege japoneza deocamdata

cum sa preceapa mey saracu copkil japoneza aia?...david nu precepe nici romana ...de o sapt incerc sa-l fac sa-mi arate nasu si pe el in doare in cot...

Bitsone, mi-a fost dor de tine mey..

si vlajganu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Eu am vb cu Felicia la 12, mi-a spus ca avionul pleaca la 14.40 si face 3 ore dar cu fusul orar la diferenta de o ora ar insemna ca ajunge pe aeroport in jur de 17, ora Romaniei. Acu eu nu stiu ce stie Paxi da' mie asa mi-a zis...

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

ora la care ajunge este 18.50

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet
cuscritzo, felicitari ginerelui meu pentru dintisor si primii pasi...acum pot sa plece amandoi la discoteca

cuscritzo, nu-l las la discoteca..inca...e prea mic...dupa un an jumate, mai vorbim

vaz ca ne-ati luat-o inainte cu dintzucii, aveti deja trei....sa aiba Ruxitza cu ce sa-l muste pe david , daca nu e baiet cuminte
--------------------------

David mi-a facut un pic de febra azi...

si vlajganu' David (1 dec. 04)
"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Am citit aici de mame denaturate, de mame lucratoare, de mame vinovate si de mame-acasa cu puii lor. Multe feluri de mame. Am incercat sa ma pun in locul fiecareia, intrucat sunt mama-acasa dar in curand voi fi denaturata, lucratoare si vinovata ca imi las puiul acasa .
Stand acasa de 10 luni, am trecut prin tot felul de stari, de la agonie la extaz . Nu mi-a suras intotdeauna ideea unui porgram liniar, monoton, dependent de papa si nani . M-am burzuluit la ea ca nu vroia sa doarma iar mie imi era foame, ca nu vroia sa stea in mergator iar eu trebuia sa imi fac dus, ca nu vroia sa manance cu tatal meu iar eu trebuia sa plec la master . Seara i-o pasam lu' ta-su sa pot respira iar cand adormea abia asteptam sa fug sa mananc, sa fac baie si sa ma uit la tv.
De la o vreme insa ma pregatesc sa ma intorc la birou. Ma trezesc in fiecare dimineata si sper sa nu se iveasca nimic si sa am un program monoton si liniar, doar eu si Maria mea . Sa ma stramb ca sa pot sa ii dau papa, sa stau cu ea cand se joaca, sa o dau in leagan si tobogan. Am o rabdare de fier la mutritele ei la mancare si ma amuz la fiecare gest al ei si o sorb din priviri si respir aerul de langa ea cu pofta. Seara o tin pe perna langa mine desi doarme profund, ca sa ii miros parul de levantica si gurita de lapte cu fructe de padure .
Ma port de parca acum o am pt prima data cu mine ca stiu ca in curand pretul banilor multi si a diversificarii de program si a schimbarii blugilor si adidasilor cu fondul de ten, sacoul si pantofii cu toc va fi destul de scump.
Si ma gandesc acum ca daca timpul pe care il petrec cu ea zilele astea, din ultimele saptamani de stat acasa e atat de pretios, atunci pretul scump pe care il voi plati pt cele de mai sus va avea ca revers calitatea timpului petrecut cu Maria. Nu voi mai avea vreme sa ma burzului la ea sau sa ma enervez sau sa ma plang...
Asa ca le spun mamelor-acasa ca sunt niste norocoase si ca numai cateva zile fara puii lor le vor aduce aminte cat e de pretioasa veselia si maimutareala si prosteala lor. Iar celor "denaturate" si "vinovate" le spun de pe acum ca orele petrecute la birou le vor aduce dorinta si chef si disponibilitate imensa pt puiutii lor.
Eh, filosofez rar si mult...
Noapte buna mamici si pitici.

POZELE MAMARUTZEI
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Cu mvine aia diferenta de fus orar de o ora fara 10 minute?
Pai diferentele de fus orar sunt numai de ore intregi. Eu n-am auzit de diferenta de fus orar de 2 ore si 45 de minute...

Asa-i calculul, cum ii iese Paxelei. 2:40 + 3h = 5:40 + 1h (doferenta de fus orar) = 6:40. Iar alea 10 min. or fi aparut de la durata zborului - adica 3 ore si 10 minute.

Mii de flori virtuale lui Mihaita, cel mai puternic baietel din gasca.
Iar felis acum probabil ca e cea mai mandra mamica
Fetelor, sa va duceti s-o asteptati la aeroport. E un gest mic, dar care pentru felis va insemna enorm.

Bitsone bine-ai revenit.
Mamica noua (ca ti-am uitat momentan nick-ul), bine-ai venit.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaA spune:

La multi multi ani! Radu si Denisa sa cresteti mari frumosi si sanatosi spre bucuria parintilor vostrii.

Cu Ioana de 1an
Poze de la botez
http://pg.photos.yahoo.com/ph/angelairinab/album?.dir=/6d84

Mergi la inceput