Mamici de mai-iunie 2006 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

ahahaha!ca va tot citeam cum va plangeti de constipatie si ma bucuram in umbra ca eu sunt ok!dar se pare ca s-a inchis........cred ca si eu sunt de vreo 2 zile constipata.....si e groaznic!!!AJUTOR!vreau mai multe sfaturi impotriva acestui aspect fffffff neplacut din viata de gravida!

raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetele si baieti;-)!

Continuam odiseea la capitolul 7:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60723" target="_blank">(7)

raalucutzaSi eu am crezut ca am scapat...dar si eu sant victima! Am sa incerc cu zeama de varza murata...asta intotdeauna a mers...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fetelor,
am vazut ca va intrebati daca e voie sa va vaccinati impotriva gripei. eu stiam ca nu e voie inainte de luna a 6-a, insa am gasit pe un site ca, de fapt, nu e voie in primul trimestru de sarcina (http://www.gripa-vaccin.ro/vaccinarea_cazuri_speciale.php si www.stirimedicale.ro/stiri.php?cat=1&id=1296" target="_blank">http://www.stirimedicale.ro/stiri.php?cat=1&id=1296)

15 fix

Se mareste clanul :)

www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Multumim tuturor pt urari.

Bogdanai
nu fi speriata. Asa cum ai primit explicatii in paginile anterioare, si eu stiu ca IgM trebuie sa fie intre limite, aceasta insemnind ca nu ai infectia. Valoarea IgG reprezinta prezenta anticorpilor, adica ai fost cindva afectata de o infectie.

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Shoricuta, Ama Kaly va multumesc din suflet pentru urari si va doresc si voua cei mai frumosi si sanatosi copii din lume.

Urez tuturor burticilor o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

MAi fetelor eu imi prind urechile pe forumul asta. Am vazut 3 topicuri cu acest nume,unul fiind inchis deja. de ce sunt mai multe si de ce anumite subiecte se inchid? Ajutati-ma si pe mine sa ma familiarizez cu acest forum.
Multumesc!
P.S. - Trebuie sa las si aici datele pentru a fi trecuta si eu pe lista?
12+

Mergi la inceput