Mamici de mai-iunie 2006 (6)
Raspunsuri - Pagina 14
virgi spune:
Salutare fetelor
Astazi am fot la echo ca nu mai aveam rabdare pana pe 5 sau 5 cand trebuia sa ma duc normal. eu pe 9 plec la singapore si trebuia sa stiu daca e totul ok cu bb...
si doctorul ne-a confirmat ca activitatea cardiaca este normal, sacul este ok..si in final totul e ok...fara sa inteleg prea multe..ca asta e treaba...am cerut si o copie a analizelor....din care nu am inteles mare lucru..mi-a spus..ca nu sunt anemica..ca am hemoglobina 12,5..cica e buna..sida mi-a iesit negativ...RH pozitiv....restul nu le-am inteles..dar medicul mi-a spus ca-s ok.
aici este si poza lui bb
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/c08a&.src=ph
va pup pe toate
virgi spune:
4 sau 5...asta era ideea, dar de bucurie am gresit.
Bun venit noului reprezentant..ne bucuram sa te avem printre noi.
Laura Ioana spune:
Mihaela dr tau (ginecolog) va sti cel mai bine pana la ce varsta a sarcinii sa faci gravibinon. Stiu ca, in general, se face pana la 20 de sapt. Eu mai am numai una de facut
si am scapat, ca mi s-a facut
numai nodule dureroase. Multa sanatate si sarcina usoara!
Laura
19+
Puiutul meu
shoricutza spune:
Virgi ma bucur ca este totul bine la tine.
Legat de vaccin nici eu nu o sa-l fac desi ma gandesc cu groaza ca inevitabil o sa fac gripa, ca in fiecare an dealtfel ....
9+
ama_kaly spune:
virgi felicitari pt bebe!e tare frumusel!!sa creask mare si sanatos!!
eu am niste dureri de burta si imi simt uterul tare..sunt km ingrijorata..oare din ce cauza o fi?iar knd merg ma tine..voi ati patit asa ceva? poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPeio
13+ si
din burtik
ana_nicol spune:

Buna, va multumesc tare mult pentru sfaturile contra constipatiei, dar problemele mele nu se incheie asa de usor, eu inainte beam la 4 zile ceai verde antiadipos chinezesc, si doar asa reuseam sa fac si eliminam tot, dar cu supozitoare nu fac decat 2-3 gloante, si in rest tot constipata sunt, prune am incercat si mai rau nici un rezultat, voi merge luni la plafar sa vad ce ceai laxativ pentru gravide adica ceva care nu da crampe.
Va pup ,
magghyc spune:
dragelor si ...dragilor,
ma bucur sa vad ca nu inmultim! poate pana la anul o sa fim o mare gramada de mamici, tatici si bb-ei
. Acuma, ca lipsea un aspect din peisaj, gemeni, nimeni????
cat despre mine, tocami am descoperit ca nu am facu toate analizele - lipseste citomegalovirusul si listherioza, pe care nu mi le-a recomandat doctorul.
in afara de asta, cum v-am obisnuit sa va dau vesti despre mine de genul una calda, una rece, vineri am aflat ca am probleme cu coagularea sangelui. Am doua proteine , factorul IX si factorul von Willebrand care au valori mai mici decat trebuie. Doctoritza a speriat-o rau de tot pe mama mea , care a avut nefericita misiune de a lua analizele de la Fundeni, in sensul ca i-a spus ca 'om vedea la urmatoarea sarcina cum va fi', adicatelea sarcina asta e ca si condamnata
a avut mare noroc ca nu am fost si eu la spital, pentru ca ii umflam fatza la propriu. - ps- de felul meu sunt o fiintza pasnica, dar de cretini si fitze sunt satula...si cand vine vorba de bb al meu, zmeu ma fac
in fine, pana acum am tot citit pe net diverse prostii despre probleme de coagulare si sunt destul de convinsa ca rezultatele analizelor nu sunt ok. Marti merg la ginecolog sa le vada si el, oricum mi-a zis telefonic ca nu are ce tratament sa imi dea in sarcina.
voi, noutati ? da bune, nu ca mine... io oricum repet, nu prea am incredere in rezultatul analizelor.
mihaela.f spune:
Buna mamicilor,
Laura Ioanamultumesc de sfaturi si incurajari! Pana la saptamana 20! Ufff! Eu sper sa fie mai devreme, dar daca bb are nevoie de sustinere, facem facem. La mine este mai dificil ca trebuie sa merg la o clinica sa imi faca injectiile ca nu stiu sa mi le fac eu singura si nici sotul meu nu stie. Parca o mana care a facut asta toata viata e mai bine. La mine inca nu s-au format noduli dar...doamne fereste! Oricum eu fac o injectie la 5 zile. Maine ma duc la intzepat din nou! Dureaza vreo 5 min pana imi face injectia asistenta, dar cel putin nu doare.
Magghycla ce medic ai fost la Fundeni? Poate te pot trimite eu la cineva.
Fetelor, eu in continuare am probleme cu constipatia, insa daca luam un ceai/un medicament ceva...n-ar trebui sa intrebam medicul inainte? Asta ca sa fim sigure ca este ok cu bebe.
Pupic pe burtik
Mihaela
7+ 
Darria spune:
Pt. constipatie: stiu ca functioneaza salata de sfecla(coapta sau cruda) sau telina+morcov.
bebe la purtator(9+)
noi
Amonar spune:
Betty13ro
Bine ai venit la clubul mamicilor de mai-iunie! Sper sa ai o sarcina usoara si un bb minunat! Te trec pe lista noastra!
July_g
In legatura cu medicamentele, referitor la articolul acela.....nu stiu cum este in Romania dar aici este o adevarata mafie. Medicii de aici sant "cumparati" de industria farmacetica prin tot felul de bonusuri, cadouri, excursii la destinatii exotice numai ca sa promote medicamentele ce trebuie vandute. Au fost scandaluri mari aici, acum s-au mai potolit. In momentul cand doctorul imi propune un medicament eu sant paranoia...oare chiar am nevoie de el...dar oricum eu merg pe homeopatie de vreo 10 ani deja. Deci nu stiu ce sa zic cu "sfaturile" medicilor legate de medicamente..... eu nu am incredere in nici un fel de chestie chimica.
Mihaela.f
E o idee buna sa adugam pe listuta si data niversarilor in cazul cand coincid cu DPN! Eu s-ar putea sa nasc de ziua mea...
magghyc
Ai dreptate! Ai incredere in intuitia ta! Pana acuma a mers cu toate problemele de rigoare!
AdiTaticutu-le! Uitate pe pagina nr 1 si vei vedea lista de care eu iti spuneam. O voi prelua la urmatorul capitol. Deci daca vreti sa apareti si voi pe ea, ma anunti.
Va pup
12