Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
lavi02 spune:
madau multumesc pt sugestie! Dar din pacate numele site-ului a fost inlocuit automat cu "reclama'. Poti sa zici doar numele, fara www in fata si ro la urma? Si fara puncte?
Lavi02 37+
codruta_grg spune:
Lavi, de la 37 saptamani se considera deja sarcina la termen si complet dezvoltata. Eu am nascut fix cand am implinit 37 saptamani si am luat scorul apgar 10.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
Bic spune:
Mey, eu zic sa o lasati balta deocamdata cu adminstrarea listei. Mie mi-e teama ca unele dintre cele care nu au mai dat semne sa nu fi patit ceva nasol si ne asteapta pe noi sa nastem ca sa ne spuna dupa aia.
Dupa povestea cu biata Monicutz orice e posibil, din pacate.
Sper sa nu fie decit o scenarita de-a mea, dar sa nu mai zgindarim lucrurile.
DPN 31.10.05 
tania-z spune:
Lavi02 eu am fost la munte pe Valea Lotrioarei, era o cabana inchiriata de prietena mea, pt chef. In schimb - toate conditiile: n camere lemn mult si caldura, dar noi am stat afara la foc pana la 5.30 dimineata (sotul meu canta la chitara si, de obicei, e personajul principal)! Oricum e o zona tare frumoasa, o sa pun poze, cand primesc.
Catutza
bafta multa si curaj! Iti tin pumnii!!
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+
Varsta BB Stefan
Poze
lavi02 spune:
Codruta dar tu ai nascut natural!!!! Mai citeste o data ce am scris eu acolo: e vorba de copilasii nascuti prin cezariana programata inainte de 38 de saptamani! prietena mea a zis asa: la ei in sectie, se intampla deseori ca unii medici sa faca cezariene programate inainte de 38 de saptamani si cel mai des acei bebelusi au probleme de respiratie in noaptea de dupa nastre. Spre deosebire de cei care se nasc normal la 37 de saptamani, si care au avut timp, cateva ore bune, in burtica, in travaliu, sa se pregateasca pt 'marea iesire'. Asa ca exemplul tau nu contrazice ci confirma ceea ce am spus eu. Nu ca nu sunt viabili, dar au unele probleme.
mamica noiembrie-decembri spune:
fuga www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60330" target="_blank">AICI....subiect nou...
Morgano spune:
Lavi02, eu eram de acord cu faza lista de sus si lista de jos, pt fetele cu nume palide, adica pe masura ce aflam de ele sa le punem in lista cu cele active, dar:
Bic, perfect de acord cu tine, bravo de idee, las' ca ne organizam cand naste ultima decembrista si trecem la bebelusi, si ai dreptate ca poate unele din fete nu au vrut sa scrie din anumite motive.
Oricum, cel putin numarul de tel al uneia dintre fete il stie fiecare, asa ca, si dc nu intra mamica pe site sa anunte ca a nascut, dc suna anunta cea informata, clar. Nu putem conditiona cu zile fixe anuntul nasterii, poate nu are timp/chef/nervi/acces....etc de net respectiva mamica dupa nastere.
Lavi02, eu va trebui sa ma mulg si sa-i las la bebelica pt ca eu imediat ce voi putea, sper sa nu dureze mai mult de 10 zile, ma voi intoarce la munca si asta va insemna mers la birou pt urgente un 2-3 ore pe zi. Cat despre ceai, pt sete sau colici, fara zahar, nu vad cu ce ar putea dauna, din contra. Nici eu nu am de gand sa-i dau sucuri sau ceaiuri cu zahar in primul an, oricum prefer mierea - chiar dc am auzit si pareri contra mierii - dar asta cat de tarziu se poate. Daca as putea sa iau o pauza cu munca, as evita contactul cu biberonul :)
Si da, ma doare ca la ciclu tot mai tare, dar jur ca nu pot cronometra ce si cum, parca daca las de la sine e mai ok, vad eu in cateva ore, inca nu ma analizez exact. Poate am si avut o zi proasta si astea sunt efectele, desi sunt cam ciudate, poate e inceput de alarma falsa. Am vreme sa ma dumiresc :)Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003
Siminaf spune:
Salisa, poate sa fie si de la o infectie urinara joasa, nu neaparat de la bebe. Dar mai bine suna si intreaba!
Multa sanatate! 
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
dienutagraviduta spune:
lavi02 - am citit si eu ceva asemanator pe undeva; am vazut la tv insa ca pentru mamele care vor naste prematur si se cunoaste treaba asta de catre doctor, se pot injecta surfactanti, ceea ce conduce la maturarea plamanilor; eu zic ca pentru mine cel mai bine este sa stau pana pe 20.11. cand o sa am 38 de saptamani implinite, si in saptamna 39 daca e totul ok, si sunt si doctorii de acord, sa nasc.
loc de intalnire : pai tot pizza hut de la romana, sau mc donald's de la unirii, ca alte idei zau ca nu am; asa ar mai fi restaurante gen "la mama", sau mici pizzerii, dar vezi, daca mie mi-e indiferent unde ne intalnim, atata timp cat ne intalnim, asta nu e valabil pentru toate fetele ...
codruta - na, vezi ca difera de la femeie la femeie ... cat a avut fetita la nastere, si cum de s-a declansat asa repede ?
ripley - io sunt se pare mai nerabdatoare decat tine ... parca vad ca dispari si primim mail si ca ai nascut tu, asa ca ma grabesc sa iti urez travaliu usor si bebe gras,frumos si sanatos.