Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Monique, sa-ti traiasca feciorii. frumoase poze.
Shobo, si pe mine m-ar interesa 3 caciulite de la piticot, dar as vrea sa le vad pe viu, ca din poze e mai greu sa-ti dai seama cum vin. noi avem mai multe caciulite de la ei, dar la nici una nu se potriveste marimea cu ce scrie pe eticheta

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

quote:
Originally posted by adita

, sa-ti traiasca feciorii. frumoase poze.

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

multumim ...asemenea si tie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, cand e tati el ii taie unghiile de la picioare.
Am reusit aseara pana la urma, adica azi noapte, din a doua incercare, cand dormea profund.
Eu i le tai numai in somn, dar cand ajung la picioare, mai nou, incepe sa se foiasca, sa se intoarca, ba chiar s-a trezit ieri la prima tentativa.

Fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac cu alergia mea. Am o alergie care imi cauzeaz tuse ( imi irita gatul) si imi curg lacrimi din cauza asta.
Eu ajung sa suspectez raceala sau gripa, cand de fapt nu e vorba de asa ceva, insa, se manifesta asemanator.

Monique, ai niste baieti frumosi si scumpi. Sa iti traiasca!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Am incercat si eu sa dorm in dimineata asta, dar ce, m-a lasat printul?
Exact azi face vocalize. Vai de somnul meu.
Mai mult decat atat, acum ca are si el dinti, a inceput sa rupa cu dintii musamaua aia de pe marginea tarcului!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Hello mamici!

Crinuta, nu promit, dar incerc. Acum ca e si tati in concediu ne poate aduce el cu masina. Eu ii tai unghiile lui Andrei numai si numai in somn. Altfel nu se poate. Am incercat.

Fetelor mai stiti ceva de Bestuza sau de Anuc? Nu au mai scris de mult de tot!

Andrutza ce face bb-lina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, pentru alergie incearca, daca nu ai incercat pana acum, Aerius...sotul meu are frecvent probleme cu alergiile (el insa stranuta si are crize si de cate 10-15 minute cand stranuta in continuu) si doar cu Aerius isi revine.

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Merci Amaya. Nu mai pot, vad ca le am la o luna.
Of

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Cu placere...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Crinuta imi pare rau sa aud ca ai probleme si de asemenea imi pare rau ca am disparut asa dintr-o data insa a atreuit sa plec de urgeta uitasem ca am avut sambata o intalnire programata pt. a luat lectii de golf .
Monica si Ingerasu bine ati revenit !
Eu am racit iarasi si nu imi place deloc

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 8 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Crinuta, multumim ...asemenea !

Oana, Tomasa, Alina... bine v-am regasit !

Mergi la inceput