Bebelusi de ianuarie-februarie 2005(51)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Crinuta noi cand mai iesim la acea plimbare? Eu tot astept ca mi-e dor sa-l vad pe Rayan. Hai, poate faci si tu un efort.

iangerasa mare si cea mica
Ingerasele pozate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bine ca am scris si eu un mesaj si s-a pierdut.

Ingerasu, ma bucur mult ca ai scris.
Iarta-ne pentru amanare, dar realmente am avut multe pe cap.
Uite, acum am intrat in casa, de dimineata.
Am fost intai la Medicover pentru IDR, apoi am mers in parc, iar apoi la Carrefour.
Rezultatul testarii IDR il vom avea marti. Sunt tare curioasa.

Ingerasu, vorbim la telefon, ok? Si eu vreau mult de tot sa ne vedem.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Ingerasu, ce bucurie ca ma scrii si tu! Imi este dor de iesirile noastre. LMA pentru 21. Ce mari ati crescut!!!!
Cind mai vi prin zona poate ma suni ca sa ne vedem. Sa inteleg ca Bianca a devenit plimbareata?

Mergi la inceput

Amary, poate vii tu prin zona noastra acum, ce zici? Hai, ca asa era vorba last time, mai stii?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana Maria, si multumim. Ti-am vazut si eu pozele, Victor este mare, f. frumos si iti seamana mult!
Ubi, eu am ciclu, am avut deja de 3 ori pana acum. Si mai am si lapte destul, asa cred cel putin. Prestez inca "la greu" dar nu pt. ca as vrea, ca m-am saturat dar n-am ce-i face ca se scoala toata noaptea si numai asa se linisteste. Poate par denaturata insa eu la 10 luni am de gand sa il intarc. Rog laptaresele sa nu "dea cu rosii"! dar nu mai pot efectiv, sunt slaba si imi cade parul, sunt obosita moarta, vreau si eu o noapte dormita de la un cap la altul. Si daca asta-i pretul, nu-mi pare rau ca mi se pare ca deja l-am alaptat destul 10 luni, eu mai mult de atat nu mai rezist. Daca era un copil mai docil, care sa doarma noptile, poate, dar asa...Decat sa cad pe strada...
V. Erica, tu nu mai scrii nimic? Ce mai face Ruxi? Eric? Hai, vino sa stam la povesti!!!
Gabry, daca nu te superi ca stiu ca parca te oferisesi mai demult sa ne ajuti cu retete italienesti originale, pe mine ma intereseaza reteta de Tiramisu, care imi place la nebunie. Multzu si pupici!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amaya, imi pare rau de ce ati patit, dar incearca te rog sa nu te mai invinovatesti desi stiu ca e greu! baiatul curajos!
Monique si Ingerasu, bine ati revenit, sa scrieti mai des!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

... feciorii mei : http://pg.photos.yahoo.com/ph/moniquevvp/my_photos

Mergi la inceput

Ce ma fac cu baiatul meu? Nu ma mai lasa sa ii tai unghiile de la picioare.Ce ma fac??????

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, multumesc...acum el e bine, Slava Domnului... si eu la fel, dar macar de acum incolo voi avea de 1000 de ori mai multa grija.

Crinuta, sincer, nu stiu cum te descurci singurica, cred ca iti este tare greu...la noi tati e cel care ii taie unghiile lui Andrei (fiindca mie mi-e frica) si, de obicei, o face seara, dupa baita, in timp ce ii dau eu sa manance...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

www.desprecopii.com/forum/classDetail.asp?id=2763" target="_blank">Cu ce se ocupa sotul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Tomasaeu, eu inca alaptez la greu si nici nu am de gand sa ma opresc prea curand fiindca ma simt foarte bine, dar te inteleg foarte bine, asa cum spui tu ma simteam si eu cand l-am intarcat pe Antim.numai nu-ti face sperante prea mari, dar faptul ca nu o sa mai alaptezi n-o sa-ti garanteze un somn linistit. Elena si acum la 2 ani jumate se trezeste de 3 ori pe noapte si plange dupa biberonul cu lapte.
Crinuta, nu merge sa-i tai unghiile in somn? sau cand mananca? eucateodata il tin pe genunchi si ii dau sa suga, in timpul asta am mainile libere si reusesc mai usor sa-i tai unghiile.cu baietii a fost mai greu, doar cu Elena n-am avut probleme la aspectul asta, ei i-a placut intotdeauna sa-i tai unghiile, chiar ii facea placere, se vede ca e fetita

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput