Mamici de septembrie-octombrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 14
codruta_grg spune:
Ioana si eu cand am fost ieri la vaccin, mi-a masurat-o doar in lungime (avea 59 cm) mie mi-a dat 62 cm. Capul nu i l-a masurat nici l-a a mea. Mergem la control mai amanuntit la 3 luni. In cartea roz arata cum se masoara capul.
I-am dat ieri paracetamol (1/2 supozitor) pe la ora 14 si seara i-am luat temperatura, avea 37 cu 9 si am zis sa ii mai pun o jumatate. Acum e ok.
Karmenutza, naspa cu operatia.
Codruta &
Petra (9 august 2005)
poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii
www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi
karmenutza spune:
Ioana, si eu sper din tot sufletul sa aiba dreptate dr si sa ma fi inselat eu, iti dai seama.
Sa stii ca atunci cand fii-miu era mic, asa se dadea. Calciu gluconic in fiecare luna cate 10 zile. Acuma m-am mirat cand am auzit ca nu se mai da.
Lucia_B spune:
Buna fetelor
Felicitari Antonia pentru baiat, sa fie sanatos si destept, sa aveti numai bucurii din partea lui.
Eu am avut dureri marisoare de la epiziotomie insa dupa o saptamina au inceput sa ma lase, azi facem trei saptamini de la nastere si nu mai simnt nici o durere. Acum imi pare ca a trecut timpul repede insa cind aveam dureri credeam ca-i o vesnicie. Ai putina rabdare si o sa treaca si nici nu o sa crezi ca cindva te-a durut. Atele mi-au cazut saptamina trecuta, adic la 2 saptamini.
Ioana - eu stiu ca capucianul se masoara punind "metru" deasupra sprincenelor si urechilor pina la ceafa.
Puikuta mea maninca cit sapte si doarme cite 1.5 ore, oare e normal?
Am mai adaugat poze cu Lauras
pozici
---------------
Tot raul e inspre bine.
moki spune:
Ioana,si noi luam calciu 10 zile,ca cica n-a luat prea mult de la mine..,asta mi-a zis-o din maternitate,dar abia acum m-am apucat sa-i dau..faza tare e ca nu-l accepta in nici o combinatie de ceai,scuipa intr-o veselie,asa ca i-l dau asa pur si simplu,alternativ cu o lingurita de debridat,e singura modalitate..
Pup,
Moki si bb Mario
poze
mysweetest spune:
Nu stiam ca se da calciu gluconic la copii..stiam ca acele fiole se fac intravenos
...
Vreau sa stiu si eu dimensiunile normale ale capului..al meu e destul de capos si sa vad daca e in limite normale.
Karmenutza sper sa aiba dreptate dr.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
Ioana75 spune:
Fetelor, am reusit sa o prind pe Miruna zimbind in poza
(cam intunecata ca e cu telefonu' facuta). I-am facut si un filmulet cind se hlizea, sa o vada tat'su cum arata la 2 luni
.
Lucia, e frumusica Lauras la baitza
.
codruta, de ce nu i-ai dat un supozitor intreg? (intreb si eu ca nu stiu) Eu am paracetamol pentru sugari, nu stiam ca mai trebuie injumatatit.
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
Capitolul nou ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60376" target="_blank">aici.
Fetele, mobilizarea, nu sintem noi in stare sa ajungem la 100 de capitole de odisee?
Ioana &
Miruna

.