Mamici de septembrie-octombrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Nici eu nu-l tin pe Mario cu caciulita decat dupa baie un pic..afara il imbrac cam cum suntem si noi imbracati,adica pantalonasi mai grosuti si doua bluze,una de piele si una grosuta,plus o patura de camuflaj,ca de,el sta mai mult imobilizat..
,
Moki si Mario

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Raluca, asa e cu dormitul. Petra are zile in care doarme si altele in care numai daca o scot cu caruciorul sau cu masina mai adoarme.
Acuma doarme de vreo 2 ore si ma tot duc la ea sa vad daca nu face cumva febra. Sunt superstresata cu vaccinul

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii

www.euroski.go.ro" target="_blank">scoala de schi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, felicitari. Esti mamica, de cand asteptai tu momentul asta.
Refacere rapida si sa vezi ce repede iti intri in meseria de mama.

Aminteste-ti ca desi nu poti fi perfecta mereu esti singura mamica a lui Dinu.

Facem botezul pe 12 noiembrie !!
Suntem in plina organizare, sa vedem daca hanul Ancutei este liber

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Antonia, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si cuminte, iar tu sa te refaci repede si sa ai laptic mult.
Buna fetelor, iaca am putin timp liber sa dau si pe aici o tura. Noi suntem din ce in ce mai bine. Mama este la noi si ma ajuta foarte mult. Eu sunt mai calma si asta se cunoaste si la Andrew. Doarme dimineata foarte bine, se trezeste pe la 8-9, papa si apoi doarme iar pana pe la 11-12, apoi papa iar, mai trage un pui de somn, iar se trezeste, il ia bunica la o serie de rasfat in brate, pupaturi, alintaturi, iar papa, iar un somnic bun, iar stat de vorba cu bunica, ma mulg, traiasca pompa electrica, in 15-20 minute sunt gata amandoi sanii, este dubla, ma mulg simultan. Ca tot imi placeau mie simultanele. Sambata noaptea, a fost prima data cand si tare bine a fost . Nu am mai asteptat sa ajung la dr la control(trebuia sapt asta dar o las dupa botezul de Duminica). Sper sa nu raman iar ca vreau o pauza, nu tot una-intr-una Da nici nu m-am mai putut abtine. Eu ca eu, dar sotiorul..
Irina, tare faza cu norocelul la scaldatoare.
Am trecut deja la scutece nr 2 si suntem tare mandrii. De asemenea se ingreuneaza pe zi ce trece, are deja 6 kg. Sa vedem pana saptamana viitoare la vaccin cat mai cantarim. Am ceva emotii cu vaccinul asta, sa speram ca o sa fie bine si scapam de complicatii.
Duminica o sa avem botezul, avem deja emotii.
Va las cu bine,

Oana D & AndrewFoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Sara buna fetelor!
Iaca mai dam si noi pe forum, mai rarutz in ultima vreme ca am fost ocupate tare: duminica (adica ieri) am avut botezul. Nu va spun cum a iesit: popa era cam "aghezmuit", a predicat la nesfarsit in loc sa tina slujba, in loc de un botez a fost o simultana de trei dintre care unul a conferit coloratura etnica rroma. Cu rromii de altfel s-a si inveselit atmosfera, ca erau simpatici si cu chef , ca altfel il omoram pe popa cu mana mea (desi eu nici macar n-ar fi trebuit sa intru in biserica) si-mi faceam pacate tocmai la botezul fetei. Am sa pun si poze pe link dar deocamdata n-am apucat sa-l actualizez.
Botezul ca botezul, dar neamurile venite din Romania, desi putine la numar au reusit sa ne oboseasca pe toti trei peste masura. De azi am intrat la refacere
Apropos de norocelu in scaldatoare, noi am reusit sa "botezam" cristelnitza intr doua scutece.
Ilinca insa a fost o scumpa si cuminte ca de obicei, n-a zis nimic cand a bagat-o in apa si nici pe urma.
Pentru cele care intrebau de pompa de muls: eu am Isis de la Avent (manuala). Am laut-o initial cu gandul sa mulg eventualul surplus de lapte si in final de vreo trei saptamani o folosesc tot timpul, adica ma mulg si-i dau fetei laptele cu biberonul. Pana acum pompa a facut fata la 4-5 mulsuri pe zi, cate 300 de ml odata, dar dureaza cam 1/2 de ora si cam faci muschi la mana. Dar o recomand calduros, fiindca poti regla intensitatea mulsului fara sa te doara si fara vanatai.
V-am pupat si noapte buna. Merg sa facem baitza, sa papam si la nani, ca suntem noi parintzii mai obositzi decat fata. Care de cateva zile nu se mai trezeste de la 21,00 decat la 5,00 sau 6,00 dimineata. Mi-a luat mie mai mult timp sa ma obisnuiesc sa nu mai ciulesc urechea de la 2,30 asteptand sa o aud gangurind

http://photos.yahoo.com/doina_ditu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Antonia si sa fiti sanatosi amandoi !

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor iarasi am contractii din acelea mortale.
Si sambata a fost toatat ziua asa....sa vedem la noapte
Mi-am cimparat azi o sticluta mica de la nuk cu tetina din silicon, un lantisor de suzeta si o suzeta...si am primit ca bonus inca o sticluta mica dar cu tetina din latex.
Mi-am luat si pangliguta rosie pentru manuta si und emai trebuie....si manusi de bumbac.

Hai contractii

Vero
40

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Vero facem galerie.... poate, poate....

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata!
Fetelor, mie mi-a plesnit operatia! Dupa 3 saptamani! Aseara, m-am simtit uda pe haine, cand ma duc sa ma uit, eram patata pe chilot in dreptul operatiei in partea dreapta. Mi-am pus sotul sa ma curete cu Betadina de care aveam de la buricul fetei si sa ma dea cu Baneocin praf. Operatia veche, s-a umflat putin, tot in partea dreapta. Aia nu era umflata. S-o fi infectat. Dar de durut, nu ma doare nimic in interior. Acuma dimineata, iar a supurat. Am sunat-o pe doctorita sa-i spun, ea a zis ca nu se poate, ca nu are cum. Ea zice ca sunt firele care se topesc, si sa nu mai dau cu prafuri pe acolo. Mai are cineva fire resorbabile si la exterior? Si daca vreau sa ma duc la ea azi la spital ca e de garda. Cand vine sotul diseara de la servici, ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!
Carmen, sper sa te fi inselat, si sa fie bine operatia!
Tonnia, bine ai venit acasa! Trece repede durerea, o sa vezi.
Vero, incepem galeria, poate ne aude bb si vrea afara.
Codruta, sa-mi zici daca a facut ceva fata dupa vaccin.

Eu azi ma duc sa vb cu un medic de familie, sper sa vrea sa ii faca; apoi ii zic lu' frate-miu sa imi cumpere din Buc si sa-mi trimita prin curier. Draga de mifloricica mi-a dat SMS ca pediatrul ei recomanda Infanrix (ea nu poate intra pe net), pediatra din Botosani mi-a zis de ala gratuitul, apoi la insistentele mele a scos un pliant cu PentActHib si a citit de-acolo. Sotul zice sa-l luam pe cel scump (Infanrix). Consiliul medical al familiei este depasit de aceasta problema si va da cu zarul.

Am fost la controlul de 2 luni cu fata azi dimineata, cik e bine; dar nici macar capul nu i l-a masurat; cine stie cit trebuie sa fie diametrul si unde exact se masoara sa-mi zica si mie, ca o masor eu. Mi-a dat sa-i dau calciu gluconic, 5 ml pe zi, 10 zile, cica asa se da. Mai ia cineva?

Ioana & Miruna

Mergi la inceput