Bebelusi de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare,
am intrat si eu intr-o pasa proasta. sunt super melancolica. nu stiu ce am dar ma simt aiurea. obosita, trista - dar nu stiu exact de ce -nu am chef de nimic. as fuma si eu o tigara dar sotu' nu ma lasa! si in seara asta este prima noapte cand nu voi dormi cu bb in camera pt ca salteaua de la pat am dus-o la reparat. ma simt aiurea. dupa 5 luni sa nu dorm cu bb in camera!!!!

am o intrebare pt mamicile care dau piure de legume la bb. ce consistenta are kk? ca al meu bb de cand papa legume face kk de consistenta plastilinei.

pupici si zile cu soare in suflete

si Alexia Ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Olga din suflet multumesc ...
Newmami inca odata...

Monu ti-as raspunde cu cea mai mare placere dar cu fii-mea mananca o zi da zece nu legume,nu prea stiu ...insa are momente cand si ea face asa,mai tare,si de-acuma trebuie sa se modifice scaunul,ca doar nu papa numai lapte...Atata timp cat nu sunt constipati zic eu ca este bine...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara si e la noi.

Cu tv nu stiu care e problema dar Marei ii place asa ca nu exagerez dar o mai las .

Cu cojicile in cap nu stiu cine intreba se da cu ulei inainte de baie se lasa si se piaptana si dupa se spala normal ,noi in 2 zile nu am mai avut.

Despre manute ce sa va zic insctinctul imi spunemai mult ca ceva e in neregula asa ca numai stiu ce sa zic.

Loreen sa iti spun si eu ceva legat de viata la numai 24 de ani cat am sunt satula am fost casatorita cred o parte din fete stiu cu un dobitoc vreo 2 ani care si-a ridicat mama in slavi si ma mai pocnea asa ca sa ma mai trezesc la viata ca asa era frumos iar acuma sunt singura printre straini nu am cu cine schimba o vorba in romaneste noroc ca mai existati voi ca cred ca as innebuni cu acte inregula .
Si chiar ma intreb si eu cat o sa mai pot duce ca vad pe zi ce trece ca intru din ce in ce mai mult in pamant si marca ma pierd de tot.
Grea mai este viata asta.Uneori plang pana numai pot si zic gata s-a terminat dar a doua zi o iau de la capat si uite asa ma intreb si eu pana cand.

OLga Tarziu un buchet de flori din partea mea

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gusta si Loreen -sunt alaturi de voi si va inteleg perfect si o sa o scoatem cumva la capat.
OlgaTarziu-.

Ulei de masline-extravirgin e cel mai bun si Carpelli e f. bun.

Canita-tehnic poate fi invatat copilul sa bea din canita si sa tina canita in maini dupa 5 luni. Thomas stie si se descurca binisor. Adika cam jumatate din lichid ii ajunge si in gura.
Thomas a papat azi carnita de pui, prima zi, si s-a vazut diferenta- nu mai urla de foame la 3,30. La gustare a balotat 100 iaurt si 150 banana cu portocala, noua lui nebunie culinara.

De frica unei noi sarcini, am facut ieri un nou test, normal ca a iesit negativ.
Apoi, de luni fac niste injectii cu progesteron (de care sunt satula, am facut toata viata), sa mi se declanseze mestruatia si sa iau anticonceptionale. Sa ma scap de cosmarurile care ma bantuie ( pe bune, visez noaptea ca ma duc sa fac intrerupere de sarcina).

Turbo Braun- nu am scula in casa (cu exceptia laptopului) care sa fie mai folositoare si versatila. Este una din cele mai bune investitii facute ever de catre mine.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

saru'mana pentru urari fetele...da, maine e ziua cea mare...deocamdata facem doar casatoria civila iar nunta la anul sper.
aseara am facut petrecerea burlacilor, eu si cu mine, m-am umflat cu chipsuri si cola si am calcat rufe pana la 4 dimineata... acu' ma gandesc cum "sarbatoresc" in noaptea asta ca mai am o droaie de treburi de rezolvat.
papusica mea e tot racita, deja ma uraste si cand ma vede cu pompa de nas se pune pe urlat, sper sa-i fie mai bine maine ca n-am cu cine sa o las si o ducem cu noi peste tot.
gusta - linisteste-te ca o sa-si revina degetelele marutei, orice problema are rezolvare, trebuie sa avem rabdare si incredere. cum ai descris tu mi-a zis mama ca tineam si eu mainile, cu degetul mare strans in palma, nu-l foloseam si nu deschideam pumnul nici sa ma tai, s-a rezolvat totul de la sine si nu-mi aduc aminte sa fi avut vreo problema. si fetita mea parca il tine cam ciudat dar nu mi-am facut griji.
cu intarcatul m-am agitat si eu...a trebuit sa renunt la alaptat cand eram in concediu, informatii nu am avut iar de doctori mi-e acru sufletul asa ca am facut dupa capul meu. lapte mai aveam dar s-a facut apa chioara si pe Aly o durea burta de la el, si-i era tot foame...l-am lasat sa se duca singur, tragand cu pompa doar putin cat sa se inmoaie sanii si intr-o saptamana am scapat. mai am si acum dupa 2 luni cateva picaturi cand strang sanul dar cred ca e normal, hormonilor le trebuie timp ca sa se regleze. chestia cu pastilele am auzit ca e cu doua taisuri, poate avea efecte secundare. ciclul mi-a venit deja a 2a oara (record absolut, inainte de nastere aveam o data pe an!) si e totul ok.

sa aveti un we placut...sus moralul fetelor ca puiutii nostri au nevoie de noi!

Teddy si bebe Alyssa (05.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Lucas-La multi ani pentru Matei! Mey am luat VIA Gourmet - super meseriase, merci de pont.
Adina-cu Dostinex am oprit si eu alaptarea. O jumatate de pastiluta la 12 ore, timp de 2 zile. Adica in total 2 pastile. Mie nu mi-a mai zis sa repet, dar eu aveam si foarte putin laptic. Ciclul mi-a revenit fix la 28zile dupa pastilute. Poti cere direct la farmacie daca esti hotarata, nu se iau decat in dozarea asta(jumatate la 12 ore)- mie asa mi-a zis dr. Eu m-am simtit naspa in cele 2 zile cat le-am luat, am fost ametita rau, si am inteles ca asa se mai intampla. Mie mi-au zis doar sa nu mai mulg sanii, sa port sutien( da' nu sa-i strang exagerat)si sa beau putine lichide. Solutia "babeasca" - mie dr. mi-a zis ca e cea mai naturala, dar la mine trebuia oprita urgent secretia- e cu gheata pe sani, timp de cateva zile.

BORCANELE : in superbebe de luna asta e un articol despre E-uri. Printre altele zice ca ACIDUL CITRIC e foarte periculos, ca poate duce la cancer bucal. TOATE borcanelele de la NESTLE pe care le-am luat contin acid citric- scrie mare pe ele.
Ce stiti de chestia asta?

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara,
Ce ati mai vorbit............
Vad ca sunt o gramada de probleme, mici sau mari.
LA noi dupa cateva zile in care nu s-a mai trezit peste noapte - papam seara cereale - gata, ne trezim de doua ori pe noapte!
Nu miai vrea cereale decat maxim 30-40 de ml, trage putin de san si adoarme. Cred ca raman si fara lapte:(( Ma enervez, as fi vrtu sa o pot alapta mult desi 4 luni au fost exclusiv la san iar de trei saptamani doar cate putin suc de fructe ziua si de o saptamana cereale seara.
Oricum de saptamana viitoare incepem si noi cu legumele, sa vedem cum o sa le primeasca.
Eu sunt super deprimata, ieri am dus motanul ca parintii lui tati la curte si sufar ca un caine. Era asa trist, s-a prins el ca e ceva in neregula cand a vazut ca ii strangem acareturile si cand l-am bagat in cosulet a inceput sa " planga". NU mai spun cat am plans eu si ieri si azi si tot am senzatia ca il aud prin casa. Cand eram singura acasa cu fata statea la usa camerei pe masuta de telefon si batea cu labuta in usa. Desi cateodata ma enerva la culme mi se rupe sfuletul cand ma gandesc la el. Nu va fi definitiva mutarea si e iubit acolo ca soacrei ii plac mult pisicile insa mai e un maidanez in casa ( ala iese si afara) si sper sa nu se bata. Mi-a zis al meu ieri ca atunci cand l-a scos din cos i-a intros spatele si s-a ascuns sub pat si nu a iesit decat dupa sapte ore de foame probabil si sa isi faca nevoile.
Ma scuzati ca povestesc despre pisici pe forumul de bebe dar sufar tare.
Colac peste pupaza azi fata mea nu a domrit mai deloc si nici nu a macat, ii e foame si sta cu pumnii in gura dar cand o pun la san trage putin si gata. M-am uitat si la gingii ca poate o fi ceva dar nu se vede nimic. Azi nu am putu sa fac mai nimic, am vrut sa fac ceva de mancare, mi-era si foame, am un munte de rufe de calcat si trebuie sa fac si curatenie, sunt depasita de evenimente!
Seara era asa de obosita ca abia a mancat vreo 30 de ml de cereale si am incercat din nou sa ii dau bibe ca eram stoarsa de cate ori am incercat azi cu sanul. A tras de doua ori, ar vrea sa curga ca la robinet probabil, se enerveaza si incepe sa planga si nu mai vrea.
Ieri i-am dat 100 de ml de lapte cu lingurita si dupa ce a terminat de mancat a vomitat tot pe gura si pe nas. Nu era afectata deloc dar eu am crezut ca mor.
Cred ca o sa mai incerc o data cu un bibe de doi lei cu tetina ordinara de cauciu d-aia rotunda in varf. Parca din genul asta de tetina ar mai trage dar eu am doar Avent de silicon si de cauciuc am Nuk ortodontica si nu ii place.
Babygirl. am vazut ca spuneai ca a trebuit sa renunti la alaptat, ce pacat! Dar vad ca macar bb a primit bibe. A mea ma omoara cu zile. O sa mai incerc sa ii dau cu cescuta, laptele meu l-a baut asa dar asta praf are un miros si cand simte la nas nu mai vrea sa bea.
Hai ca v-am facut capul tandari.
Va pup, noapte buna!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Androix – ma refeream ca pediatra e decenta in sensul ca vine acasa, nu ca a acceptat banii desi initial a zis ca nu e nevoie. Iar banii i-as fi bagat cu forta oricum tocmai pentru a fi sigura ca am diosponibilitate din partea ei. Mi se pare destul de groaznic sa stau la coada la ea la dispensar.Vaccinul i-l cumpar pentru ca la boraciunile pe care le da ea nu as avea incredere ca-l asimileaza pe cel care am inteles ca se ia pe gura.
Nelia – eu am mai pus si sub cadita urmatoarele: oglinda, perie, carte. Am auzit ca e bine. Iar in baita am pus si grau si orez, cred totusi ca sunt echivalente la semnificatie.
Mai, fetelor, ce e cu depresia asta pe voi? Ce-i drept ca nu stiu cum e sa ai 2 copii care sa iti faca nervi simultan sau cu randul sau unul care sa urle pana la epuizare, dare eu traiesc intr-o euforie totala. Nu dati cu pietre! Si nu cititi daca simtiti ca ma detestati pentru acest lucru. Pai pentru mine ziua incepe cam asa: de cu seara imi stabilesc un target – de exemplu sa merg la magazinul reclamamascata, ca e aproape de noi. Drept pentru care dimineata o astept cu nerabdare si imi trec mai usor nervii ca am fost trezita la 7.30 sau mai devreme. Apoi ii dau sa pape lui Mogaldea si o arunc cat colo in patut ca sa ma aranjez si eu. Daca in ziua respectiva am de calcat aman expeditia si ma apuc cu sarg de calcat – imaginandu-mi cum mergem noi la magazin, ce mai targuiesc, cu cine ma mai intalnesc pe afara etc. La fel daca am de facut de mancare. Apoi plecam si cu ajutorul Domnului si daca tine vremea cu noi ne intoarcem pe seara acasa. Si daca intr-o zi NU AM CHEF sa spal vase – ca producem de parca suntem o hoarda – NU SPAL!!!!! Si daca in alta zi jegul ma ingroapa dar NU AM CHEF NU FAC NIMIC! Stau afara cu nesimtire si imi spun ca e pentru binele copilului si acum vine iarna si nu mai putem sta afara. Poate si negarea realitatii e un mod la fel de nepotrivit de a privi viata ca atunci cand esti deprimat, dar cel putin eu ma simt bine. Si mai nou ce credeti ca am descoperit? O biblioteca la noi in cartier. Eu care citesc de sting de cand ma stiu (inclusive in timpul cursurilor si seminariilor la faculatate, in autobuz, metrou, la usa doctorului). Asa ca mi-am facut abonament si stau in fata blocului si citesc cu drag si spor. AM senzatia ca tot blocul de mamici ma barfeste ca stau atata afara sic and imi mai fac treburile DAR NU MA INTERESEAZA!!! Asa ca din filozofia mea de viata va recomand:
STABILITI-VA DE CU SEARA O ACTIVITATE PENTRU A DOUA ZI CARE SA VA INCANTE!
FACETI ACEA ACTIVITATE INDIFERENT CE INTERVINE!
DACA NU AVETI CHEF DE CEVA DIN CAND IN CAND NU FACETI!
NU PLECATI URECHILE LA CRITICILE ALTORA NICI MACAR (SAU MAI ALES) ALE SOTILOR SAU – DOAMNE FERESTE – ALE SOACRELOR!
LUATI-VA O FEMEIE SA VA FACA CURATENIE MACAR O DATA PE SAPTAMANA!
FITI ACTIVE – NU VA LASATI TIMP DE GANDURI NEGRE! MAI BINE IMAGINATI-VA CUM VA FI URMATOAREA TURA DE SHOPPING IN CORA!
UITATI-VA LA COPILASI SI SPUNETI-VA CA VETI RADE PESTE ANI SI ANI CAND VA VETI AMINTI CE “GREU” ERA! SA VEDETI ATUNCI PROBLEME CAND O SA VA INCHIDA USA CAMEREI IN NAS SI VOR DA MUZICA LA MAXIM CA NU I-ATI LASAT LA DISCOTECA!
Sper ca nu am aberat prea mult si ca nu v-ati suparat pe mine daca am incercat sa va transmit un pic din fericirea mea. Pentru mine experienta de a fi mamica s-a dovedit a fi cel mai frumos lcuru din viata mea (dupa ce a implinit Ana 6 saptamani!) si am de gand sa sarbatoresc acest lucru cate zile oi avea! Si stiti ce? M-am surprins duminica trecuta ca abia asteptam sa fie luni, tati sa se intoarca la serviciu si sa ramanem noi 2 la programul de scandal pe care il stabilesc zi de zi. Asta in conditiile in care inainte asteptam week-end-ul ca pe painea calda sa fie si el cu noi sa ma ajute. Am ajuns la o perfecta stapanire a artei de a fi mama incat nimic nu mi se pare greu, nimic nu mai necesita back-up din partea lui tati. Dar daca e si el pe aici e bine-venit, daca nu, ne descurcam.
Hai ca va las acum ca incep sa bat campii. Va pup si nu uitati: VIATA E FRUMOASA!!!!!!!!
P.S. Nu am baut nimic sa stiti ca inca alaptez. Pur si simpul asa gandesc si actionez eu.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

La multi ani Alex (Beatriced) si Stefan(Alina_a)

La multi ani Daria Maria(Mickyyy) si Georgia Maria(Ioanailincam)

Ioana sa ramai asa mereu.si cand iti va fi vreodata greu sa-ti aduci aminte de ce ai spus acum...

Tdi casa de piatra si plina de fericire cu multi multi ani impreuna...Petrecere frumoasa

Dupa rateurile repetate la legume mai nou de doua nopti se trezeste draga de ea sa manance la niste ore de care ma obisnuisem de ceva luni bune...Dupa ca ce sunt cum sunt mai acumulezsi oboseala...vorba lui Costi Ionita "of viata mea"

Fran eu nu iau borcanase nestle din simplu motiv ca nu-mi plac cum arata si apoi vazusem ca au zahar adaugat...Pe vremea lui Bianca erau mai bune,poate si unde se aflau la inceput pe piata noastra...incearca Hipp
Bafta la echo...sa ne spui dupa ce vii cum a fost...si dupa aia trecem la kilarit doctori

Gabitza ai incercat cremele de la Mustela ? Ma bate gandul si pe mine sa iau ca vad ca de o saptamana a facut Delia o dermatita pe fata destul de uratica si nu mai cedeaza la nimic...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

fran, acidul citric (E330) intr-adevar, e unul din cele mai nasoale E-uri. Nu stiu sa iti zic unde am citit - au fost la un moment-dat si mesaje care au tot circulat pe e-mail.
Eu urmaresc si la alimentele pe care le mancam noi, adultii, sa nu contina E330 - supe la plic, biscuiti, s.a.

Chris si Carina

Mergi la inceput