Bebelusi de mai-iunie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

beatriced, arunca un ochi pe ce spuneam eu si nelia referitor la pusul copiilor pe jos si nu in pat.

despre calcat: nu imi aduc aminte cand am calcat ultima oara rufe. la inceput calcam camasi/pantaloni/tricouri, apoi numai camasi, iar acum nu mai calc nimic. Mie mi-am luat bluze care nu se calca si numai pe astea le port, iar ptr tati camasile se pun la uscat pe umeras si cum nu le calca nimeni le ia asa. sunt materiale bune, la majoritatea nu se vede ca sunt necalcate. lenjeria de pat nu am calcat-o in viata mea.

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aiii, pisik, eu calc de vreo 2 ore si n-am ajuns la fundul gramezi Daca e ceva ce nu-mi place sa fac in casa, calcatul e pe primul loc. Iar Costi are o gramada de camasi... Doar lucrurile lui bebe le calc cu drag.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Bumbuta mea vad ca nu are de gand s-a se trezeasca asa ca m-am pus pe scris.
Beatrice -esti o dulce, eu o pun pe bumbu in fundulet si sta cat sta dar da sa se intinda dupa jucarii si cade in fata eu dau s-oprind si constat ca mai rau fac, de lasat singura in patul nostru nu o las ca imi e frica.
Elisor - supozitoare cu eferalgan (paracetamol) poti s-a ii pui 1 de 80 mg la 4 ore daca ai de 150 mg puni mai rarut dar sa stii ca nici sosetele cu otet aromat nu sunt de lasat, pe noi ne-au ajutat, jumate otet jumate apa, iar daca nu cedeaza poti s-a ii dai si nurofen se impaca bine cu paracetamolul nu se bat, nurofenul e ibuprofen, nu nurofen raceala si gripa.
Pisik4ever - de calcat nici eu nu le calc pe ale noastre dar pe ale feti da, de obicei duminica cand sta sotul cu bumbuta, care s-a trezit si daca nu imi vede fata plange, daca apar prezent incepe sa zambeasca. va las ca scriu cu o mana si bumbu darama tot de pe birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzumpiloi spune:

Buna mamici,

M-am bucurat sa mai "aud" ce ati facut intre timp...nu am mai avut timp de forum...ma simt mult mai bine dupa ce mai "povestesc cu voi".

Nelia , iti voi trimite si eu o poza cu bb daca nu este preatarzi...sunt tare in urma la cap asta!

Babygirl, si eu am intarcat-o pe Mariuca si acum dupaq toate cele 2 pastilutze de Dostinex tot ma mai dor sanii...Eu zic sa scoti lapticul , cat de putin poti ca altfel risti sa faci mastita...Noaptea imi pun gheatza pe sani si o bustiera mai stramta.
Sambata dimineatza i s-a facut foame la jumatate de ora dupa ce papat la san si m-am hotarat sa o intarc ...apoi lapticul meu avea o culoare stravezie...De cand cu Milumil nici ea nu prea ma "tragea la san " si uite asa s-a dus. Invatase ca va primi si biberonul cu Milumil!

Olga, si fetitza mea e constipata si de vreo 2 saptamani face kk tare> Nu stiam de la ce si imi dau seama ca de 2 saptamani ii dau lapte praf! Am incercat cu tot felul de sucuri de fructe, musetzel dar vad ca nu merge. Pe ea nu pare sa o deranjeze in mod deosebit pt ca este vesela.

La multi tuturor bebelusilor, Tdi bun venit in ranfdul lumii!
TYoamna viitoare am hotarat si noi sa intram in randul lumii...si probabil vom face luna de miere inainte ( atunci se brodeste concediul lui tati) dar nu-i nimic ca si bbe tot inaintre l;-am facut.
Scvuze de grjeli dar tasteaza si Mariuca.

Am scris pe fuga...ma grabesc sa iesim la plimbare.

Va pupacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

gabitzam, ptr bebe inca nu am calcat nimic. ma pastrez ptr mai tarziu, cand o fi fata de maritat!!!

You're unique. Just like anyone else.
... si bursuca 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello mamici,
Of, au inceput si la noi probleme cu gingiutele, iti baga mainile in gura si mai nou am vazut ca suge cu ravna degetul mare. Ma omoara cu asta si ea nu serveste nici suzeta. Am incercat azi sa ii bag in gura si cred ca ar fi vrut sa o mestece din cauza gingiilor dar ea nici nu stie sa o tina in gurita, ii scapa daca o las J
Aseara a tras si din biberon putin dar nu putem spune ca mancam din bibe. De maine incep sa ii bag si eu legume sa vedem cum reactioneaza ca fructe cam putinel, cam 40-50 de ml de suc.
Bebelina face cinci luni si eu tot legata de ea sunt, nu pot sa plec nicaieri. Joi avem invitatie a o expozitie si ma gandesc cum sa fac….

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Pisik, pai Alex deobicei sta in patutul lui sau in scaunel. Dar acuma s-a intamplat sa-l pun in pat si hopa la vale... Firar sa fie! E, dar pana la urma mai trebuie sa fie si de-astea ca altfel vorba lui Sebastian (sotul meu) nu se mai invata niciodata cu cazaturile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Olga, nu te supara ca te intreb, dar n-ai putea sa copiezi DVD-urile alea si sa ne trimiti si noua? Bineinteles, daca merg copiate...

babygirl, ti-am trimis pm - e tardiv? Sper totusi sa culegi macar o informatie uitla de-acolo... si, mai ales, sper sa scapi repede de necazuri.

Numai bine,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza asta-i beton rau poza
Intr-adevar e urata dermatita...

Chiar ii spuneam Oanei ca s-au schimbat copilasii nostrii si sunt frumusei tare rau...Deobicei se spune ca toti copii sunt frumosi,dar ai nostrii sunt parca mai...

Elisor am sa o fac,stai linistita,in primul rand ca sunt curioasa foc...Locul de joaca este de fapt un tarc plin cu jucarii,atatea cat sa mai incapa si copilul ca restul sunt prin patut si prin carucior...i-am jucarii de zici ca o sa vina foametea si mi-a fost ca bietul plod nu va avea cu ce sa se joace...
Tu ii dai Biancai numai supa la plic sau si productie proprie...?

Pisik mi-e mila de matza cand va incepe Delia sa mearga...a jumulit-o de vreo doua ori,in ideea ca daca o apuca de blana o poate si baga in gura...

Beatriced imi pare rau ca a trebuit sa intrati in clubul "busitilor"... stai inistita asta e...ce ...asistenta o sa inteleaga doar a cazut si ea din pat da'sigur nu-si aduce aminte...

Stefania eu i-as trage numai in gura la dr ala...nici sa fie copilul gras de nu-i mai vezi ochii,dar nici sa innebunesti langa el cand vezi ca-ti scuipa si aerul care-l respira...iar explicatia cu seamana cu parintii eu n-o inghit...Lui fii-mea eu ii dau Infant formula de la California Fitness si de vreo 4 zile,chit ca ma scol din nou noaptea,papa mai mult laptic si de vreo 2 zile si legumele...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si Ce ti-as face de te-as prinde
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

eu am zis ca nu mai scriu o vreme, cel putin pana imi revin la normal, ca prea-si bate joc viata de mine acum. azi deja faceam isteric haz de necaz. ca bine zici, eli ca bat recordul. sa va mai zic ce am mai patit...? eh, nimic mai mult decat o infectie urinara. scurt! asa tam nesam. cica de la prea multe antibiotice. da' uite ca va scriu ca sa va multumesc din nou pt sfaturi. de unele am tinut cont, de altele nu. dimineata m-am muls zdravam.altfel faceam "POC" :)n-o sa credeti cand va zic ca am scos 250ml din amandoi. dupa medicamente, dupa ce ema nu mai suge de 5 zile, iar in ultimele 2 sapt sugea doar dimineata. sunt dereglata rau si mai am nitel si vorbesc singura mno, de dimineata nu s-au prea umplut, ce-i drept. sa vedem maine dimineata. pana miercuri cand ajung la gine tre' sa rezist. cu pastilutele am terminat. sa vad ce zice dr. miercuri.
beatrice, crisdun, va multumesc frumos pt pm si sfaturi. sunteti minunate. laura, mii de multumiri. olga, multumesc pt incurajari.

Adina si Ema-Elena (25.05.05)

poza zilei

Mergi la inceput