Mamici de martie-aprilie 2006(20)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura Ioana spune:
Delia felicitari pentru baietel
Am vazut si eu poza, foarte frumoasa, esti o dulcica. Si ce frumoase sunt ornamentele de brad cu ingerasi!
Mey fetelor eu sunt treaza la ora asta ca ma apuca insomnia, dupa ce m-am trezit pe la 4,25 ca primi barbatu-meu un SMS ca ce face, cum sta cu dragostea si ca daca nu il/o suna se arunca de la etajul 7; si ca sa fie sigur/a ca a primit mesajul, i-a dat si un beep. Io, cum dorm ca iepurele, m-am trezit si l-am citit si-mi sari somnul. Pai cine naiba face faze de astea la ora asta? Si e de pe un nr de cartela si nu am de gand sa sun, daca nu-i convine sa se arunce![]()
Laura
18+
Puiutul meu
Laura Ioana spune:
Hmmm ma bazam ca le gasesc pe fetele din Canada, din SUA pe net, dar vad ca trag chiulul. Ma duc sa incerc sa adorm la loc![]()
Tcelen,
scuza-ma, iubita, ca am tot uitat sa-ti urez sanatate multa. Sper sa-si revina inimioara ta cat mai repede
Laura
18+
Puiutul meu
aida_o spune:
aoleu Laura, mai bine suna la numarul ala si zi-i ca a gresit destinatarul, nu stii cu ce nebun(a) ai de-a face, chiar s-o gindi ca a nimerit unde trebuie. eu as suna, sa stii.
13+6
Se mareste clanul :)
aida_o spune:
azi am fost si mi-am cumparat doua sutiene (unu' alb si unu' negru), ca nu se mai putea cu alea de dinainte de sarcina... atunci purtam 34B, iar azi am luat 36C. am zis ca e suficient, cupa parea foarte mare.
ei bine, cind am ajuns acasa si le-am probat, valeeeeu... am constatat ca-mi sunt mici si astea!!!! circumferinta e ok (C), insa probabil ca va trebui sa incerc 38C sau asa ceva. zilele astea tre sa ma duc sa le returnez, n-am ce face cu ele... pfff...
13+6
aida_o spune:
p.s.: Delia, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos (ca frumos vad ca are cu cine sa semene, deci sigur iese asa)
sotzu-meu stiu ca s-ar bucura tare daca am afla ca am baietel in burtica, da' mie nu-mi pasa ce va fi :P
13+6
TweetyGeo spune:
Fetelor, ieri mi-a fost cam rau toata ziua si dupa ce am iesit de la servici m-a luat sotul la cumparaturi ca a vazut el ceva interesant la un magazin. Cand m-am intors, am facut un dus, am trebaluit prin casa si seara ce sa vezi, ditamai pata de sange pe chilotei. Si nu era maronie, era deschisa la culoare. M-am speriat, m-am spalat repede si m-am schimbat. I-am zis sotului si a inceput sa ma certe ca nu ma duc mai repede la doctora. Eu i-am zis ca astept pana joi cand am programare si tot incercam sa-i explic ca are program doar lunea si joia si el tot ma certa ca nu vreau sa ma duc de azi. Si am inceput sa plang, mai mult de frica sa nu pateasca ceva bebe. Acum stau cu ochii in patru sa vad daca misca si tot astept. Dimineata nu mai aveam nici o pata, dar tot mi-e frica. Tineti-mi pumnii pana joi cand ma duc la dr.
18+
BB mic a lui GEO
TweetyGeo spune:
Acum am observat si eu ceva: am postat un mesaj la 7.50 si apare ca l-am postat la 6.45. Oare de ce?
BB mic a lui GEO
ROROSU spune:
Plecaciune, doamnelor, dumneavoastra ! Sunteti bine, rotunjoare ?
Iaca am revenit si eu dupa o perioada mai afurisita, cu
, in care am preferat mai mult sa va receptionez mesajele voastre, decat sa emit altele, care poate, nu erau cu nimic mai inspirate.
Draga Tina, ma bucur pentru tine, cum de altfel simt si bucuria mea, caci tot ieri am fost la ecografie. Crede-ma ca, nescris, gandul meu a fost alaturi de voi toate, in fiecare zi.
Si cu atat mai mult, de tine, ieri, care aveai sa cunosti aceeasi imensa bucurie ...
Si daca nu e cu suparare, as resolicita un loc pe listuta mamicilor de martie-aprilie,
Rorosu 14 +
andan spune:
Buna dimineata doamnelor
- cate o floricica pentru fiecare, sa avem o zi frumoasa!
Am fost ieri la control (muream de nerabdare, ca nu imi mai vazusem puiul de o luna) si la cumparaturi (ca na, nu mai incape balena in nimic). Apropo de balena, sper ca in curand sa reusesc si eu sa pun niste pozici - si mireasa, si cu tati, si cu burtica si pozica de bebe de la eco. Dar sa revenim - am fost la control si totul e OK, medicul parea tare multumit de tot, dar eu eram atat de emotionata ca iar il vad pe bebe, incat am uitat sa-i cer pozica
. Atata l-am batut la cap pe bietul om sa-mi spuna ce e bb, incat probabil a uitat si el ca eu sunt maniaca si la fiecare eco cer poza. Si uite asa am ramas noi si fara pozica si fara sa stim ce e bb - ca nu a binevoit sa ne arate
. Dar m-am consolat la magazinul Rococo, de unde mi-am luat o salopeta de catifea in care o sa ma dau rotunda dupa ce se mai raceste vremea.
TINUTA draga, ma bucur ca totul a fost OK si la tine la control si sper sa iti iasa analizele bine.
Pusici tuturor 
16+
Daca dragoste nu e, nimic nu e.
catrinutza spune:
Sal'tare fetelor - prolificelor....nu credeam ca intr-o singura zi se pot intampla atatea...deci sa incepem:
pispirica
mama, cred ca e CF2 nu CFR2. parca asa am vazut eu la intrare... ete sapt.viitoare ar trebui sa ma duc la controlul lunar asa ca o sa ma uit cu mai multa atentie la cum se cheama spitalul, nu de alta , da' vorba aia, o sa ajungem sa le povestim copiilor unde i-am nascut si cine stie ce o sa le zicem...ca pe marte
....eu m-am nascut la Cantacuzino in Bucuresti si ori de cate ori imi zicea mama aveam impresia ca la institut
(da a trecut ceva vreme de atunci). Te pup si ai grija de BB-eu.
noe uite cum sta treaba....mie mi-a fost recomandat spitalul CF2 (vezi pispi cum am scris?????!!!!!), ca fiind ultramodern si doatat, renovat de curand etc, etc.Prima oara cand am intrat pe poarta apropae ca m-a podidit 

si ma intrebam ce naiba caut eu acolo...da' am zis, hai treaca de la mine...dupa ce am avut un incident si cu o "tanti" de la receptie tabloul era complet...fug cat ma tin picioarele. Da noroc ca am vazut-o pe ea...pe d-na doctor....si m-am calmat si apoi am inceput sa aflu ca pe dinafara nu au apucat sa termine spitalul de renovat dar in sectia maternitate e super lux....probabil in niste limite..si mi s-a promis ca atunci cand vreau ma duc sa vad si eu ca nu mor proasta....au aparatura de ultima moda (am inteles ca fff performanta), au saloane de maxim 4 paturi si dotate cu mobilier nou si paturi speciale si ceea ce m-a facut sa ma indragostesc a fost faptul ca mamicile stau cum bebicii in aceeasi camera.
Alteceva draga mea, ce sa iti mai zic.....depinde de tine, de ceea ce iti doresti tu pt tine si BB....dar banui ca si tu doresti tot ceea ce e mai bun, nu?!
Sfatul meu este sa vorbesti cu doctorul tau si sa te lase sa vezi cu ochisoriui tai...zii ca ai probleme de anxietate
....
kimishor eu sunt contra cezarienei total....numai daca sanatatea mamei si a copilului nu e pusa in pericol...si nu stiu ce naiba toata lumea ma intreaba....desi stiu ca sunt destul de curajoasa (sa nu zic inconstienta)....daca am de gand sa fac cezariana sau nu....ultima data a fost acu doua zile cand mama unei cunostinte m-a intrebat pt ca fiica ei mai mare facuse cezariana (dar era prea mica in bazin si copilul cam marisor) iar cea de-a doua trebuie neaparat sa nasca prin cezariana pt ca are probleme destul de grave cu nervii optici si efortul ar putea duce la orbire...dar eu n-am nimic...de ce ma intreaba????? 

ile77 nu te supara pe mine, da sa stii ca durerile nu erau data de ficat ci de vezica biliara sau fiere, cum e cunoscuta mai mult....e posibil sa fie de la ceva ce ai mancat sau e possibil sa fie de la sarcina (nu stiu exact in ce sapt. esti). Dar eu am o disachinezie biliara naspa (din nastere, fierea mea e strangulata, asa ca nu se dreneaza bine, si daca sunt fff obosita sau manac ceva care pica invers...sa te tii...in sapta-luna de miere am avut niste crize de saracu barbata-miu credea ca imi dau duhul...cica romantism
).din tot tratamentul pe care il luam inainte de sarcina, d-na doctor mi-a mai dat voie sa iau numai triferment, pt ca are la baza elemente naturale...asa ca sa te tii...nici pana oin ziua de azi nu stiu in lunile aste a de la ce mi-a foat rau : de la sarcina sau de la dischinezie....oricum doctoritza mi-a zis ca am doua chestii care se bat cap in cap si se trag una pe alta.

zuzulici asa stiu si eu ca durerile de spate sunt cauzate de deplasarea oaselor bazinului...pt ca pe mine nu ma doare spatele, cat undeva un pic mai jos de capatul coloanei....la inceput nu prea stiam eu ce naiba se intampla, dar noroc cu cartile ca asa mai afla si neanderthalu' de mine cate ceva
.vorba cuiva de pe forum : pana sa raman gravida stiam de sfatuiam juma' de mapamond, de ma luau colegele in bascalie ca la cate cururi (scuze) de baba am crescut de stiut atatea...si ete acu ca parca toata stiinta aia s-a dus o data cu dusul zilnic
...
Nu prea ai ce face...no-spa si picioareele un pic mai sus pentru o mai buna circulatie si relaxare....buna si pt picioarele umflate...si un sot care, chiar daca comenteaza "Iar???!!!
", iti mai face un pic de masaj loco.
Despre prescrierea de calciu, din cate am inteles trebuie sa fie in cantitati mici pt ca se depune la BB aiurea si daca depasesti o anumita limita , provoaca contractii si avortul spontan ...asa ca m-am lecuit sa iau dupa capul meu cum luam cand eram la ciclu si faceam caderi de calciu de ziceai ce e aia.....si intra-adevar exista o incompatibilitate intre calciu si magneziu....unul din ele in exces in organism distruge depozitele celuilalt element..cred ca de asta exista Ca+Mg impreuna...sa nu existe surprize.
tweetyGeo pt candida am auzit o chestie babeasca....spalari vaginale cu irigatorul, cu apa cu sare...o lingura rasa la un recipient....schimba ph-ul si se pare ca nu mai are sanse sa se inmulteasca...si e valabila pt mai multe probleme de genul asta....iar lu' BB nu ii dauneaza...nici macar nu se sareaza un pic
.
Despre metodele "traditionale" de a afla ce e BB: propun sa deschidem un subiect separat. Ar fi fff distractiv....eu una nu vreau sa aflu ce e BB meu pana cand n-o face primul oau, dar ma distreaza la culme toate incercarile celor din jur care nu mai au rabdare inca vreo 4 luni. Ce ziceti fetelor???? For Fun????
.
Iar despre mancatul de dulce....din cauza problemelor cu fierea si implicit ficatul care lucreaza mai greu...imi place dulcele
...cat am fost in perioada de "gratie" suportam fructele si ....ciocolata si inghetata...acum nu prea ma mai dau in vant, dar daca vad o ciocolatica.........

.
Hai ca v-am furnizat material de citit pentru juma' de seara...ne "vedem" maine sau poimaine, dupa 3D.
Pana atunci va pup pe burtici si aveti grija de voi si de dumnealor, printisorii nostri. Si fetelor, nu va mai ingrijorati...asta ar putea sa le dauneze puiutilor mai mult decat problema in sine.
20+
catrinutza gravidutza