azi dr. mi-a dat verdictul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

quote:
Originally posted by Claudelu

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Claudelu si ai facut vre-un tratament cu hormoni pana acum??? Iti intarzie de obicei ciclu?

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

O da, am facut tratament Eu niciodata nu am avut ciclu regulat...o data la 2 luni, dar acum e prea de tot, de prin august nimic, cu tot cu tratament Gravida nu-s, dar nenorocitu nu mai vine

Claudia&Raul (01.04.2004)

si io la fel...il astept din septembrie...si am facut si tratament...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Sanzi eu de obicei cand intarzia mai trageam cate o baie calda, fierbinte chiar si in ziua urmatoare ma vizita cineva Acum de 2 zile ma fierb nu alta si tot nimic...de cand am citi mesajul asta sunt mai disperata...doamne fereste-ma de asa ceva, desi mama zice ca e posibil, dar eu mai vreau un bebe

Claudia&Raul (01.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Claudelu si sinzi_ana
eu nu recomant tratamentul cu anticonceptionale si hormoni, incercati tratamentele din rev. formula-as, pe baza de pulbere de seminte de marar(care am incercat-o si eu si garantez ca o sa aveti mensturatie), tinctura din branca ursului si mladite de zmeur, dati o cautare in rev. formula-as pt amenoree sau menopauza
mult succes

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

mai exact aici veti gasi tratamentul
http://formula-as.ro/articol.php?nrrev=390&&idart=1093&&numecap=Medicina%20naturist%E3&&cc=seminte%20de%20marar

pt menopauza prematura-branca ursului si gasiti aici mai multe info

http://formula-as.ro/articol.php?nrrev=479&&idart=2597&&numecap=Medicina%20naturist%E3&&cc=seminte%20de%20marar

si un fragment pt menopuaza din formula-as
- Menopauza prematura. In cazul in care cautati un miracol care sa va redea ca prin farmec tineretea si fertilitatea, l-ati gasit. Dupa doar o luna de tratament, timp in care veti lua zilnic pulbere de seminte si flori de branca ursului, cate o lingurita de patru ori pe zi, pe stomacul gol, vor aparea si efectele. Pentru a-i intensifica actiunea, puteti lua simultan si pulbere de seminte de marar in aceeasi cantitate. Acest remediu a fost descoperit "din greseala", cautand tratamente revigorante pentru femeile aflate in pragul varstei a treia, care prezentau afectiuni cum ar fi osteoporoza, cistita si nefrita cronica, sensibilitate excesiva la boli infectioase, reumatism etc. Folosind aceasta planta, ele s-au confruntat cu redeclansarea ciclului menstrual, fenomen care le-a speriat la inceput (in patru dintre cazurile investigate, ciclul se oprise in urma cu... 10 ani), dar care le-a bucurat cand, dupa multiple analize, medicii nedumeriti au recunoscut ca pur si simplu organismul lor a intinerit. De mentionat ca tratamentul cu branca ursului a fost insotit de o dieta vegetariana cu multe cruditati.

mai multe informatii despre tratamentul cu hormonii

http://formula-as.ro/articol.php?nrrev=441&&idart=1946&&numecap=Forma%20maxim%E3&&cc=seminte%20de%20marar

Nimic fara Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalinamirela spune:

Te rog mult sa-mi spui ce analize ai facut, din care a reiesit ca esti la menopauza.Te intreb asta pt. si eu am aceeasi problema.Istoricul : Acum 3 ani medicul dermatolog mi-a prescris Diane35 pt. o eruptie de cosuri pe fata.Am luat 6 luni Diane35, cand le-am oprit s-a oprit si ciclul.Atunci a inceput calvarul: am mers la ginecolog, care m-a tratat de anexita, mi-a dat si duphaston, degeaba. Am facut si Papanicolau (atunci a iesit II), prolactina bună.Am mers la endocrin, analizele medicale au iesit bune, adică: sa turceasca,TSH,FSH,Estradiol toate bune atunci.Mi-a prescris Logest si multe vitamine.Cât timp am luat anticoncepționate am avut ciclu, cum le opresc, gata s-a terminat si ciclu. Anul acesta m-am hotarât sa merg din nou la medic pt. mai multe investigații.Așa am ajuns la Parhon, la d-na dr. Marinescu (sincer nu am fost incântată deloc de dumneaiei), acolo alte investigații:TSH,FSH, prolactină, șa turcească , ecografie vaginala cu sonda, toate bune în afara de Estradiol- nedozabil(adica 0,cred!!!)la controlul ginecologic(d-na dr. Dumitrache, super medic)mi-a zis sa merg de urgență sa-mi cauterizez o rana mare si urâtă pe col (știam de ea, dar nu i-am dat importanță)D-na dr. Marinescu mi-a spus ca nu-mi da nici un tratament, nici explicații nu prea multe nu mi-a da in legătură cu acesată amenoree, mi-a spus că ne vedem după ce îmi rezolv problemele de ginocologie.Așa am ajuns din nou la ginecologie, unde a urmat colposcopie, Papanicolau (a ieșit III) și un ERAD.Acum sunt la 2 săptămâni după Erad. Azi voi merge la control.Spre ca nu v-am plictisit.Dați-mi sfaturi. Sper sa nu am probleme grave, adică vreun pui de cancer (rezultatul histopatologic îl primesc peste o săptămână), dar nu mai vreau sa merg la d-na dr. Marinescu. Unde sa ma duc si ce analize sa mai fac.Există analize care sa spuna sigur ca am intrat la menopauză.Am 37 ani. Nu am avut absolut nici un simptom al menopauzei, m-am simțit și mă simt perfect, nu glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaioara spune:

Hm.....

Eu am avut periodic unele intirziieri ale ciclului. Dar ceea ce am patit acum, nu s-a mai intimplat. In noiembrie, pe 12, am avut ultimul ciclu normal, periodic... Singura diferenta a fost ca am avut dureri cumplite, am si vomitat. Am fost la doctor, si a spus ca am anexita. Am facut un tratament.

IN urma cu vreo doua saptamini am avut simtome specifice ciclului, dar, surpriza, dupa o saptamina de chin, a venit o picatura!

Si cu asta s-a incheiat ultimul meu ciclu. Medicul meu are concediu pina in 9 ianuarie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arian spune:

Sunt prea multe de comentat despre cele postate in acest subiect pentru a putea explica sursele erorilor de conceptie evidentiate. Cateva aspecte trebuie insa neaparat punctate:

1. instalarea menopauzei nu poate fi amanata prin administrarea de contraceptive orale combinate (pilule anticonceptionale); o asemenea "terapie" constituie dealfel o semnificativa eroare.

2. exista un set de investigatii de laborator (dozari hormonale) care, alaturi de asa-numita "proba terapeutica" (terapie hormonala de scurta durata), pot conduce la diagnosticul de climax.

3. nu este nevoie de endocrinolog pt tratamentul tulburarilor hormonale sexuale feminine - orice ginecolog se poate descurca fara probleme majore in domeniu.

4. terapia naturista este de o ineficienta exemplara in ceea ce priveste instalarea menopauzei. Afirmatii contrare emise de unele publicatii nemedicale (sau mai degraba "pseudomedicale", al caror nume nici nu ar trebui mentionat intr-o discutie care are cat de cat pretentia de seriozitate), lipsite de orice baza stiintifica si mai ales de orice urma de responsabilitate sau/si morala, nu sunt catusi de putin surprinzatoare. Evident, ar trebui tratate macar cu circumspectie, daca dispretul este o atitudine prea solicitanta...

5. in cazuri selectionate se poate proceda la stimularea exogena a ovarelor, in vederea obtinerii unei ovulatii, chiar si dupa instalarea naturala a menopauzei.

6. menopauza precoce este o afectiune rara - prin urmare identificarea unui caz printre cunostinte (nu rude de sange!!!) are in ultima instanta un impact statistic pozitiv asupra celorlalte femei din populatia in cauza. Cu alte cuvinte, panica nu isi are sensul in astfel de conditii. Nu orice intarziere/absenta/reducere cantitativa a menstruatiei are legatura cu instalarea precoce a menopauzei.

Mergi la inceput