Copilasi de iulie-august 2004 (124)
Raspunsuri - Pagina 9
leeloo2004 spune:
Dana, nu am citit topicul unde se discuta de ecusoane, dar eu zic sa faci doar pentru parinti, copiii o sa le manince-rupe-etc si nu cred ca are sens. Dar poti scrie (daca se poate) numele mamei (cu tot cu numele de pe DC) si numele puiului - adicatalea cum ar veni la mine LEELOO2004 - Gabriela - mama de Stefan...
Ce ziceti?
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
ANDREEABANICA spune:
Ioi,ce bine fu,facui o baie pe cinste,cu spume si bilute colorate...o ora jumate am stat la inmuiat,acu as trage un pui de somn,da nu poci ca-o auz pe piticanie vorbind.
Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
pako spune:
Alice nu-mi trece cu algocalmin decat cand vrea el....duminica m-a luat durearea, am luat o fiola si nimic....miercuri, dupa atata chin am zis sa mai incerc o fiola....am luat-o am tras jaluzelele in jos, mi-am pus o caciula in cap si m-am bagat langa Andreea....intr-un final mi-a trecut.Dar cred ca trecea si fara fiola ca deja durerile au tinut atatea zile...adica 3 zile nu au depasit(durerile) niciodata.
Roxana, chiar vroiam sa intreb de tine...daaaa, sunt cu greata, sensibilitate la lumina, durerea se intinde si pe gat, umar.....ma mai calmeaza niste bombonele mentolate.
gata...s-a trezit
Doamna Bibi spune:
mAI SUNT ASA SUPARATA,CHIAR CITEAM DE CAZATURILE COPIILOR VOSTRI SI MA GANDEAM CAT SUNT DE FERICITA CA AL MEU NU A CAZUT URAT PANA...ieri cand a cazut asa rau ca si-a julit tot obrazul si e vanat saracu'.Ne mai primit asa urati si loviti????
alice2004 spune:
Pai cred ca pot sa inghit si un vagon de algocalmin, eventual ma apuca altele dar migrena nu-mi trece neam ! Chiar m-am speriat inainte sa stiu despre ce era vorba si m-am dus la medic, i-am povestit ce sicum, eram convinsa ca sufar de vreo cine stie ce tumoare pe creier de ma durea capu' asa, dar doftoru a zis ca migrena scrie pe mine si mi-a dat fasconal si cofedol, cel din urma pentru crizele cele mai rele si luat inainte strict de inceperea acestora, ca altfel nu isi mai face efectul cica !
Acu, pe vremea aia, cofedolul se mai gasea pe la farmacii si fara de reteta, dar acum pas, asa ca tre sa ajung iar la nenea doftoru, sa imi dea si hirtie eliberatoare de medicamentul minune ! Slava domnului, nu ca as mai avea nevoie, dar sa fie acolo ... ca la ce menghina imi stringe mie capul cind ma apuca, nici nu vreau sa imi amintesc !!! Si da, este cu tot cu "efectele" de care vorbeati ...
Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
roller025 spune:
Gabitzu, io (de fapt cumnatica mea) le-a tiparit asa cum erau ele. Le vom scrie de mana la Zig-Zag - asta ca sa scrie fiecare ce doreste pe ecuson...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
alice2004 spune:
Monica-DoamnaBibi , pupici pe obrajori si va asteptam cu bratele laaarg deschise, bineinteles !
Gizmo pina la un an
alice2004 spune:
Multumesc mult, Lia, stii tu de ce, iti raspund si aici si muuuulti pupici pentru tine si Danutz !!
Gizmo pina la un an
szivarvany spune:
Pupam pe Bogdanel pe obrajor sa treaca repede !!! Si si pe mamica preocupata o tzukalim !
Abia astept ziua de luni, sa deschid albumele sa vad pozeleee, ma credeti, abia astept, imi sunteti toate asa de dragi si macar cu gandul ma voi kefui si io cu voi !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
NU RAMANETI INDIFERENTI !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
leeloo2004 spune:
Dana, acum am inteles!
Monica, pupici pe obrajorii lui Bobo!!!!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!