Copilasi de iulie-august 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ema, nu-l trimiti pe Mario sa faca atmosfera la party?
nu ma mira ca un programator a ajuns sa faca haine ...mai are Alexu colegi din astia care au terminat altceva si acum programeaza ...unul dintre ei stiu sigur ca e medic !

bey ce ma enerveaza astia din bloc, tocmai acum la pranz au inceput sa-si gaureasca peretii, moata doarme si e un zgomot infernal ...ahhh ce i-as strange de gat!

Felicia, zici ca-i migrena ? si cu ce se rezolva?

Simo, o sa treceti duminica macar pentru 10-15 min pe la noi, chiar si fara Luca?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pai daca vorbiti de masuri la incaltari, eu i-am luat ieri neste ghete masura 22 si vad ca sint bune, nici prea mari, ca zic si eu ca ii mai creste piciorul oleaca pina in iarna si nici fixe ! La a doua pereche n-am mai nimerit si tre sa mi-o schimbe, doar ca mai mari nu aveau si acum astept pina saptamina viitoare, sa mai aduca si numere mai mari !
Uneori am observat ca nu se potrivesc numerele de la un fel de incaltari la altul, asa ca cel mai bine ramine incercatul pe picior sau masuratul talpii de la una bucata pantof la cealalta din piciorul lui bebe ! Ca de descaltat si probat mai rar ... ce sta ?

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Simonaaaa...iegzact, ca citisem dc-ul pe 7 octombrie si asa mi-am adus aminte.Stiu ca si voi ati facut 4 ani de casnicie in aceiasi data.
Multumesc de urari.

Andreea poarta 21 la picior...are 12,5 cm laba piciorusului.
Nicole ce am citit pe forum...cica homeopatia e buna.Mie mai imi trece cu fiole de algocalmin dar iau in cazuri extreme...vreau sa evit cat pot medicamentele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Felicia, iti trec migrenele cu algocalmin ? Pai daca este asa, esti un om fericit ! Si zici ca iei doar in cazuri extreme ... e superfain, ca eu fara cofedol nu scapam de durerile cumplite de cap ! Vad ca dupa sarcina nu am mai avut chiar asa des migrene, chiar pot spune ca s-au rarit considerabil, dar cind apar e jaleee !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

nicole,cu mare placere,draga mea da ce zici daca-ti spui ca nu pleaca de linga(bip)meu?l-am invatat prost ce-i drept,dar asta este.cind venim in Ro iti facem o vizita si te convingi personal cam ce tin la usa.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

gabita,stai ca n-am vrut sa te ingrijorezi,eu eram ingrijorata ca al meu plod e si inalt si cu talpoaice xxl.sa zicem ca la inaltime seamana cu balaurul,dar acelasi balaur n-are totusi talpoaice uriase.Si problema mea de fapt era ca trebuie sa-i cumpar iar incaltari iar ultima oara nu i-au intrat decit de firma la 40 euro perechea dupa ce-am probat vreo 20 de perechi la preturi rezonabile.are labuta lata si umflata,cum sa-ti spun eu,un bombeu pe partea superioara a labutei,nu-i intra neam altceva decit ce-ti spuneam mai devreme.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Ema, lasa ca-i bine ...inseamna ca ai (bip) frumos! io astept sa veniti in tara pentru botezul lui Ric, ati stabilit evenimentul?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello dragelor.
pauza de net pana la ora asta.
masura la pantofi: 21.
dormit: toata noaptea (da parca vad ca il deochi acu')
hobby-uri: stersul pe jos si cataratul.
nu mai stiu daca erau alte intrebari.
Felicia, sper sa nu mai ai dureri de cap curand. si eu am migrene (care sunt diferite de ce spui tu - durerea pe jumatate de cap este hemicranie). ca sa le deosebesti: migrena este insotita de greata, sensibilitate la lumina, zgomote, mirosuri. daca scapi cu algocalmin, felicitari!
Mitzu, vazut pozele noi.
eu recunosc ca ma rasfat (lucru pe care il faceam si cand stateam acasa) - chit ca gatesc in fiecare zi imi si fac unghiile la 2 zile...ca am un fix
gata, nu mai stiu ce sa zic......
aaaa, da! ieri am avut si noi caldura!!! mamaaaaa ce bine a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, ce ma distrati!
1. manichiura - nu mi-am mai facut-o de n luni, dar imi tai unghiile taare scurt si incerc sa nu ma umplu de sange cand le curat. Asta din cauza ca m-am mutat si de un an jumate n-am gasit un cabinet care sa ma satisfaca prin zona (poate dac-or infiinta unul in tramvaiul 41...)
2. coafor - cam la 2 luni. de aia m-am tuns scurt, ca-i mai usor de mentinut.
3. Masura la pantofi - 20 - 21 (depinde de model)
4. Am luat ecusoanele si o sa le aduc la party. Intrebare: cate un ecuson de mamica sau vreti si pentru consorti / cupii?

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

nicole,nu am stabilit ptr. ca nu stiu exact cind venim,si sa nu incurc oamenii insa cu 2 saptamini inainte,dau de veste.Undeva inainte sau dupa sarbatori.
(Bip-ul)meu nu e stralucit ca de vreo 2 saptamini nu maninc decit snikers si mars,m-a lovit damblageala si pe mine.mincare cind vad,imi vine a da la pesti.O sa treaca,am mai avut dintr-astea.

Dana,Serban si Ricardo

Mergi la inceput