Copilasi de iulie-august 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Sal'tare!

M-am mobilizat si eu in sfarsit si mi-am facut un cont nou pe webshots ca ala vechi devenise neincapator, asa ca am mai pus ceva poze noi! Uitati aici:

http://community.webshots.com/user/mitzu30

Sa-mi spuneti daca merge.

Caro si Andreea, la multi ani, sa va distrati fain!

Nicole, da e viteaza moata, face tot cate una...

La noi ultimele pozne sunt urmatoarele: a invatat sa zica nu din cap, si il exerseaza tot timpu, orice ii zic, face din cap ca nu.

Nu il mai pot adormi seara....aseara pe la 11 statea in patut mort de somn, atarna pe marginea patutului efectiv si eu ii spuneam, "Hai fa nani" si el dadea din cap ca nu...

N-am avut ce face si l-am invatat intr-o zi sa arunce o hartie la gunoi, fara sa ma gandesc ca el n-o sa faca distinctia intre gunoaie si lucruri bune...asa ca acum arunca la gunoi diverse chestii de prin casa, pe care i se pune lui pata.

Cea mai mare distractie si ultima gaselnita, cum prinde usa la baie deschisa, fuge direct la peria de spalat buda, o ia si incepe sa frece vasul de la WC cu sarg, harnicutul mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Mai sa stiti ca e ceva cu depresia asta,nici nu va pot spune in ce hal sunt,iar de cand a plecat tati,parca e si mai rau

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Aliceeeee, ce aveti azi cu noi ...auziti la ea, vine Gizmo cu mamaie la party !!!! de unde la scoateti mai gagicilor???
sa stii ca nu-i de ras nici cu firele albe, eu am inceput sa albesc, probabil din cauza supararilor prin care am trecut vara asta, din cauza stresului ...dar cand ma uit in oglinda si vaz ca mai apare cate un fir alb... a observat si Alex da nu zicea nimic, pana intr-o zi cand i-am aratat si mi-a zis ca stie de firele mele albe!
ai primit invitatia pentru gmail?

Andreea & Andreea, ia lasati voi depresiile si bucurati-va de viata, de pitici, de soti si de ce mai vreti voi ...sinteti tinere si frumoase, nu aveti nevoie de depresii!

si acum tot cu ale mele, adica cu petrecerea, cred ca v-ati saturat de subectu' asta ...dar va mai stresez azi si gata, pe urma ne vedem direct la party!
am vorbit acum cu Claudia si am stabilit ultimele detalii: am adaugat paine la meniu, ca nu era , sloganul va fi "Poznasii nostri de 2004", petrecerea incepe la orele 16 (ce-mi place ...orele) si daca lipseste cineva ...ati incurcat-o (asta am zis-o eu, nu cei de la zig zag)!
si pentru ca vom fi 23 adulti si 16 copii, adica mai multi decat eram sambata cand am facut primele calcule ...ne va costa mai putin: 460 mii (cu tot cu jucarie)!
intrebari ?

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristalina - io plaaaang, ca stiu cum e si io nu mai suport sa frec podele, covoare, haine

Paru` meu ie mijto de tat, mai ales acuma scurt, nu ma piaptam ci dau cu ceara si apa si gata; unghiile mi le "tund" cand o execut pe Giulia, in semn de solidaritate

AndreeaB - tati nostru e la voi in Bucuresti Io mor seara cand capra mica urla de disperata thathiiii prin casa si cand ma vede se `nervozeaza si mai tare.

Mitzura - vazut, placut una bucata cupil` nazdravan

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Bei eu sunt disciplinata la capitolul asta, o data pe luna ma vopsesc singura, acum vreo 3 luni mi-am facut suvite care vad ca se mai vad inca, si in fiecare duminica seara,dupa ce adoarme bebe, imi fac unghiile. ca nu pot sa ma duc la scoala oricum.

Cristalina, mama, nu stiu ce job ai tu, dar tu ar fi trebuit sa te faci comic din ala cum au americanii, care spune poante la public. Esti tare de tot!

Iar cu depresia, sa stii ca si eu eram depresata daca nu ma intorceam la servici. Asa vin acasa la bebe cu forte noi, exact cum spunea Andrea.

Mergi la inceput

Mitzu, e scump si dulce Tudor de-mi vine sa-l pap ...si ce prietena draguta si-a tras! se joaca amandoi sau fiecare cu ale lui?
intreb pentru ca moata pana acum nu prea se juca cu pitici de varsta ei, se ignorau sau fiecare cu ale lui, il ultimul timp insa, a invatat sa se joace si sint tare incantata!
imi plac pozele alea in care fuge dezbracat prin casa, se vede pe mutrita lui ce incantat este ...e un dulce, pupacim!

Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Da, Nicole, am primit, multumesc !
Pai zicea parca Marcela de ceva ecusoane, ca sa ma recunoasteti macar dupa nume, hehehehehe !! Nu de alta, dar parca vad ca ii tin de urit Monicai Cristalina la o sarmaluta in usa petrecerii !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Daria,tot e bine ca ajunge repede,al nostru e in sudul Chinei,cam 13ore de zbor si 7ore cu masina...picea mea nu urla dupa el,dar cand suna tel zice-alo,tati si daca o intreb unde e tati se duce la usa si zice-tati,pa si face cu mana...mititica,ii lipseste tati al ei.

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Io ma minunez in fiece zi cum cresc de repere copiii astia !
Mitzule, am vazut pozicile, ce a crescut Tudor, pupici multi pentru un baietel frumos si cu gagica - hehehehe !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

haideti mai gagicilor, ce va stresati voi ca nu ne recunoastem pe acolo ...vorbim de atat timp si ne apuca emotiile acusi cand mergem la o bere, pai se poate! sigur ne vom recunoaste, fie si numai dupa copilul din dotare ...vazuti prin poze!

io am alta curiozitate, barbatii nostri vor face si ei conversatie intre ei sau se vor tine dupa (bip) noastre ? poate aveti voi barbati ceva mai vorbareti, sa-l faca si pe al meu sa scoata cateva cuvinte, sper!

Andreea de la 4 luni

Mergi la inceput