Copilasi de iulie-august 2004 (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ma gindeam sa fac un sondaj: cine are unghiile facute? si cine are paru` aranjat?? ca io-s cercetata cu astea, nu mai apuc sa fac nica pentru sufletelu` meu

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Chiar ca nu-i de ris cu jeturile astea, da' ... nici eu nu ma pot abtine cind imi trece prin minte filmul cu pricinaaaa ! Mai ales faza cu chilotii !!!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

hahaha....unghii, auzi la ea...

Okie, eu consider o mare realizare personala faptul ca sunt taiate cu unghiera si nu roase....Deci se paote si mai rau...O data la doo luni apuc sa tai si pielitzele...dar de obicei numai la o mana....hihihi

Parul...hmmm...Eu sunt creatza asa ca ma tund singura, respectiv fac o coada si tai cu foarfeca...oricum nu se vede ca se increteste......Si de pieptanat....nu va spun ca nu ma mai primiti la petrecere...

Pentru mine nu parul din cap e un mare stres, desi acum iarna numai ala se vede....hahahaha

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Carmen, ce ai bre cu noi ...io imi fac unghiile, macar atat, dar mereu numai cu lac (incolor), in schimb parul ...n-am mai fost din iulie pe la coafor, ma gandeam zilele astea sa ma tund scurt scurt, ca in tinerete!
in schimb am si eu cateva dorinte mici mici, ceva ce n-am mai facut dinainte sa nasc ...sa merg la film, la teatru, in pub-uri, cluburi, sa bat centrul Bucurestiului pe jos fara sa imping la carut, sa casc ochii prin vitrine fara sa se agite cineva in carut ca vrea pe jos, sa merg cu metroul si cred ca mai sint, dar nu-mi vin in minte!
marele meu noroc este parcul, daca n-as iesi in fiecare zi in parc, sa ma intilnesc cu mamicile-gagicile, sa mai discutam despre una alta (in nici un caz despre copii) ...cred ca m-as fi tampit, sau cum zicea si Monica, daca n-as fi avut masina si as fi fost nevoita sa stau in jurul blocului ...era jale!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

'neata!

Andrea,sa va traiasca tati/sotul,La multi ani!Petrecere frumoasa!

Caro,va doresc inc-o suta impreuna,sanatosi si fericiti,La multi ani!

Felicia,sanatate si tie si Andreutei,eu am dureri de cap asa insuportabile 2 zile inainte de CM,poate asta e,pupicei.

Olivia,pupici Lucaciului,ma bucur ca e mai bine.

Nicole,spor la trebi si noi venim sigur(doar daca patim ceva zilele astea nu venim),imi place sloganul,merge si "Poznasi de 2004".

Monicule,wow,chiar ca sunteti campioane la laboante,eu inca nu am masurat-o,dar sigur nu va luam.

...nu mai zic nik de caldura ca iar ma nervez,moata mea s-a luat dupa Stefi sau Stefi dupa ea si se trezeste la 8-8.30,ea care se trezea la 10...naspa cam nasol,ca masa cucuveaua adoarme numa pe la 2-3 noaptea.

...nu mai stiu ce voiam sa zic,am uitat,mi-e somn....

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Poznasi, poznasi... da da da e foarte frumos!!

Andreea, Caro, LA MULTI ANI !!! si multa fericire in continuare si pentru voi si pentru familie!!!

Daria, multumesc de intrebare, ce facem azi? Suntem stresate! Si obosite si nervoase si.. cred ca o sa ma duc la coafor ca numai asta ma mai scapa de stres.

Am citit undeva ca pe la 1 an 1 an si ceva de la nastere poate sa apara o depresie mai naspa decat aia post partum. Si incep sa cred asta pentru ca si eu ma simt tot mai obosita si mai satula de rutina de zi cu zi. Norocul meu ca am un super sot care ma intelege si ma ajuta.

Abia astept sa ne cunostem duminica.

Andries

Mergi la inceput

Iauziti la ea ... unghii facute ! Hehehehe, unghiile mele n-au mai vazut oja de cind am nascut, ca la spital m-am dus cu manecura facuta ! Da asta fu ultima oara, ca de atunci zac sticlutele cu oja de mi-e mila de ele ca se intepenesc degeaba ! Si ori de cite ori cercetez catalogul avon, ma enervez ca au o gramada de oje noi si mishtoace si nu le poci folosi !
Cit despre freza, sa nu rideti dar eu am fost doar o data in viata mea, cind m-a vopsit o pretena de lucra acolo ! Altfel si eu ca si Monica, am parul care se onduleaza natural si ori de cite ori am nevoie de ajustari, bag foarfeca si gata ! Mai nasol este cu firele de par alb, care se inmultesc intr-un ritm ametitor si vopsea nu am mai folosit tot cam de muuuultisor ! O sa ziceti ca Andrei a venit cu mamaie la party !

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Aaaa, si Simonaaa, nu merge chestia cu crazy frogul, nu se poate compresa sa ti-l poci trimite pe mail ! Ca astia de la yahuu mi-au facut cont de un giga dar de trimis nu pot decit bucatele de 5 mega !! Si daca compresez filmuletul acela tare de tot nu o sa mai vezi nik ca lumea din el ! Poate doar arhivat zip sau eventual rar... daca iti foloseste la ceva !

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

eu nici unghiile lui Victor nu apuc sa le tai intotdeauna la timp, mai exact il rog pe tati sa presteze activitatea asta. pe ale mele le tai ca mi-e rusine la job, dar oja vad ele o data la 2 luni.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Monicule,da au si o explicatie logica jeturile astea ,ca te tot aud,io cred ca m-as fi infipt cu capu in perete sau plecam de ascas'...ca tine de altfel.

Carmen,io-s vocsita proaspat ca de am fost la botez si nu puteam sa ma duc cu matura aia asa,dar nu ma mai vopsisem sau tunsesem de un aniar unghiile cand am timp,macar o data pe luna si tot cu lac incolor,epilat -lama sa traiasca-in fiecare saptamana-nu-mi place mie altfel,tre sa fie chelios,lucios,matasos,locu'

Sabina vine acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput