Montignac: ce am mancat azi? (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Laura eu te-am intrebat de ce folosesti smantana light pt ca eram in ceata am crezut ca nu avem voie. Da stiu ca trebuie sa avem grija de colesterol, dar la o ciorbita unde nu folosesc nici pic de grasime merge o smantanica grasa
Laura spune-mi si mie ce gust are gemul light? Ma duc azi in Cora si as vrea sa cumpar. Sa stii ca te admir, pt ca stii cum sa mananci. Eu nu pot dimineata, cred ca as vomita daca as manca. Esti o fericita. La mai putine kg.

Ponei mare, vrea sa fie mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myhaella spune:

Salutari noilor venite! Bine ati venit in clubul Monti! Eu deocamdata stagnez dar nu renunt!

Mic dejun: Pesmeti Wasa cu iaurt 0% grasime
Gustare: un mar si o para
Pranz: rosie, ardei kapia, branza telemea, zacusca
Cina: Friptura de muschi de porc la gratar, varza gatitata

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Ponei, nu stiu ce fel de gem dietetic gasesti in Cora. S-ar putea sa fie din ala scump.
Poti merge la Metro sau in Billa si dai de gem cu indulcitor, ieftin (aprox. 2 RON/borcanul de 330 gr).
Gasesti de fructe de padure (dupa mine e cel mai gustos), de caise si visine.

Laura, scuza-ma ca i-am raspuns in locul tau...

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

adriana repede ai dat 1,5 kg, bravo, eu stagnez si nu stiu ce sa ma fac

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicitari celor ce slabesc. eu-s abia la inceput, da daca ma vad in lista sa vedeti ce ambit am
am vazut un tort "de argint", mama-mama numai la el ma gandesc azi. is pe fuga da intru mai pe seara la voi. pupicei

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponei spune:

Adriana(am reusit) eu am descarcat exercitiile alea de pe odc. Daca ai ODC cauta gimnastica sau aerobic si o sa gasesti. Sunt de ~ 45 de minute fiecare filmulet este cam mult ca ti le trimiteam eu, dar vezi poate le poti descarca de pe ODC.

Am fost in Cora si am vazut gem pt diabetici cu 150 mii

Iti multumesc Adrianacred ca o sa ma duc in Metro si-mi cumpar 7 borcane de dulceata

Pe la vreo 2 mi-am facut niste covrigei din faina integrala apa si sare si am macad vreo 5 bucati (mici). Stiu ca nu aveam voie, dar pana atunci nu am mancat nimic, deci tot dimineata era , spuneti voi nu am dreptate?

In seara asta o sa mananc niste crewustei cu ardei iute (arde grasimile) si gogone in saramura. Poate pe la vreo 12 noapte o sa mai mananc niste mere.

Sper ca nu am facut prea mare prostie astazi

Andaniisa stii ca si eu stagnez de 1 luna si inebunesc, parca s-a dus cantarul un pic spre 55,5 dar eu nu am cantar electronic si nu se pune. A ajuns sa-mi fie frica sa ma urc pe cantar
Cand ma uit in oglinda inebunesc, si sa stiti ca nu am abateri asa mari si nu mananc foarte mult

Myhaella spune-mi si mie cum sunt pesmeti Wasa sunt Monty % la %?

Sper ca nu dati ca scriu prea mult

Ponei mare, vrea sa fie mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Salutare!

Am pierdut mesajul pe care vi-l scriam... A apasat mezina pe boton si s-a dus...Reiau...

Bun venit celor care ni s-au alaturat!
Ponei, multzumesc de incurajari! Spor la slabit!
Liliana, ce minunatzii faci!
Laura, incepi sa intri in normal

Dupa o serie de abateri duminica si ieri, ca doar am botezat, am reluat ritmul obisnuit:
ora 8: o cafea
ora 10: o gura din tortul mascota primit de la fini (nu mai puteam de , iar ai mei copii mananca de parca tzin regim)
ora 13: pui cu salata de varza
ora 16: o alta gura de tort
ora 20: pui la gratar cu salata de varza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetelor!!!

Am introdus pe toata lumea in tabel!!!
Chance de altamira te-am introdus cu numele de "Chance" in tabel pentru ca numele tau era prea lung!!!
Maine revin si eu in forta si sper ca de data asta sa nu mai calc pe alaturi!!! Maine o sa incep si alt subiect!!
Va pup pe toate si o seara cat mai placuta!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei si a Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Pesmetii Wasa sunt Monty 100% si pot fi mancati in loc de paine integrala, dimineata. Sunt buni, dar cam scumpi...

Andanii, in weekend am facut baclava si-am mancat de-am spart!! Plus ca am baut lichide multe. Asa ca nu m-am ingrasat si nici n-am slabit, ci doar "mi-am revenit"!

Mi-a iesit o varzaaaaaa a la Cluj...Moama, moama! Am mancat 2 portii, dar sper ca in seara asta sa ma rezum doar la mere si ceai.

Va pup!

Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

Salut !

spuneti-mi si mie va rog, o adresa de unde sa descarc si eu lectiile alea de tae boo.
ponei, ce inseamna ODC ?
madisor, nici mie nu imi place sa maninc dimineata, asa ca maninc 2 banane si o cafea. ideea e, ca in cartea veche (pe cea noua nu am citit-o inca) monti zicea sa nu sari peste vreo masa.
si tot monti in cartea veche zicea ca nu conteaza cit de putin maninci ceva "interzis". daca esti inca in faza I (unde zaharul este interzis cu desavirsire) si te abati, in momentul ala pancreasul secreta o cantitate de insulina mai mare decit de obicei. si de aici incepe tam-tamul.
eu nu stiu cum fac, ca ma abtin de la foarte multe, cu usurinta. poate si pentru ca stau acasa, si in afara de fi-miu si de sot, nu prea mai vad pe altcineva. probabil ca, in lipsa de anturaj mi-e mai usor. dar sincer, tare mi-e dor de "anturajele alea" pline de mincaruri interzise.
philip, nu da cu pietre, ca incerc, si-ti zic. uite, promit! ca sa ma tin de cuvint. ... vorbeam de inlocuitorul de zahar.
lgireada, tortul arata superb ! sint convinsa ca a fost super-gustos!
laura esti o sursa de inspiratie formidabila ! de cind m-am apucat de dieta asta, parca am creierul blocat. cu o gramada de chestii in frigider, nu mai stiu ce sa fac de mincare.

as minca...as minca salata de vinete coapte.

la mai multe in - !

Mergi la inceput