Bebelusi de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Salut fetele, va mai scriu si eu dupa 3 saptamani.
L-am crestinat pe Matei pe 2 octombrie, si daca va amintiti a plouat ca-n poeziile lui Bacovia, de ma apucasera toti nabadaii ca e vremea urata, ca raceste copilul ca ne udam la picioare... dar am scapat cu bine si a fost cu noroc ca ne-a zis si popa o sa aiba bafta de bani si a avut.
Imi paretare rau ca nu pot tine pasul cu voi, dar matei ma solicita foarte mult, e foarte activ si ziua doarme foarte putin.
Bebele meu papa si san si formula si ceai de musetel ca sa ne ajute la caca, ca avem probleme cu caca, tot la 3 zile ne chinuim. Ne-a dat dna dr. sa luam Debridat si parca ne-am mai reglat un piculet. In rest toate bune si frumoase la 2 luni si o sapt avea 58 cm. si 4.850 kg.
Va pupam si va mai vizitam.

Zina si bb Matei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Offff am scris de 2 ori si mi s-a blocat

Sper ca de data asta sa mearga...

Mamini, sa stapaniti sanatosi casuta!!!

Kulta, imi pare tare rau de tine ca esti asa de obosita... tot ce pot sa iti spun e ca sunt alaturi de tine si iti doresc din suflet sa ai zile linistite, Sebi sa scape de colici si mofturi si Danuta sa fie fetita intelegatoare si sa te asculte!
Multi pupici si nervi de otel!

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Katink, drgauta de tine, iti multumesc mult pentru sustinere. Cred ca am nevoie de toata sustinerea din lume ca sa rezist.Sanatate multa si pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ankak, uite site-ul Aveeno cu produsele de bebe, sunt super bune pentru iritatii.

http://aveeno.com/categoryAction.do?catid=1002

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny_82 spune:

Kulta....ei cand sunt mititei nu-si coordoneaza foarte bine miscarile .....si de aia fac asa....David de foarte multe ori se speria de manutele lui....nu mai stiam ce sa-i fac....Doream din tot sufletul sa doarma si el ca toti bibicii desfashat dar nooo....Pana intr-o seara cand s-a scremut asa de tare sa se dasfeshe ca l-am luat langa mine in pat....A reusit el sa-si scoata manutele afara si asa a dormit pana cand s-a trezit sa pape.....Apoi l-am desfasat de tot si aveam grija sa-i tin manutele si piciorusele cand dadea sa se miste..si de atunci il tin desfasat...Eu aveam timp destul sa ma ocup de asta dar tu fiind si cu Danutza nu stiu ce sa-ti zic....Incearca sa-i lasi manutele afara cand il infesi ...poate sta....sau baga-i manutele in pantalonasi...Sper sa treci si peste asta....

Deny si David- Andrei (02 august 2005)
http://espanol.pg.photos.yahoo.com/ph/denissa_82/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mi-am amintit azi cand eram la plimbare ca am uitat sa dau un raspuns.
Monica, nu mai sunt sigura dar asa crd ca Mihnea e bolnavior, nu?
Pe langa ce a primit tratament mai poti sa ii pui pe un resou o ola cu ceai de musetel si sa lasi sa fiarba sa se umezeasca bine aerul in camera lui.
Bine ar fi si mai bun un umidificator de aer...
Kulta, esti tare draguta ca ai timp sa te gandesti si la mine, chiar tu careia ii este asa de greu.
Eu din fericire ii am pe ai mei aproape, sa le dea Dumnezeu sanatate.
Sper sa se cuminteasca si sebi cat de curand si sa te lase sa ami rasuflii.
Medeea e extraordinar de cuminte de vreo 4 zile de cand nu am mai iesit cu caruciorul.
iesim doar cu marsupiul si in rest in casa sta tare linistita si doarme mult mai mult ca inainte in timpul zilei si de multe ori adoarme singura, dupa ce se joaca singura.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Oana C, mi-am amintit ca azi urma sa incepi terapia cu Eva...
Cum a fost?

Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumesc, fetelor, de urari, incepe sa arate a casa de oameni, mai avem putine detalii de pus la punct, de impuscat in pereti pt niste rafturi si gata. dincolo am lichidat tot, am facut actele, am scapat.
ma simt din ce in ce mai nasol si ar trebui sa imi reiau tratamentul, dar asta ar insemna sa nu ma mai trezesc noaptea deloc, fiindca contin si somnifer. si nu as vrea sa las tot in circa mamei si a sotului...de-abia pot sa o mai tin in brate pe Veve si am niste dureri cumplite. nu stiu cum o sa fac...
copila mea e o scumpa si a crescut... la 2 luni si 2 zile (9sapt)avea 58cm si 5260g- nu mai tin minte daca v-am spus. a luat 1700g de la nastere, nu e mult, dar asta e. papa tot dupa propriul program, cind are chef, 30-50ml, uneori 100. rar papa 120ml. o mai las, nu pot sa o tin nemincata ca sa pape mai mult odata, iar aici se recomanda sa le dai cind le e foame si cind cer. cind mai creste, poate reusim sa mai schimbam...vad ca bebeii vostri - unii- maninca portii bune si au 4-5 mese pe zi, eu sper pe la 5-6 luni sa ajungem la astfel de performante.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

ce liniste pe-aici...cind nu intru eu, scrieti capitole intregi, cind bintui, nimeni...o sa ma duc la nani, ce sa fac?
noapte buna

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Katink, azi am avut numai evaluarea; a durat cam 1,5 ora, timp in care a incercat sa ii miste gitutul in toate partile, sa vada in ce stadiu este. A spus ca nu este rau, dar e bine ca am descoperit la timp; altfel, daca o lasam asa sia steptam sa treaca de la sine, fata crestea, ceilalti muschi cresteau si se lungeau, iar muschiul ala incordat si mai scurtut raminea asa, iar Eva raminea cu gitul strimb.
Mi-a aratat 3 exercitii se miscare a capusorului ca sa ii intind muschiul respectiv.
O sa mergem la terapie de 2 ori/saptamina, cite 30 min, cu terapista; eu o sa fac acasa cu Eva exercitiile pe care mi le da terapista; apoi, in functie de progrese (terapista mi-a spus ca o sa progreseze foarte repede si bine pt ca este inca intr-un stadiu de inceput) o sa trecem la alte exercitii.
Cam atit.
MErg sa ma joc cu Eva, ca e treaza.
Azi-noapte s-a culcat iar la 9pm, trezit la 2am, 5am, 8:30am (am trezit-o eu la 8:30, pt ca trebuia sa mergem la dr). Iar noaptea, cind am mers la ea, tot cu nasul in cearsaf/saltea era; era asezata pe o parte (eu am lasat-o pe spate) si cu fatza in saltea; a trebuit sa stau cam toata noaptea cu ochii in monitor, sa nu se intoarca iar cu fatza in jos. Chiar ma gindeam ca fata mea are ginduri sinucigase si a gasit o modalitate sa o faca
Eu tot zombie sint, din ce in ce mai tare si ramin mult in urma cu somnul; parca nu apuc sa ma odihnesc deloc. Azi a dormit intre 12:30-3:30pm, dar eu nu am putut sa inchid ochii, desi m-am chinuit o gramada; cred ca sint deja in faza de supra-oboseala si ar trebui sa incep sa pling putin ca sa adorm ... sau sa iau somnifere.

O sa citesc ce ati mai scris si voi si mai raspund cite ceva; deseara, dupa ce vine tati de la servici, cind o sa stea el cu Eva.

Pupici.

Oana C si Eva (29/06/2005)
Poze cu Eva

Mergi la inceput