Aspirante optimiste (160)
Raspunsuri - Pagina 9
dana p. spune:
Uffff Laurici, ce rau imi pare

ca a trebuit sa treci si prin experienta asta urata cu sarcina extrauterina, nu era de ajuns ca ai pierdut atatea sarcini
.
Ancuta, trebuie sa fi tare , sa te gandesti ca viata merge inainte si fara cei dragi noua. Eu nu am trecut prin astfel de experiente, slava Domnului,dar cred ca este foarte greu si nici nu vreau sa ma gandesc cum mi-ar fi fara unul din parinti sau fara amandoi.Noi aici nu putem decat sa te incurajam si sa fim alaturi de tine, dar tu trebuie sa incerci sa-ti revii si sa incerci sa mergi mai departe.
Andicu , eu nu am fost decat o singura data la dr. Neamtu si ce pot sa-ti zic e faptul ca mi s-a confirmat diagnosticul pe care mi l-a pus alt doctor.Altceva nu stiu ce sa-ti spun despre ea.Daca vrei nr de telefon ti-l pot da.
Tumpi si Lachi La multi ani (cu intarziere) si tot ce va doriti voi!!
Miky felicitari pentru sarcina !! Sa fiti sanatosi si tu si bebe!
Va pupic pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
lizup spune:
La multi ani fetelor Lachi si Tumpi!
si scuze pentru intirziere!Sa va dea Dzeu cel mai frumos cadou din lume inca un
Laurici, iubita putere multa, ca tare te mai incearca viata si pe tine! dar o sa apara soarele si pe strada ta! trebuie!
Relya!
Desi numai sint aspiranta intru aici de dragul vostru sa ma bucur cu voi cind mai apr 2 liniute...
Sint alaturi de voi si va admir pentru puterea de lupta!
Va pup!
lizup
Kariris spune:
Buna fetelor si mii de multumiri pentru urari!
Miky, FELICITARI!!! SARCINA USOARA SI BEBIC SANATOS!!!
marrina spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Buna, fetele. Lipsesc de ceva timp...si cred ca voi mai lipsi ceva timp.
Nu reusesc sa trec peste moartea maica-mii. Pur si simplu, nu pot! Incerc sa salvez aparentele din rasputeri, dar nu-mi prea iese.
Viata mea nu mai seamana cu ce a fost inainte, eu nu mai sunt cea de dinainte!
Nu ma mai gandesc la copil, in faza asta. Vreau doar sa raman zdravada la cap...atat!
Draga Anca,
Incearca sa te gandesti ca mama ta este printre noi, adica langa tine si cei apropiati. Si cu siguranta ea isi doreste sa-ti implinesti visul de a fi
. Iti doresc din tot sufletul sa poti sa simti prezenta ei de acolo de unde este acum. 
marrina
dandana spune:
fetelor va pup pe toate!
laurici, mai fata, toate ajung sa se intample la tine, nu pot sa cred ca nu ti-au vazut se-ul cand inca se mai putea face ceva, pup la tine fata curajoasa, nici nu stiu ce spun diseara acasa, ca tocmai ce povestisem ca s-a intamplat cand nu trebuia 
anca, e greu de crezut dar trece, da-ti timp de amintiri si tristete, e nevoie! 
la multi ani tumpi si lachi!
eu sunt ingropata in trebi, nu mai am timp nici sa va citesc dar sa fiu optimista.
asta e prima luna fara doctor (mi-am vazut medica in ziar
) dupa 6 luni de simulare, 2 inseminari, jumate de par cazut, poate ajung cheala pt ca tot cade, kg luate, bani dati, sperante duse, timp pierdut, 'om vedea!
va pup pe toate si mai citesc din cand in cand!
asi spune:
Miky felicitari!

Ma bucur ca branca ursului a dat rezultate la tine.Deci se poate.
Eu am trecut sa va
pe toate si sa ma laud cu poze noi si frumoase.
In rest nimic nou.Ziua 19.Luna asta nu stiu cand a fost ovulatia.Dar nu astept rushii prin 6-7 noiemnbrie.![]()

Familia mea
Razvan
simonette spune:
Salutare, la toata lumea!

Miki, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara!
Va
si va trimit toate gandurile bune!
tumpi spune:
miky,sarcina usoare si ai grija de tine.
adicu. am vb cu dr, o poti suna fara pb.m-a intrebat ce pb ai, nu am stiu sa-i zic f multe decat ca te pregatesti de FIV si ca vrei sa mergi la ea.
eu , ziua 13, endometru 8mm, OD, folicul 15/11mm.
A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta
Madana spune:
Buna fetele, nu am mai intrat de mult, dar va citesc apropae zilnic.
Laurici si Anca ma alatur si eu fetelor si va spun ca sunt alaturi de voi.
Lachione si Tumpi La multi ani si sa auzim de
cat de curand.
Va pup pe toate 
:Dana