Aspirante optimiste (160)
Raspunsuri - Pagina 8
flori76 spune:
Tumpilina si Lachi,la multi ani,sa fiti sanatoase,fericite,iubite si sa vi se indeplineasca cea mai arzatoare dorinta 
Miky,felicitari,sarcina usoara si bb sanatos!
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Relya spune:
Lachi 
si Tumpi
La multi ani va spun si eu ( cu intarziere ) si va urez multa sanatate , noroc si sa vi se indeplineasca cat mai curand dorinta cea mare.

Laurici
iubita , imi pare nespus de rau ...
Anca W.

sunt alaturi de tine. Sper din tot sufletul sa poti trece peste aceasta imensa durere si sa te poti bucura din nou de clipele frumoase ale vietii.
toate fetele fara deosebire.
Relya
valentinag spune:
Uaau.miki,felicitari!Sarcina usoara si bb sanatos si mancacios!Uite ca se mai inmultesc gravidutele
pe mine ma napadesc rusii,am neste dureri....
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
MirelaV spune:
buna dimineata!
felicitari miky!!!
vale...nu reusim deloc sa schimbam 2 vorbe...
va pupik pe toate fetele..sa aveti o zi minunata.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Tmihaela spune:
Buna dimineata fetele,LA MULTI ANI pentru sarbatorite sa fiti sanatpoase si iubite si cit mai curind cu bebici.Laurici imi pare tare tare rau pentru ce sa intimplat.Eu nu am mai aparut deoarece sunt foarte ocupata,ne mutam cu sediul de unde suntem si trebuie sa terminam toate lucrarile la timp.Eu abia am scapat de rushii si urmeaza o noua programare la doctor sa vad cum mai stau cu anexita si dupa aceea mai vedem ce mai trebuie facut.
toate fetele
Mihaela
floricika spune:
Miky, felicitari!!!!!

Doamne, cat ma bucur pentru tine!!!!!

sa fii fericita, tu cu bebicul tau mic!
Haideti ca parca sunt mai otpimista fetelor!![]()
La mine nimic nou sub soare, sunt ziua 26 si astpet cu interes sa vad luna asta la cate zile vine(luna trecuta a venit la 50 zile
).
Va pupicesc pe toate!
Nunta
Sorina7 spune:
Buna fetelor !
La multi ani sarbatoritelor, sa vi se indeplineasca toate dorintele !
Micki, felicitari multe si sarcina usoara !
Laurici ...
...eu deja nu mai stiu ce sa zic....decat ca sunt cu tot sufletul alaturi de tine si te admir mult de tot si iti doresc tot binele din lume. 
Ancutza W....
...numai increderea in Dumnezeu te poate ajuta, vorbesc din trauma proprie datorata pierderii tatalui meu....si timpul...indeparteaza tot timpul toate gandurile...usor de zis, greu de facut, dar esti luptatoare si o sa fie bine.
ce mai stiti de Arditutza ?
bafta tuturor si pupici !
Tmihaela spune:
MIKY felicitari pentru burtica,sa aveti grija de voi.Sorinuta ce mai faci?Ce iti face genunchiul?.AncaW fi tare si optimista,precum a zis si Sorina timpul le rezolva pe toate.
Mihaela
GeorgianaI spune:
Buna dimineata mai pe la pranz!
De ce acum? Pentru ca abi acum am reusit sa termin si io treaba
.
E ca la nebuni la noi, cel putin asa a fost de azi dimineata.
Miki, sarcina usoara si un Bb cat mai frumos, destept, mancacios si sanatos!
Vale, vin dupa tine, stii tu unde.
Beyyyyyyyyyy, dar unde sunteti?
Pup toate fetilii.