Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 2
Marina spune:
ion ionut nu lucra la cab particular a lui moisa? pe vremea mea asa era:)
In alta ordine de idei care mai sunt noutatile? Burtici? Marturisesc ca am mai aruncat cate un oki dar fiind deja cu sacii in carutza am pierdut firul
thea_m spune:
Marina multumesc, parca auzisem si eu ceva, dar nu eram sigura. Acum avem doua burtici, pe Cata cu Biencuta si pe Indy cu Mircea. Restul ne tinem de inseminari, unele speram sa n-ajungem la FIV, si toate am vrea sa se intample o minune naturala. Pupici tie si copilasului
Teodora
Poze
Amely spune:
Multam fain Oana, abia acum am citit
... Normal ca Teo a noastra stie ca tu ne mai citesti din cand in cand, si chiar te invitam sa vizitezi mai des, acum ca ai intrat pe firul inseminarilor cu Moisica...
Bafta iti urez si eu pt. sambata!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bety spune:
Iata minuni...suntem vizitate si de mai vechi si de mai noi moisici...
Oana - da' poftim si p-aici, ca si eu mai misun pe la endometru, chiar daca nu ma prea arat!
Teo -
fata care le stie pe toate!
MRL e mai puturoasa in ultima vreme la scris...cred ca mai visezi la concediul pe care l-ai avut!
Frantuzoaica noastra draga...vad ca cel mic iti ocupa tot timpul - mai adu-ne povesti de pe la tine!
Amely, Liliana - ce ne-am face fara voi? Am fi mereu pe pag. 2
Indy, Cata va
ca poate se ia luna asta!
Da chiar, Veronici - cum mai stai cu dosarul de adoptie?
Ar mai fi fete care lipsesc cam de mult la apel!
Le
si pe ele!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
M Oana spune:
Thea M, Amely, Bety
va multumeste sufletelul meu pentru gandurile voastre.
La eco luna asta nu-s ce sa zic deocamdat'....![]()
Daca ovulez in ziua 16 (ca si in august) nu e de speriat, dar daca il apuca pe organism o ovulatie azi-maine.... e o luna compromisa... Promit ca in zilele 15/16 (sambata/duminica), cand voi stii exact ce fel de luna a fost, sa va spun si valorile, caci acus sunt asa de petit....
La 'endometru' si 'oligospermie' le-am dat deja, dar voua am sa va spun tot istoricul la final.......
, ca sa nu tin Moisicile in tensiune....
Liana30 spune:
pup toate fetele si multumesc ca ati fost alaturi de mine..
acum am ajuns de la Buc si vreau sa va spun ca am facut histero..din pacate trompa dr este infundata..dar am ovulat pe stanga si luni merg din nou sa ma vada la eco..daca totul e ok..marti o punem de inseminare..
va pupic pe toate si fug ca sunt tare obosita..va spun mai multe maine..
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
quote:
Originally posted by bety
Iata minuni...suntem vizitate si de mai vechi si de mai noi moisici...
Oana - da' poftim si p-aici, ca si eu mai misun pe la endometru, chiar daca nu ma prea arat!
Teo -fata care le stie pe toate!
MRL e mai puturoasa in ultima vreme la scris...cred ca mai visezi la concediul pe care l-ai avut!
Frantuzoaica noastra draga...vad ca cel mic iti ocupa tot timpul - mai adu-ne povesti de pe la tine!
Amely, Liliana - ce ne-am face fara voi? Am fi mereu pe pag. 2
Indy, Cata vaca poate se ia luna asta!
Da chiar, Veronici - cum mai stai cu dosarul de adoptie?
Ar mai fi fete care lipsesc cam de mult la apel!
Lesi pe ele!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
pe mine mai uitat?
sa fiu eu Liliana??..nu nu cred ca mai botezat si tu..daca da ...trebe' sa dai mielul
pup-ic pt bety

Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
ooooooooooooo Amely cred ca si tu m-ai botezat![]()
doamne cati miei primesc...![]()
bety si eu voi fi luni la Giulesti..poate ne vedem![]()
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
vedeti..vedeti s-a dus dracului oboseala mea...
nu am rezistat pana nu v-am citit cu sufletul la gura..asa ca nu ma abtin si trebuie sa va intreb..
cum e inseminarea.?????
vreau sa stiu si eu ..daca marti o fac..vreau sa stiu totul..va rog.. astept cu nerabdare raspunsul vostru pana maine seara ca plec luni la prima ora la Buc si nu mai am cum sa va citesc..asa ca va rog grabitiva..
va multumesc si va pupic pe toate
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Buna!
eu inca va astept cu un raspuns si pentru mine..
hai nu ma lasati ca am inebunit tot cautand si nu ma lamureste nimeni

..
Liana
"Nimic nu-i imposibil!"