Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Dragelor, dar ce vorbarete sunteti...pag. 11!!!
Uite, mai scrieti si p-aici.
Eu sunt visatoare, luni merg iar la Giulesti - ziua 11, deci si prin urmare, mi-am propus sa mai schimb titulatura; ca daca visezi, automat esti si optimista!
Va
pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
Raspunsuri
Amely spune:
Betica
, sa ne fie cu noroc titulatura si noul capitol!
Eu am postat, bineinteles, tot la vechiul cap., pt. ca n-am vazut
, asa ca mai dau un paste:
Liana, Teo, astea sunt valorile mele din ziua 4-a:
-estradiol 162,6 (val. normale: 46 - 607)
-FSH 6,05 (val. normale: 3,5 - 12,5)
-LH 7,55 (val. normale: 2,4 - 12,6)
-prolactina 373,5 (val. normale: 127 - 637)
Teo
, stii cumva care sunt valorile normale pt. prolactina in faza foliculara? e prea mare asta?
Liliana
, dimineata de obicei e mai aglomerat la Institut, intr-adevar, ti se da un bon (ai grija sa-ti dea printre primii ca sa intri mai repede), dar nu astepti foarte mult...Bafta la analize si la histero!
Va pup cu drag pe TOATE moisicile frumoase si visatoare!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
bety spune:
Toate avem nevoie de noroc.
Cine stie...poate va apare o noua
-uta la cap. acesta!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
thea_m spune:
Buna seara fete dragi!
Multumim Bety pentru noul capitol. Sa ai gurita aurita!
Amely analizele tale sunt foarte bune. Cel putin cred ca asta ti-ai dat si tu seama din intervelul de valori normale.
Liana bafta la HSG. Mai poti face analizele la Medicover, iti spune Amely adresa ca eu n-o stiu . Pe langa Giulesti nu stiu vreun laborator sau daca se fac la Giulesti.
Pup fetele!
Teodora
Poze
Amely spune:
Teo
, citisem pe la alte subiecte de valori gen maxim 24, si m-am cam speriat...
, dar se pare ca era in alta unitate de masura...Sper!![]()
Liana, ti-am trimis PM...scuze de intarziere!
PS la lab. Medicover nu trebuie programare! au program de recoltare incepand cu 7.30
thea_m spune:
Da, Amely valoarea respectiva era valoarea maxima la Giulesti, Medsana, tu stai linistita la tine e OK. Si chiar daca foliculul s-a spart la 19 mm, sunt sanse de bb. Si uter laterodeviat am avut si eu intotdeauna, la laparoscopii nu s-a gasit endometrioza, iar la prima n-aveam nici aderente care sa "traga" uterul. Sper ca intuitia sa iti spuna, daca nu acum, mai tarziu, ce e bine sa faci. Totusi laparo e o metoda invaziva, daca 2 medici mi-ar spune sa nu o fac n-as face-o. Poate dupa plantute apare bb. Nu demult iti spuneam sa nu te sperii de laparo, acum iti spun sa nu te grabesti, ce sa mai crezi
? Da, sa nu te sperii daca este neaparata nevoie sa o faci, dar daca nu?
Oana bafta maine la eco si vineri la inseminare.
Mishi curajoasa fata care a luat-o de la capat! Sa de Domnul sa reusesti de data asta!
Veronici cum merge cu adoptia?
Teodora
Poze
Amely spune:
Teo,
fata desteapta... asa gandesc si eu...acum!![]()
Dar totusi la tine, daca endometrioza nu a fost, atunci ce s-a intamplat cu trompita ta?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
thea_m spune:
La prima laparo cica erau lungi si intortocheate, drept urmare au taiat din ele ( mare prostie am aflat ulterior). Si de bine ce le-au scurtat s-a fixat embrionul taman de aderentele pe care le-am facut la capatul unei trompe scurtate. A urmat extrauterina si am ramas cu otrompa si un ovar viabile si cu un rest de ovar si o trompa ligaturata. A doua laparo- aderente care stangulau trompa ramasa buna. Deci frica mea ca aderentele sa fi reaparut nu este chiar neintemeiata, mai ales ca au trecut 7 luni de la laparo si nu stiu daca uneori ma doare din cauza aderentelor sau din cauza ovulatiei. Si o alta laparo nu prea isi are rostul. Am sa vad ce o mai fi pana anul viitor.
Teodora
Poze
Amely spune:
Off, Doamne...ce ti-e si cu dr-ii astia...in fine, ce-a fost a fost, Teo, acum trebuie sa te concentrazi pe trompa si ovarul care sunt bune, eu ma rog la D-zeu din tot sufletul sa-ti reuseasca inseminarea, caci stiu ca te pregatesti s-o faci!
Eu sunt tare bulversata de o chestie pe care a scris-o Natashica la Oligospermie, si care m-a frapat de-abia acum, cand m-am uitat in spermograma sotului...dar nu inteleg de ce Matei nu i-a spus nimic legat de procentul asta, 39% forme tipice, care se pare ca e destul de scazut...din contra, i-a zis ca sta foarte bine cu toti parametrii...
Pozici cu noi
M Oana spune:
Thea M am intrat pe furis sa va citesc si mi-au amutit gandurile, cand am vazut ca-mi urezi bafta la eco si la inseminare. Coincidenta ar fi prea mare, sa nu fie vorba de mine....

, dar ma risc si-ti transmit mii de multumiri... 
Amely ma intrebai la 'endometre' cum sunt analizele. Sunt supercalifragicus
! Mai bine, nu cred ca se poate, numai cu asemenea vesti sa ne intampini si de acum incolo!
Daca la 'oligospermie' veselia a intrat in vacanta, mai introduc si eu nasucul prin saloane vecine, in cautare de furtisaguri folositoare inseminarii mele cu d-na Moisica.
thea_m spune:
Buna ziua!
Nu, Oana, nu e nici o coincidenta, urarile iti erau adresate, stiam eu ca ne citesti
. Si apropo, ce ai facut azi la eco? Vrem rezultatul! Sa vad cand tin pumnii stransi: maine sau poate ai facut deja?
Fetele am nevoie URGENT de adresa si nr. de telefon de la cabinetul particular al dr. Ion Ionut. Nu, nu ma mut, nici gand, este pentru o prietena. Ma gandeam ca, din intamplare, il stiti.
Pupici pentru voi!
Teodora
Poze