Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 6
miflore spune:
Cristina, nu prea stiu cum e cu alocatiile astea...la mine a alergat sotul; stiu doar ca pt. alocatia aceea unica de 1800000 tot el s-a dus la primarie si m-a programat sa ma duc sa-i iau (de data asta personal peste vreo saptamana, la circa de sector); dar cica sunt niste cozi fantastice si numai mama are voie sa-i ia; ce nemernici, asta ca sa te lipsesti de ei...in fine; Karmenutza, se pare ca la mine a mers totusi prima etapa facuta de altcineva, nu de mine, adica programatul acela pt. ridicat banii; tot felul de reguli idioate, nici nu stii ce si cum...dar credeti c-o sa le las banii? Nici gand!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
anya spune:
Ai dreptate - nu lasam nimic statului.
Ca veni vorba, mi-a dat medicul de familie o reteta gratuita pt vigantol si alte 2 bazaconii - stiti vre-o farmacie unde mai dau gratuite?
+ copilu' mufat
(nu ca nu mi-ar fi somn...
)
Tonnia spune:
Neata!
miflore, de cand n-ai mai dansat pe aici!
La mine nimic nou. Am visat cam urat.
, 40 fix...
karmenutza spune:
Fetelor, voi ati mai pomenit bebelusi care sa nu vrea sa manance?! M-a disperat fii-mea. Nu mananca decat cand isi aduce aminte. Ma plimb cu bibe pe langa ea vreo ora. De parca nu-i place mancarea! Nu stiu ce sa-i mai fac! Azi (acum) plec sa-l caut pe doctorul renumit aici in cartier, sa vad ce program are, sa ma duc cu fata la el. Ca mai are si un pui de diaree.
Si eritem fesier. 
Ioana75 spune:
Neata fetelor
!
Antonia, consiliul medical a stabilit ca vei naste cind ti-o fi sorocul
, si in nici un caz nu trebuie sa te stresezi din cauza asta
.
latrishia, pe mine socrosenia nu ma iubeste, nu-mi spune ca ma iubeste si nici nu cred ca o sa ma iubeasca vreodata. Idem si din partea mea pentru socroshenie
.
cristina, am depus acte de mai bine de o luna, dar nu cred ca o sa ridic alocatia unica; ii fac eu procura lu frate-miu, dar nu stiu daca se descurca prin hatzishul ala de la sectorul 3. Mi-a trebuit negatie, da. Si inca ceva, nu stiu daca ti-am zis sau nu ca sint adormita - am depus cerere la servici pentru salariul ala suplimentar pentru nastere din CCMN si m-au anuntat ca-l primesc luna asta. Astept sa vad daca intr-adevar asa e
.
mihaela, am si eu burta maaaaare, ca de cind sint la mama tot pun kilograme ... ca sa ma fac de ris, va zic ca am pus 5 kile de cind sint aici
. Asta ca sa vedeti cit de eficient pentru silueta este sa maninci doar salam cu cascaval in bucuresti, stind singura acasa cu bb
.
Ioana &
Miruna
karmenutza spune:
Cand am fost luni la control la doctorita ginecoloaga, m-am cantarit pe cantarul ei "etalon", pe care ma cantaream in fiecare luna de sarcina cand mergeam la ea. Din cele 10 kg puse in timpul sarcinii, am dat jos 9. Mai am 1 iar apoi restul, pana ajung la cat mi-am propus eu, 52.
Am reusit sa obtin programare la doctorul renumit, dupa amiaza. Abia astept.
Ioana75 spune:
Peste 4 luni, dupa ce trecem la diversificare, bag o cura de slabire si un fitness si ma fac si eu fremoasa
.
cristina, eu m-am dus la sect 3 simbata sa depun dosarele, nu era nimeni la nici o coada, am depus f usor.
Ioana &
Miruna
Ioana75 spune:
M-ati lasat singura aici, asa ca fac si eu ca sofia, iau toate forumurile la rind.
Dar ce-am citit la ala cu bone iar m-a ingrozit: una care flosea rujul, parfumul, crema mamicii ... alta care se uita toata ziua la telenovele ... alta care isi aducea rufele si le spala acolo, pe apa, curentul si detergentul mamici
. Ce-o sa ma fac? Cristina, astept sa vad la ce te hotarasti, poate afli de o cresa particulara buna, sa-mi zici si mie, ca ma ingrozesc la gindul de bona
.
Ioana &
Miruna
jadi spune:
Halou halou!
Iaca m-am trezit si eu sa maninc ca altfel raminem fara titi. Fetelor si pe mine ma ia cite o durere de stomac noaptea dar nu maninc nimic. Iar dimineata pe la ora asta iau micul dejun, o mai pun pe mama si imi face fidea cu lapte si daca mi se face foame intre mese bag cite o canita de fidea. Am si eugenii asa ca imi reglez si nevoia de dulce.
Pe bb l-am vorbit de dimineata circa 1 ora ca sa il amin la mincare nu de alta dar azi noapte i-am dat sa manince la 2 ore si jumatate si mi-a vomitat si lapte si brinzica deci era prea devreme pentru masa, inca nu digerase masa trecuta.
Cu diareea noi ne-am reglat , am revenit pe kk bun si mustar si verzui si cu miros de iaurt... rideam de mama cind ducea pampersul la nas sa vada cum miroase kk, acum am luat-o si eu pe urma ei.
Azi avem de gind sa plecam in vijiala deseara, e ziua unui prieten si am de gind sa il las pe bb cu mama, sa mulg laptic ca sa aiba si daca putem sa ii facem baita, daca nu, o sa ii faca mama singura... nu am idee cum dar a zis ca se descurca. La fel si simbata, mai avem o petrecere si daca ne iese azi faza, incercam si simbata!
Am comandat la bblusul tau recipiente via de stocare a laptelui cu 57 lei fata de 80 cit erau la mothercare. or sa vina miine asa ca de miine o sa fac rezerve de laptic, acum sa vedem cum vor sta la frigider si daca se vor putea folosi.
In rest nimic interesant, doar un pic obosita dar nu foarte mult.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
nanadana spune:
buna dimineata la fete
fetelor puiuti vostri cit timp sughita ca Antoine al meu cind incepe il tine vreo 15 min ![]()
Ioana este groaznic ce se intimpla cu bonele ,am citit si eu mai demult se plingea o mamica ca trebuie sa-i faca mancare speciala pt ea
dana
poze