Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Am incercat alt link pt poze.... ma scuzati, dar de la mine mergea si precedentul, poate pt. ca de pe calculatorul asta fusesera postate pozele in webshots. Sunt in plin proces de batut sotul la cap sa mai puna si alte poze, mai noi. Sa il conving sa le organizeze mai bine... iese din discutie!
Si eu mananc dulciuri - cu greu rezist la ciocolata & co, dar nugaua, fiind "safe", dispare rapiddd! Oare devine lapticul dulce?!

Raluca, mama Radului
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Ioana , ai dreptate ,dar la Mihnea ochii au fost chiar de la inceput albastri .Si ce albastru ...Uite aici :

http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=344750227&photoID=433129806&security=VGhKgT

Gabi

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Buna fetelor,
M-am oprit sa semnez condica in graba.Fetitei noastre asta noapte i-a curs putin ochisorii.Merg sa ma informez ce trebuie sa folosesc.Fetelor de aici din U.S.A voi ce stiti despre aceasta?Soacra imi sugera sa-i pun doar putin laptic de la san.Voi ce ziceti fetelor?
Altceva ce sa va mai spun?!
Acel bunic al meu din Ro care avea 93 ani, s-a stins din viata zilele acestea si tocmai a fost ingropat. Dar aceasta este viata...unii se nasc,iar altii mor.Toti avem un inceput si un sfarsit al vietii.Noi oamenii suntem asa de trecatori...! Am terminat cu toate procedurile ce a implicat acest "eveniment",iar acum suntem fericiti deoarece stim ca el a ajuns in cer.
In ceea ce priveste fetitele noastre ,deasemeni suntem tare fericiti.
Ne sunt tare dragi.Pe cat este de greu uneori, pe atat este de frumos cu ele. Daca nu ar fi ele casa ar fi pustie.
Peste cativa ani as vrea sa vina in familia noastra si un baietel.Aceasta numai daca vom mai trai si Dumnezeu va vrea sa ne daruiasca unul.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Fetele, voi ati depus actele la primarie ptr alocatii ?

Maine vreau sa o trimit pe maica-mea, aveti idee trebuie neaparat sa se duca un parinte?

Ati avut negatie de la sectorul sau din localitatea unde a fost inregistrata nasterea copilului ?

De ex., Anca si Victor sunt nascuti la Giulesti si au certificatele eliberate de la sect 6 si noi stam in sect 2. E vreo pb ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Salutare salutare... iar mi-a adormit copilul inainte de baita... a mincat 13 minute si dus a fost... tare ii mai place la caldura!

Cristina ieri am citit pe alt site (parinti punct com ca linkul apare cu reclama) despre alocatii poate iti este de ajutor .Din cite stiu eu iti trebuie negatie de la sectorul 6 dar nu am idee pentru ce, alocatia aia unica sau cea lunara... poate te lamuresti din articolul respectiv, eu l-am trimis sotului ca sa rezolve ce are de rezolvat... sint bune si comentariile de jos de tot.

Eu sint asa un pic trista, nu am motive doar ca ma mai supar pe sot care vine foarte tirziu acasa, as vrea sa petreaca si el mai mult timp cu bb si cu mine. Acum e mama cu mine, ma gindesc cu groaza cind va pleca ce voi face singura cuc prin casa.
Socroshenia (vorba Ioanei) nu ne-a ratat nici azi, a venit de la cumnata si ne-a adus cadou un body cu mineca lunga parte peste parte, numai ca eu nu folosesc decit body-uri cu mineca scurta si pijamale peste. Celelalte lucruri imi sint total inutile, chiar si body-urile care se inchid in capse parte peste parte. Cele mai bune sint cele care se largesc la git. Trebuie sa imi fac curatenie in dulap ca imi crapa de lucruri si numai citeva le folosesc.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cristina, pentru alocatia aia permanenta a umblat sotul si a rezolvat. I-a trebuit negatie de la sectorul 1, ca fii-mea acolo s-a nascut. Si noi stam in sect 5. Pentru alocatia unica (in jur de 1800000) trebuie sa mearga mamica personal la primaria de sector cu o gramada de acte. Eu am fost luni si am rezolvat. M-au programat sa iau banii in decembrie . Tot personal. Asta e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc mult ptr raspunsuri.

karmenutza, exista vreo alocatie ptr al doilea copil ?

Jadi, te inteleg perfect, si sotul meu munceste pana tarziu.
Cand vine acasa, Victor apuca sa stea cu el vreo 30 min si atunci nu pot eu sa incep sa imi spun oful.

Asa ca ii comunic pb din casa pe email

Ne vom descurca si fara mame sunt sigura si fara soti.

Imi dai un telefon cand te simti cuc.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Cristina, nu mai este alocatia suplimentara pentru mamicile cu 2 copii. Acum este o alocatie complementara care se da celor al caror venit nu depaseste 1600000 lei pe membru de familie. M-am interesat la primarie tot atunci cand mi-am depus actele. Cea unica este mai mare daca ai 2 copii decat daca ai 1 copil. Asa am auzit.
Trebuie sa te duci in termen de 30 de zile de la nasterea copilului. S-ar putea sa fie cam tarziu. Totusi incearca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna seara fetelor

Norina si eu patesc la fel cu Antoine cind il pun in patut la fel zici ca vin pompieri asa urla ,eu am gasit o solultie ii dau ultima masa de seara la ora 21 in pat la noi ,bineinteles ca adoarme la san ,il mai tin un pic in pat cu mine si dupa vre_o 10 min il pun la el in patut si se mai trezestz dimineata

Marlen este bine daca manaci numai seara ,eu una manac tot timpul dupa ce ii dau lui Antoine si beau cred ca pe zi vreo trei litri de apa ,dar este normal nici o panica

Miflor mersi asa a fost cu scosul atelor niste piscaturi

dana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!
Cine danseaza cu mine? Mi-amintesc de cand eram bortzoasa ce petreceri mai faceam!
Multumesc Gabi si Marlena! Si eu zic c-ar trebui sa se faca un pic cald in biserica sau macar apa aceea sa fie calda!
Norina, o sa probez si eu cu genoflexiunile! Chiar, cele cu cezariana, cand avem voie sa facem ceva gimnastica? Ca si eu stiam de ceva cu 6 luni dar mi se pare cam mult...si eu mai am ceva burtica, ca de luna 3-4-5! Mai are cineva burta?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput