Mamici de septembrie-octombrie 2005 (94)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

haha, Ioana, mi-a placut faza cu consiliul medical! Sa-l intrunesti si pentru mine cu tema: Cand nasc si daca sa ma impacientez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Buna dimineata (acum ne_am trezit)

Carmi mult curaj si dumnezeu sa te protejeze maine

Tonnia nici o grija ca o sa vina bebita,eu una am nascut la 41 de saptamini (pt ca aici asa se da dpn maxim 41 de saptamini si 3 zile )

Gina sa-ti traiasca fetitele sint tare frumusele

Va multumesc fetelor pt aprecierele lui Antoine

danaAntoine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Neata fetele!
Hai ca acum apuc sa va scriu si eu, pana acum numai v-am citit.

Antonia, asha ca tine nerabdatoare sa nasc am fost si eu.
Eu ma si internasem , si cand ma intorceam acasa tot cu burta, ma apuca disperarea. Si Victor ajunsese sa ma intrebe daca voi naste pana la Revelion.
Gandeste-te ca este spre binele lui bebe sa mai stea in burtica, e tare bine ca bebe sa aiba greutate mai mare la nastere.
eu am avut si bebe de 2,900 si de 3,500 si pot face diferenta.

Noi suntem bine, a venit tanti dr pe la noi de dimineata si a concluzionat ca este totul ok. Anca a luat 170g in 5 zile, trebuie sa recuperam 'lenea' din prima luna
Acum mananca dupa san vreo 30g de Milumil la biberon.

In rest, suntem in cautare de nasi ptr Anca, nasii nostri de cununie si ai ei nu mai pot caci mama nasei e pe moarte.

Norina, dupa o groaza de nervi eu am rezolvat la serviciu, banii retinuti luna asta mi-i vor vira luna viitoare.
La indemnizatia de maternitate, nu se retin taxe: cas, asig sanatate.
Citeste si aici :
http://www.capital.ro/index.php?arhiva=1&a=21547&pid=30627&ss=all%7Call%7C01-01-2004%7C18-10-2005%7C0%7C1%7Ccalculare%7Ccas

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
http://photos.yahoo.com/cristina77g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Neatza fetelor!
M-am trezit si eu cam tarziu ce i drept, si doar ce ma laudasem ca nu mai pot sa dorm mult ca mi intru in program de mamica
Irina eu am auzit ca din contra, poti sa ramai imediat si ar fi cazul sa ne protejam
Ioana draga mea, ce mi place sa vad ca iti iubesti soacra la fel ca mine ...si faza ca inca il considera un copil...cred ca e ceva general la mamele de baieti, n ai cum sa le explici ca s barbati si rahaturile astea exagerate ne scot din minti pe noi.Nu ti transmite cat de mult te iubeste si ca tu esti cam rece cu ea? ..a mea nu scapa ocazia
Tonnia stii cum e?.."Relaxeaza te, si vei da cel mai bun lapte" Bebe o sa vina cand vrea el, si kiar daca ai colul beton, se poate deskide peste noapte...eu presimt ca mult nu mai ai
Mihaela si nepotelului meu i a cazut parul cand era bebik, si ia uite l in poze ce stuf are in cap acum. N ai de ce sa ti faci griji
Multi pupici la mamici la la burtici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetelor,
mi-e la dr cand mi-a masurat burtica acuma luni nu a fost mai mare cu nimic, adica nu a crescut intr-o saptamana. Dar la kg am cantarit cu 500 grame mai mult. Bebele a luat in greutate?
Bebele ia in greutate cam cat pe sapt, cel mai putin daca sta in burtica?
Vreau sa nasc odata!!!!

Vero
39+3 AMR 5 zile

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Neata!
Am pus internet la mama si asa pot sa fiu cu voi.
Am fost la control cu soldul si m-a enervat medicul ala de numa. A dezbracat-o, i-a facut manevra Ortolani, a zis ca nu i se pare ca ar avea ceva, dar pliurile inegale sunt o problema si sa facem ecografie. In 3 minute m-a expediat si mi-a cerut 300.000 lei/zonsultatie. Jecmaneala curata!!!!
Maine am programat-o la ecografie, la cel care mi-a fost recomandat prima data si care o sa ma coste 950.000 lei, dar decat sa ii fac radiografie....
Ii dau indata papa, mergem apoi la plimbare. Va citesc deseara, ca nu am apucat acuma.
Va pupicesc..

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hilde, cica bb ia cam 30-40 gr/zi dar dupa sapt 40 n-ar mai lua asa de mult.

Codruta, cum e manevra aia?

latrishia, parca si vad reclama aia!

Cge, eu cred ca tu tot timpul razi cu Victor al tau!

, 39++, AMR 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tangerine spune:

salut fetele

in sfarsit am si eu timp de intrat pe net
Maria e un copil cuminte ca toti copii:) acum ne-am facut mare si tipam doar cu motiv: daca ne e foame, daca facem kk, daca tragem basini (ea nu are colici, dar are gaze sau asa se manifesta colicii la ea) si daca ne cade suzeta din gura

am scapat de pb cu buricul, da a trebuit ars cu nitrat; insa in continuare avem pb cu ochisorii, oricat ii curat cu ser si cu picaturi din alea fenil nu stiu cum; o sa mergem la doctor sa vedem ce zice

mancam cu placere vigantol, bonisan, glicerina si ce ne mai indeasa mama pe gura; daca e de mancare, e bun; si bineinteles milumil

eu nu ii dau nimic altceva in afara de lapte si intentionez sa fac asa pana la macar 4 luni (6 luni dupa opinia altora-o sa vedem); nici ceai, nici altceva; si ii dau sa manace cat vrea si cand vrea; da e fata buna si mananca la minim 3 ore; seara se mai intampla sa manace din ora in ora de 2-3 ori; avem deja 4100 g si 53.5 cm; si dormim noaptea de la 12 la 4 sau asa ceva

in legatura cu vaccinul de 2 luni, il vom face pe cel de la glaxo-cred ca se cheama hiberix, da nu bag mana in foc; e 1.8 mil; iar la 4 luni e 1.5 mil si la 6 luni tot atat; sa speram ca nu da reactii nasoale daca tot costa atat; asa ca pregatiti-va buzunarele...

avem poze aici:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramonaoros/album?.dir=3ca7

ioana, cum folosesti tu landoul chicco pt masina, pt ca intr-adevar se poate fixa in spate insa-al meu cel putin-nu are si curele de fixat copilul in el, asa ca nu fac mare afacere si folosesc scoica

ramona

Ramona 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna fetelor, nici o nastere? Am impresia ca va cam delasati!

Bine ai venit Ramona, frumoasa fetita... seamana cu tati sau doar mi s-a parut? Vezi ca apari cu 32+ la semnatura.

Bb nu a dormit de la 9 juma si acum dupa 10 minute de supt a capotat, e in patut dormind. Si eu care spuneam ca il scot afara... mama se bucura ca termina si ea mincarea intretimp.

Am avut aseara niste dureri de stomac, aoleu... eu, nu copilul! Mama tot insista ca am colici, asa o fi! Dimineata m-am trezit infometata, bb la fel dar el a mincat primul ca e sef in casa asta... am reusit sa il adorm in patul nostru si cind sa il mut in patutul lui, parca il pusesem pe ace, asa ca am stat la teve asteptind ora de papa.

In rest nimic nou...

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Irina facem botezul sambata pe 29 octombrie deci in aceeasi zi ..initial am vrut sa facem pe 5 noiembrie dar mi-e teamaca se raceste prea tare afara si vreau sa termin cat mai repede.

Norina eu tocmai am fost la biserica duminica pentru molifta de 40 zile.

Jadi am patit si eu ca tine, in prima zi cand am venit din spital Alexandru a adormit pe la 19 si nu mai misca deloc nici dupa 2 ore..nici ciupit, nici nimic si am cam facut o criza crezand ca are ceva.

Astazi se pare ca Alexandru papa din ora in ora si cate putin ..o fi dorind sa se incalzeasca..acum sunt 18-19 grade in camera.

Marlena & Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput