Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hello burtici!
in sfarsit, va scriu si eu de acasa!!!
pana la sfarsitul lunii sunt in concediu de odihna, ma mai duc 2 zile la inchiderea de luna, si dupa aia prenatal!!!
am reusit sa mai pun niste poze in album, la anda cu burtica, dar sunt vechi, de la 27s.
am pus si cateva poze facute cu aparatul nostru la nunta, sper sa nu va speriati de mine, cata m-am facut... ofof

xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Neatza!
si eu am avut o noapte semi-alba sau, ma rog, gri!
Dupa ce ca m-am culcat pe la 1 jumatate, la 4 m-am trezit sa merg la baie si - cum se intampla de vreo saptamana incoace - s-a trezit si "dumnealui" si la revedere somn! Pana la 7 am stat cu ochii in televizor, timp in care bb Stefan si-a facut nu stiu ce program de miscat prin burta. Patiti si voi din astea? Inteleg sa mergi noaptea la baie, dar se trezeste de fiecare data???. Si am impresia ca si loveste mai cu forta noaptea (stiu, e doar o perceptie) dar cat sa nu ma lase sa mai adorm...

Lavi02 Ma bucur ca ne dai vesti despre Lavi si Mirela!
Am si eu un mesaj pt Silvia:
kauywyye!!iawu?kihawdhgd!ksh@iidjsoi

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 31+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

aseara am fost la medicul de familie... foarte bine dispusa fata! adica doctora. cum ma simt... cand am termenul... ii zic, da'; comentez ca ipo simt ca nu mai e asa mult, vine mai devreme... se uita si ea la burtica mea... si ei i se pare ca e cam coborata, si nu mai e mult...
la analize... pai zi-mi ce vrei sa-ti dau. he he, fara comentarii, tot pe lista. m-a intrebat daca mai am si altceva de facut, i-am zis de cultura de col... pai... la atatea saptamani ...??? dar daca asa a zis gine, el are dreptate!
saptamna viitoare la analize deci, ultima runda de sange pe sarcina asta.
am avut noroc si cu laboratorul... alea s-au uitat la burtica mea... nici macar nu m-am mai certat cu ele pt programare, care suna cam asa "cand puteti dumneavoastra veni, L, Ma sau Mi"... da nu-mi vina sa cred... am venit acasa zambind. asta dupa ce mi s-a oferit si locul in metrou!!!

Cristina 33+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Xandra ce bine te prinde culoare rosie ! Mie cel mai mult mi-a placut poza "burta'n burta" din dormitor!

Cristina asa zile sa tot ai, nu? Mai vine si randul nostru sa ne bucuram de starea asta, ca motive de plangere chiar gasim repede, nu trebuie sa le cautam prea mult. Sa te tina norocul tot asa!

Tania & www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">BB Stefan 32+

Varsta BB Stefan
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

tania, merci, esti prea draguta, iar poza burta-n burta ma oftica cel mai tare, acolo se vede in cel hal m-am facut eu si cat a slabit barbata-meu.

xandra

pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Fetelor nu prea am apucat sa va citesc caci parca nu mai am stare nici sa stau pe Net.Ieri am tras o sperietura si eu si sotul meu cand la monitorizare BCF-ul lui bb a scazut brusc f. mult.Nu-mi venea sa cred cand vedeam ritmul in care cobora. Deci, dimineata m-am internat in spital m-am dus la direct la monitorizare BCF unde era o doctorita f. tanara, m-a pus pe aparat, eram culcata pe spate, totul a fost OK ritm normal pana la un moment dat cand totul a luat-o razna...BCF-ul coborase pana spre 60, la un moment dat revine doctorita in salon, se uita la rezultat..vad ca se cam sperie, ma intoarce pe partea stanga, iese din salon , se intoarce cu un rezident, se uita si acela la BCF care incepuse sa-si revina.Se uita unu la altu si ma intreaba daca am contractii, eu chiar avusesem una Braxton-Hicks-nedureroasa (simteam cum mi se intarise toata burtica). Se decid ei sa ma trimita cu un etaj mai sus la monitorizare contractii, eu m-am speriat si atot repetam ca poate ar trebui sa merg prima data la doctorita mea sa0mi spuna ea daca e cazul.
In orice caz la reactiile pe care le-au avut cei doi medici rezidenti am avut senzatia ca nu mai am mult si nasc...ma gandeam ce draq ma doare de cateva zile burtica si spatele mai tare, am o senzatie din aceea ciudata ca m-as dilata da' nici chiar asa.
Pana la urma rezidenta ma ia de brat coboara cu mine la eco, doctorita mea nu era acolo, se duce o cauta, ii lasa rezultatul de la BCF si-mi spune sa nu ma misc de acolo pana ce nu vine doctorita mea. Va dati seama ca nu mai rationam, l-am speriat si pe sotul meu care deja se gandea sa se intoarca la Dej, sa-mi aduca ce mai ramase acasa (hainele lui bb si ale lui, ca bagajul meu era in masina) plus banii pt. operatie. Pur si simplu nu mai rationam...abia asteptam sa vina doctorita, apare in sfarsit, intram la eco, unde bineinteles earu o gramada de studenti si rezidenti care se uitau la bb al meu pe eco. Imi face eco, totul pare a fi OK, placenta e maturata tot 2/3, lichid amniotic suficient , pozitia tot OID-P (m-a distrat faza in care le-a zis celor de acolo ca bb tocmai se pregatea sa faca pisu).
La final m-a asigurat ca nu nasc...inca, dar rezidenta m-a lasat prea mult pe spate si din cauza asta a scazut BCF-ul atat de mult, mai ales ca dupa ce m-am intors pe stanga totul a revenit la normal."S-a speriat rezidenta"- imi zice doctorita si te-a speriat si pe tine, nu trebuia sa se intample. Pana la urma ca sa nu ma mai lungesc concluzia e ca se pare ca bb e "copt" si miercurea viitoare raman in spital, mi-a spus sa vin cu bagajele pregatite. Deci sper ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare sa-l tin pe bb in brate.Daca ma internez miercuri probabil joi-vineri o sa-l vedem in sfarsit pe bb. De cand stiu chestia asta ma simt , am sentimente amestecate , parca n-as vrea sa iasa, parca as vrea sa iasa. Imi dau seama acum ca nu sunt inca pregatita pt. marea intalnire.

Hai ca m-am intins, mai incerc sa va scriu cand ma mai linistesc.

Mandy, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

hai, mandy, te lasa curajul acum la final??? pai e frumos?? o sa tii in sfarsit in brate minunea mica din burtik si pe tine te apuca frica!!! hai-hai, ca mult a fost, putin a ramas. iar greul abia acum incepe... si nu dureaza decat vreo 30 de ani!!

abia astept stirile cu primul bebelus...si primul mail oficial de la nov_dec_2005 , nu??

io chiar ca incep sa nu mai am rabdare... azi facem si noi 34 de saptamani, si mai avem cel putin 4...

Cristina 33+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Buna gravidutelor!Revin si eu pe forum dupa o absenta de 2-3 saptamani!Nici macar nu am timp sa citesc subiectele anterioare, din pacate!In sfarsit am intrat in concediu si ne-am mutat la Bucuresti.Am avut-o pe mama cu mine si intr-o spatamana am pus casa la punct.Am fost la doctor si totul este OK.Saptamana asta am inceput cursurile prenatale la o fundatie prin Dorobanti si este super cursul.In pret intra si un masaj gratuit pe saptamana pana la sfarsitul lauziei, sunt destul de multumita!Sper sa am timp sa stau mai mult pe forum !
Pupice si sarcina usoara!

Ilenutza, 31, baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Cine ma inscrie si pe mine pe listuta voastra de viitoare mamica de papusica pe 14 noiembrie......daca nu e grabita si vine mai repede36+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Fetelor, mie asa somn mi-e de cand m-am trezit de-mi vine sa ma pun pe jos si sa ma culc. Doar ca e femeia la curatenie si mi-e jena sa zac in pat, desi ce face ea nu pot face eu, ca de aia am chemat-o si o platesc.
Mandy, stii doar ca va fi bine, te cred cu emotiile, te-am simtit si ieri la telefon ca e mare stresul, hai incearca sa te linistesti ca nu-i face bine la bebelica si nici tie.
Cristina, cate "runde" de sange ti-au luat astia? Ca eu stiu ca de 2 ori se fac analizele, si dc totul e ok si te alimentezi cum trebuie e suficient si doar 1 data, eu asa ma facut.
Tania, si eu merg la pishu intre 4 si 4.30, e deja ora fixa, si apoi cu greu adorm. Si daca adorm mai devreme seara ma mai trezesc si pe la 2 si mai dorm de pe la 3. Iar la 6 fix e ca ceasul fata mea, incepe sa dea din labutze pana ma trezesc de tot.
Oricum se stie ca in ultimele 2 luni se doarme putin si prost....
Lavi02, asa e cu 4D-ul cum ai spus tu, am vazut in documentarul ala de pe NG. Pana si mimica i se vede.
Monet... care dintre noi mai are oara rabdare sa-si vada copilul? Ca uite cum asteptam primul bebe din grup, cum mergem la control si speram sa ni se spuna ca mai avem putin, ne analizam toate senzatiile de parca ar fi iminente de nastere, cu cat se apropie clipa cu atata creste nerabdarea. Eu am inceput sa am tot felul de stari de emotie, mai ceva ca la examenele grele.
Si eu am fost ieri tare dezamagit cand mi-a spus cam 10 zile AMR, ma gandeam ca dc tot am inceput cu fel de fel de dureri sa nasc cat de repede :))
Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput