Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Cine ma inscrie si pe mine pe listuta voastra de viitoare mamica de papusica pe 14 noiembrie......daca nu e grabita si vine mai repede36+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Toata lumea imi spunea ca ultima perioada va trece cel mai greu.Nu vroiam sa cred dar este adevarat.la voi cum e? Eu nu mai am rabdare pana pe 14 nov. si as fii cea mai fericita sa vina mai repede ptr, ca acum oricum nu mai e problema...uffff...nu mai am rabdareeee
Va pupik
36+3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ripley, e a patra runda de sange. prima si asta is complete, celelalte au fost partiale.

Cristina 33+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

ancaloredana, bine ai venit
cristina, mi se pare mult, totusi :)
maaaare liniste azi prin zona, sa speram ca in schimbul II se schimba starea

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ripley, Cristina, chiar ca sunt emotionata si acum si mi-e si frica, ca eu sunt chiar o fricoasa de felul meu, parca nici acum nu-mi vine sa cred ca miercuri voi ramane in spital si ca bb va sosi in sfarsit. De ieri parca il simt agitat, o fi "inteles" si el verdictul? Agitat in sensul ca il simt miscand mult mai des decat a facut-o in ultima vreme.
Ripley, o sa iti transmit nr. meu de Orange, zilele acestea voi cumpara cartela, cartela de Connex de la serviciu o s-o las acasa ca ma mai suna clienti si as vrea totusi cat sunt in spital sa fiu mai linistita. Noi nu vom avea acces la Net in perioada in care stam la Cluj asa ca o sa incerc sa-ti dau tie de stire cand bb va fi "sosit".

Anca Loredana, bine ai venit la noi, sa stii ca mie mi s-a parut ca aceasta ultima perioada a trecut mai repede, uite nu-mi vine sa cred ca saptamana viitoare voi naste.

Mandy, 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Mandy, ai sa vezi ce bine iti va fi cu copilul la san, ai sa uit de toate temerile.
Cu placere am sa anunt eu ce se intampla cu tine, astept un sms sau sa ma suni pt noul nr, pe orange te pot suna si eu lejer serile dupa 8 ca am minute la greu.
Oricum, m-am si gandit sa-l invat pe marius pe DC si sa-i dau parola la adresa de yahoo, sa va anunte mai usor cand se intampla minunea. Mi se pare cel mai simplu, ca in sms pot scrie doar ca s-a produs si suntem bine, asa mai poate da si el un detaliu.

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai unde erati fetelor cucuietelor mai devreme? Cam tarziu va treziti? Mai devreme bantuiam singura pe aici...

Tania pt mesajul catre Silvia. Dar daca i-l arat o sa ma intrebe ce scrie acolo. Las ca inventez eu ceva, daca nu cumva imi trimiti tu si traducerea...

Mai devreme te-am sunat de pe telefonul sotului (pe la 2) dar n-ai raspuns. Eram la cumparaturi de scaun de masina pt bebe si ma uitam la ala Graco (care e 4.6 milioane, cat ati dat voi pe tot carutul, stiu, dar era pretul asta la un mag scump, Loris, au mai vorbit fetele de aici, inclusiv Andei i se pare scump asa ca iti dai seama cat de scump e! ; plus ca nu tin sa fie Graco ); asa deci: voiam sa te intreb daca se flexeaza cumva spatarul, adica poti sa-l aduci in pozitia culcat? Pentru ca pana pe la 4-5 luni n-ai voie sa-l pui pe bb in fundic, iar sa-l duci cu masina tinut in brate e ilegal. Deci ce solutie are politia la chestia asta?!?!? Inginerul de sotul meu a tot studiat scaunele de la mai multe firme si la nici unul nu se putea regla unghiul scunului. Dar poate nu stim noi bine....

Chiar, ce-o mai face Anda? Anda, sa mai intri pe la noi! Si sa ne mai scrii , macar 2 vorbulite, sa stim ca esti bine atata cat se poate!

Mandy chiar ma gandeam la tine acum in drum spre casa. Morala e ca intr-adevar nu e bine pt bb sa stam prea mult pe spate! Rezidentii astia sunt pericol public, zau, cel putin o buna parte dintre ei! Bine ca bb e bine; fiecare dintre noi are sentimente amestecate, oricum, o emotie e in sufletul fiecareia.

Ripley si eu m-am intepat fix de 2 ori. In trim I dr mi-a scris pe hartia cu multe analize - sarcina l a III-a, iar pe cea cu cele mai speciale sarcina 12 saptamani si a zis ca atunci sa le fac. Asa ca eu le-am facut pe toate in calup la 12 saptamani. Iar acum am repetat HLG-ul si glicemia din sange, doar atat!

Am cumparat si eu o hainuta groasa - sac de dormit dulce foc din Cora, cred ca e cel la care se referea Dienuta, numai ca eu am luat roz inchis si 2 suzete Nuk, una de latex si una de silicon, sa vedem care i-o placea [amorezat]. O sa mai iau o hainuta cu adevarat groasa, de iarna, mai incolo. Asta nu are manusi si e mai subtirel, numai bun peste 2-3 saptamani cand nasc eu

Dienuta zicea ca are probleme cu net-ul in Crangasi si va intra mai rar. Mie mi-e dor de ea!!!!

Xandra ai fost o nasa frumoasa, eleganta si fericita, ce daca mai rotunjica?! Esti mai implinita decat mireasa, nu? Ea n-are in burtik!

Ancaloredana bine ai venit!

Va pupic, merg dupa Silvia la gradi si de acolo in parc, ca e tare frumos azi!

Lavi02 36+ (si cate kg nu va mai zic pt ca din cauza invatatului a ajuns consumul de ciocolata la cote alarmante la noi in casa, macar acum... sa n-o mai vad!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Ancaloredana, bun venit! Daca inca nu esti pe lista, cel tarziu in subiectul urmator vei aparea, mai da-ne date despre tine: varsta, locatia, si eventual sex si nume bebe.

Lavi 2, pana la urma, cu atata sustinere, ai reusit. Doar putina sansa a contat, sa-ti fie cu noroC!

Noi am fost ieri la control, si suntem bine, doar ca nu sunt dumirita cum se masoara DBP, ca doctorul meu a masurat cam pe diagonala si a iesit 92mm cea ce avanseaza sarcina cu vreo 3 saptamani, iar la lungimea femurului avem o masuratoare similara.
Toate durerile pe care le-am "raportat" se inscriu in patologia normala asa ca le-om duce cu zambetul pe frunte pana la capat.

Nu stiu ce-a fost azi noapte dar si eu am stat cu nasul in tavan o vreme. N-am mai avut insomnie de vreo saptamana insa azi noapte a fost prima data cand m-a luat si cu foame, asa ca la 2 m-am prezentat la bucatarie, am citit si un ziar cu ocazia asta. Cu stomacul alimentat am reusit pana la urma sa adorm.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

tot la servici sint, dar azi plec mai repede, pe la 1pm, si sper sa pot trage un pui de somn de dupa-amiaza ca zi noapte m-am luptat cu o senzatie de greata si crampe la stomac. nu stiu ce-oi fi avut. acuma-s bine. ba chiar, nebuna de mine, am mincat o para!

bun venit, ancaloredana! o nastere cind o vrei tu si usoaraaaaaa!

alexandrina, scaunele de masina nu sint complet lasate pe spate, au asa-numita forma de scoica si copilul trebuie pus pe scaunul din spate (daca se poate la mijlocul banchetei), cu fata spre parbrizul din spate.

mandy, uaaaa, ce fain de tine ca ai o certitudine. saptamina viitoare, pe vremea asta, bebe va fi 'sosit'!!

bic, din cite stiu eu, aia a fost (singura eco!!!) una 2-D. de ce sa nu se vada miscarile? se vad, in doua dimensiuni, chiar ca la televizor, nu?:) doamne, cita emotie am, oare o fi bine fata? e intreaga? e sanatoasa? ... ca eu de la ale ei 19 saptamini, n-am mai vazut-o!! multumesc de 'compatimiri' si intelegere... la fel, tie iti multumesc, lavi02

va pup, fug sa-mi termin treaba la microscop ca sa pot pleca acasa....

mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (38+)

www.seansimon.com/september2005.htm" target="_blank">SEPTEMBRIE - CU POZE NOI

www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Anda sper ca esti bine!
Xandra te prinde foarte bine culoarea rosu, mi-a plact mult toaleta ta; ai fost o nasica pe cinste!
Mandy tin pumnii sa-ti treaca emotiile.
Ancaloredana bine ai venit!
Alexandrina felicitari ptr. un bb avansat , inseamna ca ii merge foarte bine !

Fetelor eu sint tristutza , ieri am avut parte de niste emotii neasteptate:
*In lunch am luat de la un magazin o revista despre alimentatia vegetariana si am citit parerile mai multor renumiti artisti – vegetarieni- care isi exprimau reprimarea vis-ŕ-vis de trauma psihica la care sint expuse animalele inainte de a fi taiate, erau si niste poze care mi-au lasat un gust amar, mi s-a facut rau de la stomac citind un articol cu titlul “v-ati putea minca cainele sau pisica pe care ii cresteti si care va sint prieteni??? Cumplit! Deocamdata nu ma pot atinge de carne si numai cind imi aduc aminte ma apuca greata si groaza.
Am fost vegetariana citeva luni bune in urma cu cativa si m-am simtit excelent; eram vesela, plina de energie, numai ca, din cauza consumului excesiv de morcovi si mere mi se cam schimbase culoare la fatza ( devenisem cam galbejie-morcovie) si toti cei din jur se intrebau daca am cancer sau vreo boala incurabila …la insistentele familiei ( ca devin anorexica si ca arat ca un om bolnav, a trebuit sa renunt).
Am incercat sa-mi conving sotul sa devenim vegetarieni si el mi-a spus ca nu vrea sa manince ierburi si sa-I creasca urechile ca la iepuri ( el fara carne nu poate si il inteleg).
*Tot ieri am descoperit pe forum un subiect mai vechi care te indrepta catre un link cu niste imagini teribile si tulburatoare ( s-au facut avertizarile de rigoare, cine sta prost cu inima sa nu se uite ), imagini ce expuneau foarte grafic cum arata bebelusii avortati. Acele imagini m-au dus cu amintirea in urma cu ani, cind am fost la o clinica particulara pe la Cutitul de Argint unde dr. mi-a spus ca intarzierea cm este datorata unei puternice racelei si mi-a dar o reteta cu penicilina injectii; in urma acelor injectii finalul a fost tragic; m-am trezit cu niste contractii puternice intr-o noapte, cu sangerari masive, am expulzat un mic bb – imi aduc aminte ca ma uitam buimaca si infricosata la bb si nu puteam crede ca am avut o viata in mine - si in final m-a luat salvarea. La spital era de garda chiar doctoritza in cauza – in care avusesem atita incredere si a carei consultatie nu a fost deloc ieftina!!- care mi-a spus cu un ton rece “ ah, da, ai fost la mine, deci nu era raceala, ci sarcina…maine te chiuretam”.
Nu va spun prin ce-am trecut dupa…este de domeniul trecutului si incercam sa uit. Dar uite ca ieri, imaginile acelor bebelusi avortati m-au tulburat intr-atit incat, efectiv, mi-este frica sa mai intru pe forum (stiind ca exista subiecul acela si imaginile).
*Dupa serivici am plecat sa ridic niste merdenele si savarine pe care le comandasem de la un laborator de cofetarie si acolo am dat peste o doamna cam la vreo 70 de ani care avea chef de vorba si intr-o doara m-a intrebat “daca este primul bebe, daca stiu ce este, cum ii voi pune numele,etc. “ si la un moment dat de unde sint din tara…i-am spus ca din Bucuresti si din vorba in vorba, am descoperit ca am fost vecine de scara. Din cartierul respectiv noi ne-am mutat cind aveam 4 ani si amintiri prea multe nu pot spune ca am, dar doamna respectiva m-a intrebat la un moment dat “mai erai acolo cind s-a aruncat fata aceea de la etajul 10?” ; aveam 3 ani cind s-a intimplat nefericitul eveniment, aveam o copilarie lipsita de griji si chiar moartea bunicului meu - la care tineam mult- nu m-a afectat prea tare fiindca ai mei m-au tinut departe de realitate si mi-au spus pe un ton cat se poate de natural “bunicul este in ceruri , linga ingerasi si ne priveste de acolo ”.
Imi aduc aminte ca linga blocul nostru au venit multe masini ale Militiei, Salvari, ca noi, copiii, eram buluc acolo, curiosi sa vedem ce se intimpla, imi aduc aminte de forma corpului desenata cu creta, de multe benzi galbene care interziceau trecerea, de femei care-si smulgeau parul din cap…cert este ca atunci, la 3 ani, am descoperit ca moartea este ceva ce aduce multa suferinta celor care ramin in urma si universul copilariei mele a fost puternic zdruncinat. Mi-am dat seama ca sintem atit de fragili si in fata mortii nu putem face absolut nimic.
Ieri a fost ziua in care mi-au revenit in minte imagini si amintiri inmagazinate undeva, intr-o cutiutza ascunsa, a fost ca si cind cineva a apasat pe un buton si totul a revenit la suprafata.
*Ajungind acasa, am mai auzit o alta veste nu prea imbucuratoare ptr. mine; prin perioada cind eu voi intra in prenatal sotul meu va fi plecat in delegatii, cam pina pe la jumatatea lunii decembrie. Eu ar trebui sa nasc pe la sf. Lui nov. inceputul lui dec. si eram foarte senina si calma stiind ca imi va fi alaturi. M-a intrebat daca vreau sa renunte la aceste deplasari dar nu sint de acord, sint implicati oameni,contracte, bani, prea multe. Ar mai fi varianata sa ma duc cu el, sa fim impreuna, tot voi fi in prenatal, dar nu ma vad stind singura intr-o camera de hotel, de plimbat pe la magazine cat ma voi putea plimba, asa ca am renuntat si la ideea asta. Deja imi facusem in minte scenariul; atunci cind imi va veni sorocul, ma va lua salvarea ( aici vin repede, nu-I problema si eu oricum stau la 5 minute distanta de spital) dar in loc sa ma concentrez la nastere ma voi concentra la sotul meu, care mi-a spus ca va veni repede, imediat ce-l voi suna. Pai cum sa stau linistita cind voi stii ca va conduce citeva ore ca sa ajunga pina la mine, in conditiile in care s-ar putea sa fie polei, zapada, si cele doua ore distanta sa fie 3,4,5? Si parca vad un sot venit de pe drum obosit, gafaind, si imaginea asta nu-mi place, preferam sa fim impreuna de la bun inceput…dar asta este acum, ce sa mai zic!
Si uite asa, dragele mele, ieri a fost o zi traumatizanta ptr. mine, incerc sa-mi revin usor-usor, inca sint marcata de evenimente, inca ma tot duc cu gindurile in trecut, stiu ca vor trece, trecerea timpului isi va spune cuvintul.

tuturor,
Ina si bebelusha cea trista 33+

Mergi la inceput