Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor ,

Ripley , eu eram cea care spunea ca la 32 de saptamani are deja 2.500kg , m-ai linistit un pic ( pentru ca aici doctorita spune ca incepand de la o anumita greutate iti fac cezariana , si eu as vrea sa nasc natural )
Alina , spuneai ceva de masurat oasele bazinului , si mie o sa trebuiasca sa mi le masoare ( fiind prima sarcina nu au antecedente pentru a compara ) si la fel se face cu mana si daca este vreo nelamurire te trimit la eco
Mirela , speram ca esti bine , cu bb sanatos si mancacios
Fetelor , eu noaptea nu dorm deloc , ma uit pe pereti tare as mai vorbii cu tine ina ( dar din pacate nu am internet acasa )
Ma duc si eu o fuga sa vad pozele voastre si o sa incerc sa adaug si cateva cu mine ( dar dinainte de sarcina , pentru ca toate celelate sunt pe laptop , acasa )

33 astazi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Monica, stai linistita, eu sunt sigura ca fata mea a trecut de 3,5kg, dc acum 2 sapt (la 34) avea 3,2 si nici prin cap nu-mi trece de cezariana. Cezariana este o operatie, pt cazuri limita sau mamici cu diverse probleme, copil pozitionat prost, nu se face la copii pana in 5 kg dc totul e ok.
Vara-mea a nascut normal si fara probleme copil de 4,5 kg si 60 cm, si mai uita-te si tu la mamicile mai mari sa vezi ce greutati au copiii si cum au nascut. Si atunci vei fi si mai linistita.

Ripley

Ripley
http://community.webshots.com/user/ripley_ripley2003

Mergi la inceput

Pozele le-am pus , dar nu reusesc sa schimb numele
help !

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

fetelor!
am revenit si eu dupa ce ieri am stat vreo 8 ore pe un joc de strategie si nu am mai avut chef de nimic altceva. ma gandesc si ca "dupa momentul zero", nu mai zac eu la PC. Dar ai am ajuns la un nivel foarte complex al jocului si am . Se pare ca nu tine nici placa video, nici hardul, nici nu am nr de rami curespunzatori. asa ca m-am lasat pagubasa.

Dar nici pe aici nu prea a fost activitate - cred ca suntem codasele site-ului. Ca vad ca mamicile cu bebei din sept-oct au o logoree...

Eu am reusit sa pun o mai veche in contul comun, cu burtica deocamdata. Poate reusesc sa scot si niste instantanee din eco 3-4D. Daca nu, il astept pe Doru sa vina dupa amiaza de la serviciu.
cristinamh am reusit sa intru si eu azi pe YM ca sa chatuiesc cu Doru. "Foarte tare" si foarte nou ptr mine... Dar niciodata nu e prea tarziu.

Ieri nu stiu ce a avut net-ul - dar parca si voi va plangeati de acealasi lucru, nu? am incercat sa-mi fac album - nu voia sa mearga nici batut. In plus, in contul de mail pe Yahoo apareau niste semne...

Asa ca mai lucrez la albume, poze...

Felicia 32+ si bebe strumfitza

Mergi la inceput

fee daca e vorba de poza de pe contul comun, aceeasi problema am avut-o si eu. asa ca am deselectat celelate poze, am sters-o pe a mea - la edit e comanda delete selected picture. am redenumit poza in Explorer si am pus-o din nou pe site.

Mergi la inceput

Gata , am reusit !
Ripley mersi , eu de exepmlu de trei saptamani nu am mai pus nici un gram pe mine si banuiesc ca totul s-a dus la junior ....
Deci daca continua asa ... sper sa se opreasca

monica

Mergi la inceput

Felicia74 , mersi dar am reusit si nu a fost nevoie sa o sterg si sa schimb numele in explorer ( te duci si faci check photo si apoi chiar langa add photo ai si optiunea edit care te duce la renamed selected si o schimbi asa )

Frumoase burtici mai aveti fetelor

33 astazi

monica

Mergi la inceput

aha, mersi, e bine de stiut ptr data viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Pentru poze: salvati poza in computerul vostru, cu titlul cu care vreti sa apara pe cont, inainte de a o incarca. Asa e cel mai simplu.

Azi m-a sutuit fetita draguta de nu mai pot. Nu stiu cum simtiti voi miscarile lui , dar ce am simtit eu azi in continuu e deopotriva amuzant si ciudat. Am simtit efectiv minutze prin burta. Daca apasam mai tare pe locul respectiv, se simtea clar o gilma ascutita. Am zis ca acusi-acusi o sa iasa prin burta, ca in visul meu de mai demult.
Agitatia ei de azi e vreun indiciu? Sau pur si simplu e maricica si nu mai are loc?

Ma simt din ce in ce mai obosita si vreau sa nasc odata. Sint destul de multumita ca am cam terminat toate pregatirile. Mai am de cumparat monitor, umidificator, patut/saltea/cearceafuri, baita si pampersi pt. nou-nascuti si am terminat. Din care baita si pampersii sint urgenta, restul pot sa astepte. Marea victorie in domeniul oridinii este ca mai am doar vreo 6 cutii in garaj!

Nu am reusit sa pun carutul la loc (scosesem tot ce putea fi scos ca sa spal), asa ca daca il voi folosi, voi folosi doar cadrul pentru ca pot pune scaunul de masina in el, iar cind se face bb de stat in popou imi iau unul nou si frumos.

Sa-mi spuneti daca si voi simtiti minutze!!!

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

si sa nu uit...mai ce se mai poarta gravidutele shic!!! Mi se pare ca toate aratam traznet! (hi-hi, ce lipsa de modestie.)

DPN 31.10.05

Mergi la inceput