Mamici de mai-iunie 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

mamaluidavid ai incercat sa maresti sensibilitatea monitorului spre maxim?
Sau o alta varianta, asa cum era si in reclama de la buburuza.ro exista obtiunea cu doua placute sub saltea conectate una de alta care acopera ca raza de actiune tot patutul. Special ptr. varstele cand incepe sa migreze. Oricum riscul mare de sufocare este pana la 6 luni.

NewMami & Patrick Ryan

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;28/st/20050613/n/Patrick+Ryan/k/791d/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

NewMami multumim pentru sfaturi!mai vrem,mai vrem! sa-ti traiasca baietzelul si sa se faca mare si voinic!iar tu mai ramai printre noi ca tare bune mai sunt sfaturile tale!
july_g intra pe www.community.webshots.com si inscrie-te apoi iti vor trimite un link in mail sa-ti activezi contu si dupa linkul ala iti creezi propriul album si poti adauga poze din calculator!ai scanat poza?multa bafta!hai ca vrem si noi sa vedem bebelul!
shoricutza felicitari pentru analize!!!
ti-am zis ca o sa fie bine!!
laurici iti tinem pumnii azi la eco!sa dea Dumnezeu sa fie bine bebele tau! virgi are dreptate nu mai gandi negativ si nu mai spune cuvantul ala oribil!!!bebe are nevoie de tine!sa ne spui ce-ai facut!asteptam vesti bune!
magghyc tu ce vesti ne mai dai?cum te mai simti?speram ca esti acolo cumintica in patut! si mamica si bebelul! poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io12+ si din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

burticoaselor, neatza !
laurici, sa de a dumnezeu sa vii cu vesti bune, desi te integ cand spui ca eshti pregatita pt orice...

Si eu aveam probleme cu Utrogestanul, mai ales cel luat peste zi, caci seara ramaneam in pozitie culcat si era mai ok...nu prea ai ce face, atractia gravitationala!
Acum am renuntat la Utrogestan, am avut de ales intre 4 pastile de Utrogestan/zi si 2 injectii cu Gravibinon /saptamana. Am ales injectiile, am inteles oricum caci sunt mai bune...

July, ama, camim, pup pe toate
io sunt bine, dar am inceput sa sangerez mai rau si sunt un pic ingrijorata. dar practic nu am ce face altceva decat ce fac deja

magg8+
ps; mi-a placut ideea cu monitorul de bb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna fetele, am venit cu noutatzi care sunt si bune si rele! Adica: exista sarcina, se vede sacul f bine se vede si embrionul care are deja activitate cardiaca dar...se pare ca este extrauterina. Dupa amiaza ajung la Prof. Marinescu sa ma vada si el si in functie de ce-mi spune va anunt.
O sa incerc sa va pun si nishte pozici.
Pup frumoas fetele

6+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Doamnne, Laurici, nu-mi vine sa cred ce citesc! Am urmarit cu sufletul la gura evolutia sarcinii si acum...Poate totusi nu e SE. Imi pare tare rau, parca nici cuvinte de incurajare nu mai gasesc. si tin pumnii ca Marinescu sa infirme SE

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Thea

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

laurici,

cum adica, se pare???
io nu pot sa zic ca sunt priceputa pamantului, dar credeam ca se vede clar la eco daca e sau nu sarcina unde trebuie... au ba

oricum, tin pumnii, sa dea domnul sa nu fie adevarat...
magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Salut fetele

am intrat si eu pe la voi, sunt mamica a treia oara , la fel de emotionata ca prima oara , dar si fericita..

Imi pare rau sa aud de vesti rele la lauricipani , poate poate nu e extrauterina.. eu astept urmarea

Datele mele sunt Adriana DPN= 29-Iun-06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

wow Adriana felcitaroaie mei parca ne-am vorbit sa ne vedem pe topicul asta laurici da ce fel de eco sau ce fel de dr a fo daca a vazut inimioara bblusului si nu a putut spune daca sarcina e in uter sau pe trompa?! scuzati mi-a stricat Catrina tastatura si nu am semne de punctuatie enter si ceva litere in rest is cam rara pe aici pt ca mi-e rau non stop cu mult mai rau decit la prima sarcina desi nu as fi crezut ca asa ceva e posibil va pup

Mergi la inceput

papadie, vorba vine "se pare ca"! Dr spune ca este chiar la intrarea trompei in uter si ca trebuie sa ma operez. Eu am spus ca ma duc si la Marinescu sa-si dea si el cu parerea ca el m-a operat. Nu stiu de ce dar este mai bine sa iau si a doua parere, dimineata dr era cam ... ciudata. Nici ea nu stia ce sa zica.
Ma duc la ora 19:30 la Marinescu si va tzin la curent.

-Theodore Roosevelt
laurici

Mergi la inceput