Mamici de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 10
magghyc spune:
lauriciule,
io tot mai sper ca vii cu veshti bune...
Sper sa fie doctoritza ta la ciclu sau ceva -scuze, dar chiar vreau sa vii cu vesti bune
masgg
8+
loreen spune:
Newmami te cam paste nostalgia dupa vremurile trecute?!
Lauricipani cred si eu la fel ca fetele ca dr.este putin dusa...intr-un asemenea diagnostic nu exista "s-ar putea" ori e alba ori e neagra...si-apoi nu trebuia sa ai simptome,altele decat sangerarea?!
Merg cu speranta ca sigur nu este nimic de genul asta si ca deseara vei fi cea mai fericita mamica cu bebelus la purtator...
Tin pumnii stansi...
Loreen cu Bianca(15.10.96)
si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
july_g spune:
Buna seara fete cucuiete!
Habar n-am ce sa spun. Ma depasesc problemele astea . Sper doar din tot sufletul sa fie bine. Si pentru Laurici si pentru Magg.Tin pumnii!! Tare!! Stiti ca nu aveti voie sa ne parasiti! Ca sunt violenta si va bat! Numele meu e july nebuna!Glumeam, desigur!
Papadie, ne-ai dat emotii fiindca nu ai dat semne de viata! Acu te sterg de pe lista neagra! Cea cu fete neascultatoare si care nu spun prezent la apel!
Bine ai venit Adriana! sa-ti fie bine si sa ai bebe frumos. A treia oara? Inca o curajoasa in randurile noastre.
Ama, multam de ajutor. Incerc sa ma conformez.
Pup la toate! Iulia 11+(9+)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
utocatalina spune:
Laurici sunt alaturi de tine si sper sa vi cu vesti bune de la Marinescu! Te pup!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
26+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
july_g spune:
Alda, Ralucapop, Gabi25, PuiuDana, Zuzi si Steluta sunt cele care nu au mai dat semne de viata! Va rugam sa dati de stire cat mai repede! Sa stim ca sunteti bine!
Tot eu!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
ana_nicol spune:
Buna,
Te rog, cine se ocupa cu lista, esti draguta sa ma treci si pe mine pe lista viitoarelor mamici de mai-iunie?
DN 31.01.1974 ; UM 04.08.2005 ; DNP 14.05.2006
MERSI,
SARCINA USOARA! tututror viitoarelor mamici, 
magghyc spune:
dragelor,
sunt tare ingrijorata, daca de obicei sangerarea se oprea, de data asta nimik... sper sa fie totul bine, dar cred ca fac infarct cu bb asta al meu!
am senzatia ca timpul se scurge exteeem de incet, incerc sa imi umplu timpul ca sa nu mai verific din 5 in 5 min daca mai sangerez sau nu...
pup. magg
loreen spune:
Magg stai linistita,la fel faceam si eu...incearca sa stai in pat sa te relaxezi,sa iei tratamentul pe care-l ai...Sangele este rosu,sau maroniu?Oricum statul in pat face minuni...
si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
magghyc spune:
loreen,
sangele este maroniu inchis...
incerc sa ma linistesc, dar ma dispera sangerarile astea!!
Ca sa nu mai zic de uratul de hematom care nu vrea sa se retraga!!
merci de incurajari...
magg si bb 8+
loreen spune:
Pai daca e maroniu inchis e bine,inseamna ca se elimina chegurile ramase ... la mine a sangerat placenta,la un moment dat si la echo aveam rezultate proaste...insa uite maine poimaine fac gaga 6 luni...
Curaj va doresc din toata inima...
si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana