Mamici de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 7
magghyc spune:
burticoaselor,
sunt cam bosumflata...
tocmai incepusem sa sper, pen'ca nu mai sangeram, ca poate se indura doctorul si ma lasa si pe mine la aer un pic, si iar am inceput sa sangerez.. din cauza starilor de greatza, care ma fac sa imi incordez burta -
, banuiesc ca cine are sau a avut gretzuri stie despre ce vorbesc...
asa ca mi-a pierit si somnul! pai io ma chinui sa nu ma misc din pat - de merg la bucatarie pt 1 min deja e aventura, si tot efortul se face praf din cauza pardalnicelor de greturi...
. pe bune, nu-i corect!!
asha ca ard gazul pe net cautand diverse prostii, in loc sa dorm!!
pe maine, va las sa va facetzi somnul de frumusetze!!
magg
8 +
magghyc spune:
cami, sa nu te ingrijoreze lipsa de simptome, nu e neaprat un semn rau!!
poate ca doar eshti printre norocoasele care nu au astfel de manifestari, printre cunostintele mele sunt 2 fete care nu au avut absolut nimik, nici macar pofte. amndoua au lucrat pana in ultimul moment, nici macar pofte nu au avut!!
io zic sa gandesti pozitiv. nu de alta, dar stresezi copilul ala din burtica...asha ca stai cuminte!!
july_g spune:
Neata fete dragi!
Laurici sa fie bine, draga mea.
Magg nu rade nimeni de pozitiile tale de contorsionista! Bine ca esti aici si ne scrii. Si stai cumintica in pat pana zice nenea doctoru ca ai voie. Esti fata desteapta tare ma! Cum de nu m-am gandit la aparat foto? sigur o fac diseara poza si o sa ma vedti si pe mine. Dar cum o pun pe forum?
CamiM eu nu am avut nici un simptom decat sanii durerosi. Si mi-am vazut minunea miscand la echo.
Shori felicitari! sa dea Domnu sa ai mai mult curaj ca mine, dar nu exagera.
Va pup. Mai vorbim
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;116/st/20060509/k/5b13/preg.png[/img]
lauricipani spune:
Buna dimineata dragele mele,
Sper ca situatia mea sa ramana stabila, pana acum nimik nu s-a mai intamplat. Am senzatia ca m-a ajutat Gravibinonul si Utrogestanul.
bogdanai, tu nu ai facut tratament (sau din cauza ca am fost cum am fost nu am citit eu???)? Stai cuminte in pat ca ajuta sigur. Eu tin pumnii cu toata puterea sufletului meu sa fie BINE.
Azi am 6 saptamani fix si sper ca maine cand ajung la echo sa fie bine.
6 fix
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
virgi spune:
Laurici
totul o sa fie bine. ai sa vezi. sa stai cumintica acolo si toate problemele se vor rezolva.
flori76 spune:
Laurici,o sa fie bine de data asta!TREBUIE!pup burtik mica
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
Burtocika spune:
lauricipani - multumesc de informatii (despre cezariana) ... cred ca m-ai confundat nitel, ca eu n-am facut nici un tratament
Deocamdata nu am probleme de stat in pat, numai greturile ma dispera (si tensiunea mica).
CatXO - iti multumesc pentru lamuriri.
In rest, eu nu prea am noutati cu bb, astept rezultatele unor analize, sa ma duc la doctor si sper ca atucni sa-l vad si pe bb.
Va pup pe toate,
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
ama_kaly spune:
magghyc stai linistita acolo in patutz si ai sa vezi ca totul o sa fie bine..de greturi stiu si eu cat de afurisite sunt..dar o sa scapi si de ele!noi suntem alaturi de tine si iti trimitem un maaaaare
sa te mai inveselesti putin!bebele tau are nevoie de tine acum sa fii puternica si optimista!
si tu laurici la fel!aveti incredere fetelor ca va fi bine!
puuup si pe restul gravidutzelor!!
poza bebe eco 11+ sapt:
http://community.webshots.com/photo/481016601/481019371OfAfPe
io
12+ si
din burtik
magghyc spune:
ama kaly, sunt asha de cuminte in ultimul timp ca nu ma mai recunosc...
eu -iar- am fost la doctor, la ginecolog, nu la echo...e cam mirat ca hematomul nu bate in retragere, asha ca m-a trimis la Fundeni, pentru un test de coagulare a sangelui...a, si din greseala nu am facu t o analiza, chlamidia, trebuie sa o fac si pe asta..
In rest, e fericit ca am greturi, mi-a spus ca asta e un semn bun...
laurici, fata din povesti, tu cate injectii faci?sa nu te superi, cred ca am cazut in boala comparatului, dar incerc si eu sa inteleg pe ce baza prescriu medicii astia dozele de hormoni..
pupici,
magg
8+
camelia.t spune:
Salutare fetelor,
am vazut si eu pe listuta ca nu mi-am dat data nasterii : 2.10.1975
Noutati nu am, dar dupa cate am citit pe-aici incep sa ma intreb cum de sunt atat de fara probleme? Sper sa fie totul ok.
Multa sanatate la toate burticile si optimism chiar daca mai sunt problemutze.
adela si piticu' fineas n.28.10.2001
Baietelu' lui mami
aici