Mamici de mai-iunie 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
DianaR spune:
Salut fetelor. vad ca m-ati dat disparuta, dar sunt ok, ma lupt cu greturile zilnic si am o pofta de mancare cumplita. Probabil ca cele 20 kg din prima sarcina vor fi clar depasite de data asta
.
Eu nu pot sa intru prea des, am un bazdac de care trebuie sa am grija si apuc si eu cand si cand sa intru, mai arunc un ochi si la copilasi de mai iunie si aici si mai scriu cand pot.
Oana, bine ai venit! Ai ceva curaj de o noua sarcina asa repede dupa cezariana... Medicul tau ce a spus?
Si eu am nascut prin cezariana, nu am vrut, au fost probleme in expulzie (dupa 12 ore de travaliu, dilatata la maxim, mai aveam 10 min si gata...). Dar bebe suferea si atunci medicul a decis cezariana... Am reusit (de fapt atunci mi s-a dat voie) sa ma ridic din pat abia a doua zi, dar dupa 3 zile zburdam prin spital. Totusi, recomand oricui nasterea naturala, refacerea e mult mai rapida, e mai usor cu alaptatul... Mai e timp pana atunci...
Magda si Laura mult sucees, si stati cuminti in pat fete dragi!
De Irinel pot eu spune ca mi-e colega la copilasi ca a plecat in RO ptr. 2 saptamani, acolo spera ca face un eco sa-si vada bobo mai repede decat era programata in Canada si incearca sa mai intre sa ne mai dea vesti.
Pupici pe burtici!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (8+)
pozulici: bebelus si copilas
Marea Rosie 2005
lauricipani spune:
Dragutzele mele burticoase,
am intrat sa va spun (cu frica in san) ca se pare ca sangerarea s-a OPRIT!!! Pe la ora 16 am avut inca o picaturica de ceva destul de rosu dupa care s-a OPRIT si sper ca definitiv.
Daca nu mai curge nici maine dimineata nu ma duc totusi la Dr. astept pana vineri.
Multzumesc din suflet lui Dumnezeu ca nu ma doare burta si nu mai curge.
Hai ca vin cu vesti maine dimineata!!!
Pup frumoasele

5+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
shoricutza spune:
Pup si eu toate burticile si-mi cer iertare ptr absenta. Sper ca v-a fost dor de mine....
Am fost tare ocupata cu examenul auto de cateva zile si pot sa anunt cu mandrie ca am luat carnetul

CatXO bine ai venit si sper sa fim impreuna pana la capat. Se pare ca avem aceasi DPN, 01.06.2006.
lauricipani incearca sa fii cat mai relaxata si sa gandesti cat mai pozitiv. Sangerarea de care vb poate nu este nimic grav. Iti tin pumnii sa fie totul ok!
magghyc iti admir atitudinea si optimismul! Esti o luptatoare iar bb iti seamana. Tine-o tot asa si o sa fie bine.
Dragele mele si eu ma lupt cu greturile si am devenit f mofturoasa la mancare. Ma hotarasc greu ce sa pap si nu prea mai suport bine dulciurile decat maxim seara. Azi am facut si eu un prim set de analize si sper sa aflu vesti bune legate de titriul anticorpilor ....
De abia astept sa fim mai relaxate si sa ne bucuram mai mult de perioada asta minunata. Ne este frica, si este firesc, dar cred ca trebuie sa facem ceva sa fim mai increzatoare si mai optimiste ca vom avea copilashi sanatosi si ca totul va decurge bine ....
Va
pe toate si sa dea Dumnezeu ca de azi sa auzim numai vesti bune.
7+
lauricipani spune:
bogdanai nu trebuie sa-ti fie frica de cezariana. Eu am fost operata de reimplantare tubara bilaterala acum 2 ani si 5 luni. Taietura clasica ca la cezariana si nu numai: 30 cm!!! operatia a durat aproximativ 5 ore si 30 minute si am iesit din operatie la ora 11:30 noaptea. Cert este ca a doua zi dimineata la ora 8:00 mergeam SINGURA sa trag o tzigare ca simtzeam ca crap fara. Ce sa spun, a fost foarte grea operatia si la 8 zile dupa operatie eram la birou ca acasa n-am putut sa stau. Cred ca o chestie deosebita a fost si faptul ca operatia a avut succes si ambele trompe erau permeabile si functionale si asta m-a facut sa sper f mult.
Gandestete ca tu o sa dai viata unui bebel super frumos si sigur ca MERITA!!! Si eu o sa fiu obligata sa nasc prin cezariana deoarece bebelul meu (daca ma ajuta Dumnezeu sa fie bine in continuare) se numeste PRETZIOS. Asa sunt numite sarcinile obtinute dupa operaatii dificile ca cea de reimplantare tubara.
PUP
5+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;96/st/20060615/dt/7/k/be3d/preg.png
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
lauricipani spune:
SHORICUTZA 

Sa te auda Dumnezeu!!!!
5+
-Theodore Roosevelt
laurici
Denisam spune:
Laurici- va fi bine si cu cezariana si vei naste pe PRETIOS, o sa vezi tu!Si eu is pasibila de cezariana, dar e ok,
sa fie sanatosi!
Doamne AJuta!
Denisa
26+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
monu spune:
laurici, iti tin pumnii sa fiti bine amandoi!!1
pupici de la o fosta aspiranta optimista![]()
si Alexia Ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monica_iuliana/my_photos
raalucutza spune:
Bun vanit Catxo! Sa ai sarcina usoare si sa ramai printe noi nu mai stiu care povestea de alimente de baza care nu le mai suport!iacccc....sa nu aud de lapte si oua si branza...mananc dar cu forta!cel mai greu e sa beau magneziu care l-am primit de la doc!mai am 8 zile pana la echo!de-abia astept!va tuc!
raluca
CamiM spune:
Salutare fete dragute si burtici nazdravane!!
Iaca raspund si eu prezent.. nu ca as fi plecat pe vreundeva dar pur si simplu nu prea imi vine sa scriu. Mai intai findca imi pare tare rau pentru fetele cu probleme ( Meg, Cristina), apoi pentru ca sunt tare speriata ( abia astept sa treaca astea 10 zile pana ajung iar la doctor). Nu prea am mari simptome si daca cu simptome si au fost probleme( din cate am inteles de la Meg) apoi daca nu ai nimic...nu stiu ce sa mai zic. Sper pana la urma sa fiu eu exagerat de ...zaluda si sa imi fac griji degeaba.
Cami 10+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos