Cartilaj de Rechin forte?

Cartilaj de Rechin forte? | Autor: lucia1

Link direct la acest mesaj

Fetelor,sotul meu a inceput trantament cu:cartilaj de rechin forte,undestor(testocaps)si vitamina E forte.El are probleme cu motalitateasi cand am fost un ro,doctorul ancar(tanar)mi-a dat tratamentul asta pt sotul meu timp de 3 luni.Ce parere aveti de acest tratament?L-a mai incercat cineva?Sunt sanse de inbunatatire a?Va pupic!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Se pare ca da acelasi tratament ca si tatal lui.Noi am fost la tatal lui si exact acelasi tratament l-a primit sotul meu si tot pentru ai imbunatatii mobilitatea.Nu avea mari probleme dar dupa doua luni si-a refacut analizele si s-a simtit ceva.Oricum vitamina E e recomandata.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MURA spune:

Buna fetelor.
Si eu am fost la Dr. Ancar senior si mi-a dat acelasi tratament pentru sotul meu.
Oare acesta este un tratament universal valabil? Chiar toti barbatii indiferent de probleme iau acelasi tratament?
De vitamina E forte si de cartilaj de rechin nu imi fac probleme dar Undestor este totusi un hormon.
Sotii vostri au facut analize hormonale inainte de a lua acest tratament?
Sotul meu a facut analize si toate sunt ok. Asta nu inseamna totusi ca , cauza poate fi in alta parte?
Oare nu ii dereglam hormonal daca le dam acest medicament si ei au hormonii in limite super normale?
Eu sincera sa fiu nu i-am dat sotului Undestor, recunosc ca mi-a fost frica.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Si sotul meu a primit acest tratament ... de la ... senior, acum vreo 5 ani. Pentru mobilitate redusa si vreo 20 de milioane . Noi am fost multumiti de rezultat. N-am repetat spermograma chiar dupa cele 3 luni dar cand am repetat-o devenisera 50 de milioane . Am fost foarte multumiti desi inca se mai lasa asteptat.
Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Mura,eu cand am fost in ro,am fost singura cu spermogramele sotului mau care le-a facut aici in germania.El nu a putut sa vina din cauza serviciului.Cu analizele hormonale nu am fost,doctorul Ancar s-a luat doar dupa spermograme.Analizele hormonale si le-a facut aici la clinica unde facem noi totate investigatiile.Avem doua insamantari si un fiv la activ,dar din pacate rezultat negati.Eu acest tratament l-am cumparat din februarie si pana acum nu i l-am dat deoarece nu aveam incredere in el.In final am zis ca nu se poate intampla mai rau decat este si sa incerce si acest tratament.Abia peste 3 luni vad rezultatele.Intrebarea mea este:cum ii dadeati voi Undestor?cate capsule pe zi,si cate zile?Mie mi-a spus sa-i dau o capsula pe zi timp de zece zile si zece zile sa fac pauza si tot asa.VOI tot asa?PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

lucia1 "Noi" am primit asa:
-E forte 1cps/zi 10 zile da, 10 zile pauza si repetir
-Undestor 1 tb./zi 20 zile da, 20 zile pauza si repetir
-Cartirec 1 cps./zi toata perioada
Si asta 3 luni.
Inainte:20 mil./ml , mobilitate 30%
Dupa:65 mil./ml, mobilitate 50% (nu am repetat spermograma chiar dupa cele 3 luni ci dupa mai mult timp).

Mergi la inceput

Marina,multumesc mult raspuns.Sper sa functioneze.PUPICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

asa a luat si al meu sot,din pacate nu a avut rezultate spectaculoase....
acum a luat un trat homeopat,saptamina viitoare vedem daca a fost bun de ceva!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasha71 spune:

Lucia, sotul meu a luat tratamentul cu undestor si vit.E (fara cartilaj de rechin, insa) o luna de zile iar spermograma lui s-a imbunatatit semnificativ, de la 6 milioane cu 45% forme tipice si 60% mobilitate totala (in decembrie 2004) la 24 milioane cu 40% forme tipice si 55% mobilitate totala (in ianuarie 2005).
Prof.Ancar este un dr. renumit pe infertilitate in Romania, eu cred ca ar trebui sa ai incredere in tratamentul lui.

Mergi la inceput

Natash,iti multumesc pentru raspuns.Am si eu o itrebare la voi:Credeti ca daca fumeaza si mai bea cate un pahar de vin in timpul tratamentului are ceva?Va pupic!

Mergi la inceput