Bebelusi de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Am fost afata azi 1 ora cu o pauza de 5 minute in garaj sa ne incalzim. Si nu am gasit inca aparatoare de vant-ploaie pentru Graco.

Thomas sta tot mai drept de spate in fundut si face manevre voite: se lasa pe spate, se apleaca, se rasuceste. E tare. Se simt dintisorii in gingiuta. Face podul in cap si varfurile picioarelor, asta plecand din 4 labe.

Noi trebuie sa redimensionam caloriferul de la el din camera, adika sa-l marim ca dobitocii astia din bloc fac economie si chiar daca avem centrala, trebuie sa bagam gaz mai mult, ca este frig. Alte 3 milioane.
Am dat comanda la dulapul lui Thomas-alte 9 milioane.

Mickyyyy-e foarte mult 20 milioane, nu te lasa, cauta si altii.

Roisin-nu schimba Humana, vezi ca fiecare biberon vine cu un cerculet din plastic cu care astupi bibele si poti shakeri linistita.

Va pup, Thomas are chef de joaca...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Nelia, buna ideea, ti-am trimis o poza cu Andrei.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Nelia, pai te-ai gandit super cu colajul... Bravos! Si eu vroiam sa propun o chestie din asta dar sugestia mea este pentru fiecare bebelus sa pui 2 poze... Pentru ca fiecare dintre noi avem poze si poze mai haioase si mai frumusele. Parca una nu este de-ajuns! Ce zici? O sa-ti trimit si eu niste poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Nelia sa vezi ca eu ii fac frectie cu spirt indoit cu apa in parti egale,incalzit putin mai tare,nu foarte ca sa pot baga si eu mana,o frec in cap si pe corp,dupa care o dau cu Pulmex Baby pe piept si spate,un unguent cu balsam de peru,eter de eucalip si rosmarin care o mai ajuta sa respire cat de cat...si nurofen la greu...E \a doua oara cand ii fac asa si nu are nici o reactie cutanata,doar ca miroase a drogerie dupa aia...

Acum am terminat cu baia si cu frectiile...asa da...a cazut instantaneu la datorie...rupta beton si nici nu fonfaie...sper sa o tina mai mult...Eu ii mai pun langa capsor pe o batista niste Karvol tot pe baza de uleiuri eterice pentru repiratie usoara si are efect...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai fete hai sa va zic si voua,poate am vedenii auditve...De vreo doua zile dupa ce o las pe Delia din brate si nu-i convine incepe binenteles sa planga si printre suspine se aude "ma-ma"nu "me-me"... Mi-a zis si Bianca ca auzit-o...E oare posibil sa spuna de-acum...?! Va dati seama ca eu ma umflu toata in pene,chiar daca Delia nu face corelatie intre ce spune si mutra mea...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ilinca, maine o sa-ti scriu un numar de telefon de la ei, sper sa nu uit Il am pe eticheta saltelutei iar acum nu mai pot intra ca l-am culcat deja pe Filip.
Fran, eu fac branza din lapte Fulga si fac din 500 ml cu 4 pastile si tot in doua zile ii dau dar consecutive, nu o patrez mai mult de 2 zile.
Gusta, pupici Marei, si lui Filip ii place banana la nebunie. Mai alternam cu mar de care se mai plictiseste si o dam pe banana. Cu legumele e mai naspa ca am impresia ca dumnealui s-a "spurcat" la supa de pui, ca asa chioare doar cu ulei nu-i mai plac, sau s-o fi plictisit, nu stiu nici eu, ca de cateva zile nu mai mananca asa multa supica ci trebuie sa suplimentez cu lapte. O sa ma mai uit in carticica de la Lucas sa ma mai inspir cum sa-i mai dau masa de legume.
Crissi, morcovul din cate stiu eu da tendinta de constipare. Marul este undeva la mijloc.
Mickyyy, ai mare grija cu aragazul, e foarte periculos mai ales pentru copilasi care pot mai usor sa se intoxice cu monoxid de carbon. Mai bine investiti intr-un calorifer electric. Consuma, e drept dar face cald si e mai sanatos. Noi cel putin de cand a venit frigul dormim cu el in priza pana dimineata, noroc ca are termostat. Si din nefericire nu se intrezareste nici o speranta ca in viitor sa scapam de el si sa trecem pe sistemul centralizat pentru ca la ultimul etaj, cel putin la mine, nu ajunge caldura...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am trimis mesajul dar nu terminasem
Asa...
Maysa, zi si tu exact reteta de branzica cu iaurt, ce cantitate folosesti si cum faci exact?
Cornelia, sanatate multa Mariei
Nelia, misto ideea cu colajul, ma bag si eu si multumiri anticipate.
Loreen, pai se prea poate Si Filip a zis ma-mu si me-me va dati seama ca numai la MINE se putea referi

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ma bucur ca va place ideea cu colajul, ca mie tare mi-a placut. Beatrice, as putea sa fac cite unul la citeva luni, de exemplu acum la cele 4–aproape 6 cit au bebelusii din grupa noastra, apoi peste vreo doua luni cind vor mai creste si schimba infatisarea altul... numai sa am timp. De facut il fac repede, mai mult dureaza adunatul si pregatitul pozelor, ca trebuie sa aiba aproximativ aceleasi dimensiuni. Depinde si de cit de repede le primesc de la voi. Astept! Va pup acum, ma duc sa ma culc, ca la noapte iar sint de garda.

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com si http://AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Loreen, Androix si fata mea zice ma-ma si mu-mu exact in momentele de care aminteati si voi! Dar evident silabele astea nu au nici o legatura cu noi.
Mickyyy, cum spunea si Androix, nu e bine sa incalzesti cu gaze de la aragaz. Eu i-am spus doctoritei ca dau drumul la aragaz cand ii fac baie si mi-a spus sa nu mai fac prostia asta.
Si noi am dat drumul la centrala de vreo luna si o las cam la 25 grade. La 18-20 grd cum scrie in unele carti imi este frig si mie.
Voi ati respectat regula cu introducerea unui singur aliment pe saptamana la diversificare?

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

lucas La multi ani armoniosi si fericiti alaturi de sotul tau !!!

Chris si Carina

Mergi la inceput