Bebelusi de mai-iunie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

La multi ani Matei (Lucas)...

Asa e Androix ma mut la casa noua,nu stiu cand ca dupa mintea lui draga de sot al meu maine poimanine,insa dupa meseriasi cred ca la vara...Si nu ma enerveaza decat un lucru ca acolo am centrala pe gaze si aici ma zgribulesc ca un pui de aprozar...In living am AC,in dormitorul cu fata calorifer si in rest murim de frig,ma mir ca nu mi-a racit Delia mai tare de la modificarile de temperatura...Da ce sa-i facem traim in Romania si e de-ajuns...no comment...IAr cu caca dupa banana m-am linistit...ca intrasem la idei...totusi

Newmami era o idee de a mea de apune tapet pe mobila ca sa aiba aspect de mobila de bebelusi...tapetul care l-am vazut arata tare bine...problema este ca trebuie sa mai gasesc pe cineva sa-l si puna ca eu nu ma prea pricep,dar pana la urma cred ca ma specializez...Pe pereti oricum ii fac un joc de culori combinat cu borduri de tapet iar pe tavan de-acuma celebrul tapet cu norisori...
te-am intrebat de jucarie ca eu sunt innebunita dupa cele de la Vtech...Am comandat de pe www.amazon.com o carte de la ei si-mi place la disperare,mai au una cu ursuletul POOH insa doar pentru ei acolo si ma zgarii pe ochi ca nu pot sa o iau...La noi sunt la niste preturi mari de tot,daca cumva le gasesti...

Beatriced nu mi-a fost rau de la biocriptim decat in seara in care am luat prima pastila,rau in sensul ca mi-a scazut putin tensiunea...daca asta mi-a dat dr.asta am luat...

Nelia ti-as psune si eu despre botez,dar exact cum spuneau si fetele anterior este chestie de interpretare de zona si de nasi,daca au vreo pretentie,etc...Hainute nu ceva in mod deosebit,doar ca le aduc nasii,eventual dupa o consultare cu parintii,ca sa fie totusi utile...Eu am botezat un baietel si o fetita si am facut cum am stiut eu,fara sa adopt nimic din specificul acestei zone,eu fiind din ardeal,unde se lasa copii pe jos la intrarea in casa,se arunca cu cenusa dupa nasa,si alte aberatii de genul asta...Le-am luat haine la copii sa aiba pana se casatoresc,cercei si lantisor de aur,dupa caz,iar la baita am pus orez,trandafiri,aur,monezi,galbenus de ou,miere...Acasa la mine cand am avut botezul,am facut niste platouri cu aperitive diverse,cafea sucuri,bautura de rigoare,prajituri,piscoturi,etc...fara prea mare complicareala ca masa si dansul erau la restaurant...A...pe-aici nu vine preotul acasa,deact daca faci botezul acasa,in cazuri exceptionale...

Poate nu v-am spus,ca sa nu ma mai certati asa tare,distanta de la pat pana jos este de 25cm...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Am gatat de citit!
Androix, laura radulescu si noi suntem in clubul vaccinarilor gratuite. Nu a avut nici o reactie anapoda, adica totul de bun simt, putintica febra si atat, nu miorlaita, nu altceva.
Laura, tot ce ai spus tu e normal si ma bucur sa vad ca mai gandesc si altii ca mine. Referitor la tipa din maternitate cu bani ce sa-i faci, asta e Ro si mostenirea comunista se vede.
Scrisesem mai multe legate de subictul asta, dar nu am chef de logoree asa ca am sters.
Nu stiu ce-i cu mine, e vineri - my lucky day, e soare, frumos, dar eu am picat in butoi. Am niste chestii pe fata care nu mai vor sa treaca, trec unele, apar altele, ma rog nu dau descrierea dar azi am ajuns la disperare cu ele ca am un ten de parca nu mai ma recunosc. Parul a inceput de vreo 3 sapt. sa cada, dar cade de zau ca am ajuns sa nu-l mai piaptan si imediat in coada cu el. M-am bucurat atatea luni ca parul meu nu are nimic si vad ca acum a inceput, dar intrece orice bun simt caderea lui. Zau, parca ceva nu e in regula cu mine.
Azi noapte am avut una din noptile de nou nascut cand se trezea din 2 in 2 ore. Dupa ce ca s-a culcat la 1 de la 20.30 a stat treaza, s-a mai trezit si de 2 ori pana la 7 cand parca nu mancase de 1 zi.
O sa ziceti ca si voi, multe dintre voi, dormiti putin noaptea, dar la mine dormitul atat de putin pe noapte nu s-a mai produs de la 8 sapt. Si eu daca nu dorm destul o pun repede de-o durere de cap si daca nu o contracarez cu o pastila se transforma bestia de durere in migrena, care ma poate tine si 2-3 zile.
Mi-au venit si musafirii rosii, am uitat ca si asta ar putea fi cauza indispozitiei. Ar mai fi ceva, ma tot stresez sa ma programez la chirurgie plastica de vreun an si nu imi fac curaj, am avut trimitere si nu m-am dus de frica, acum zic gata, trebuie sa merg, dar cand sa sun sa ma programez nu gasesc curajul.

Vreau buna dispozitie, care aveti, pls, dati si la mine ca e pacat de vremea asta frumoasa.
Sper ca nu v-am suparat cu mesajul meu de tot kk.
Voi sa aveti o zi buna!

3 - 4 luni
Eli mamik de Bianca (13.06.2005) & Andreas (17.08.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor iti dau jumate din cata am,desi si Delia mi-a servit-o azi-noapte la doua...M-am trezit intr-un plin tril de gangureli...
Capul sus... fii vesela...maine s-ar putea sa fie mai rau...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
9 ani si informaticiana
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60076" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (23)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei

Mergi la inceput